evaluări selecție Noile tehnologii comentarii

Descrierea tuturor anvelopelor de sezon Cooper Discoverer A / T3

Toate anotimpurile Cooper Discoverer A / T3 - avantaje, dezavantaje, caracteristici

Descrierea tuturor anvelopelor de sezon Cooper Discoverer A / T3

Specificații tehnice

Caracteristici generale
numire Numire: pentru SUV
sezonier Sezonalitate: Tot sezon
diametru Diametru: 15/16/17/18/20 "
Profil lățime Lățimea profilului: 215/225/235/245/255/265/275/285/305/315/325 mm
Profil înălțime Înălțimea profilului: 55/60/65/70/75/80/85
Funcții și caracteristici
Indicele vitezei maxime Indicele vitezei maxime: / R (până la 170 km / h) / T (până la 190 km / h) / S (până la 180 km / h)
Indice de încărcare Indicele de încărcare: 100 ... 127
Sarcina maximă (pe anvelopă) Sarcina maximă (pe anvelopă): 0 ... 1750 kg
Metoda de etanșare Metoda de etanșare: fără tub
desen Construcție: radială
Tehnologia RunFlat Tehnologia RunFlat: nu
spini Spini: nu

Anvelopele Review Cooper Discoverer A / T3

demnitate

• - Nu vă faceți rău în noroi
  • - Inghite toate loviturile si loviturile
  • - Nu foarte zgomotos
  • - Se pare că au spus că resursa kilometrajului va fi mare
  • - Preț rezonabil

deficiențe

• Dezechilibru mare, mai puțin de 90 de grame, fără încărcătură
  • Deși nu prea mult, ci zgomot
  • Creșterea consumului de combustibil

comentariu
Am ignorat faptul că a existat o prațiune de cauciuc nereușită, cu un mare dezechilibru, aparent din partea mea. Un prieten a cumpărat același cauciuc de la el cu echilibrarea prblem nebylo. Și capacitatea de a încărca până la 130 de grame pe fiecare parte!
Înainte de aceasta am mers pe anvelope de autostradă, iar cu acest cauciuc, consumul de combustibil a crescut cu 5-7%. Este evident că această anvelopă este puțin mai mare și mai greu decât cea anterioară, plus un desen mai mare, aparent datorită acestui fapt, se agravează și, în consecință, crește consumul de combustibil.
P.S. În fotografie se pare că cauciucul are lățimi laterale mari, aceasta este o iluzie optică, acestea sunt trase pe partea laterală a benzii de rulare. Aceasta nu este o anvelopă de noroi, dar nu este rău pentru AT.
dmedis, 2012-10-18 evaluare 4

demnitate

• Preț, potrivit pentru oraș și moderne off-road, toate cele 4 roți care au venit la mine au fost bune pe echilibrare, rezistente la uzură, destul de liniștit, asfalt umed și bălți foarte bine, se plimba bine pe nisip și nisip, peretele lateral este destul de puternic atingerea și nu foarte puternică și groasă, nu a observat creșterea consumului de combustibil față de drum, chiar și SUV-ul plicticos poate arăta ca un SUV cu acest cauciuc.

deficiențe

• Timp de un an și jumătate nu am găsit patinajul, cu atît mai mult cu prețul pe care nu ar trebui să fie deloc, deoarece cei mai apropiați concurenți sunt mult mai costisitori cu aceleași caracteristici, chiar dacă chinezii sunt restabiliți, dacă nu mai scumpi, nu este mai ieftin.

comentariu
Mărime 2357016 Kata în iarnă și vară. În cazul în care creierul funcționează în mod normal, atunci sunt potrivite pentru iarnă, deși, desigur, dacă mergeți pe gheață și zăpada nu sunt mult mai bune decât în ​​timpul verii, dar în zăpadă se topește așa cum ar trebui să fie. Concluzia mea este că anvelopele perfecte, pentru cei care dețin un SUV sau un SUV puternic și practic se mută în jurul orașului și nu sunt puternici off-road. Următorul set fără îndoială cumpără aceleași anvelope.
Nordic Alexander, 2014-02-27 evaluare 5

demnitate

• Zgomot redus
  • Aderență bună la nisip și ușoare pe teren accidentat
  • Preț accesibil
  • Uită-te frumos pe mașini

deficiențe

• Nu a fost încă identificată

comentariu
Am cumpărat aceste anvelope după 012 de geocoderme și nu am pierdut, anvelopele s-au dovedit a fi mai silențioase, mai moi și mai inteligibile în management decât geolender.
Pe teren off-road moderat, se comporta in mod previzibil si clar, se sapa foarte bine, protectorul rezista cu usurinta la problemele minore ale drumului nostru (suruburi, cuie mici etc.) datorita inaltimii.
Recomand aceste pneuri iubitorilor de natură, pescuitului, vânătorii etc.
anonim, 2012-09-28 evaluare 5

demnitate

• Prețul, nu mă simt

deficiențe

• Gulkovata pe asfalt plat (mai silențios decât standard)

comentariu
235/60 / R17, se află pe modelul Chevrolet Captiva. A luat primăvara anului 2014 înaintea ultimei zăpadă. Rowing perfect în zăpadă, nu mă așteptam eu însumi.
În vara orașul a oprit atenția asupra gropilor (nu există o lovitură atât de ascuțită a suspensiei ca și cea normală, în general, uniformitatea drumurilor noastre trece foarte ușor).
Nu există probleme pe drumurile murdare. S-au urcat pe acolo oriunde n-ar fi putut.
Am plecat de la Moscova la Kazan și înapoi. Viteză confortabilă pe un drum rutier rupt - 105-110 km / h. Frânarea previzibilă pe orice suprafață.
Pneuri excelente pentru tracțiune integrală.
dantalian2009, 2014-06-05 evaluare 5

demnitate

• Bun pe asfalt, bun în noroi și nisip.

deficiențe

• O roată din kit când echilibrarea trebuia să fie încărcată foarte mult.

comentariu
Am exploatat pe Pafika 3 luni. Satisfăcut în toate privințele. Dupa regulat Conti - un basm. La KontiKrose mi-a fost frică să chem o băltoacă ... În principiu, aceasta este o anvelopă universală pentru un SUV. Nu înfricoșător pentru a apela murdăria de dimensiuni medii și la asfalt până la 140 km / h este destul de decent. Verificat pe nisip uscat într-o carieră a la plajă (cu tracțiune integrală) - fără probleme. Pe un îngheț ușor la viteze de până la 80 km / h, manipulare fără observații speciale, dar cu tracțiune integrală. Funcționare 40% asfalt, 50% grund, 10% primer slab.
anonim, 2013-10-31 evaluare 5

demnitate

• 265/65 R18 Pneuri bune, moi și silențioase. În această dimensiune, care conduce chiar și pe tramvaiele, capul nu se agită deloc. Practic, nu simte o rutină, nu plutește în bazine. Predictabile se comportă pe pistă și grund. Aspect și preț mai mult decât adecvat.

deficiențe

• Cineva nu-i place lipsa unui zero clar pe volan, dar acest cauciuc nu este pentru aspiratoarele de curse. Imediat înmuiată în lut. Cu toate acestea, pe faptul că nu este spălat în lut, este imposibil să conduci pe asfalt.

comentariu
O opțiune excelentă pentru oraș cu abilitatea de a traversa mediul off-road.
Evgeny.Goodkov, 2013-08-04 evaluare 4

Cooper Discoverer A / T3 pentru toate anotimpurile

Limba engleză

Atenție! Acuratețea informațiilor și a rezultatelor clasamentului este subiectivă și nu este o publicitate.

evaluări

selecție

Noile tehnologii