Technické špecifikácie
Všeobecné charakteristiky | |
---|---|
vymenovanie | Vymenovanie: pre SUV |
sezónnosť | Sezónnosť: Celoročná |
priemer | Priemer: 15/16/17/18/20 " |
Šírka profilu | Šírka profilu: 215/225/235/245/255/265/275/285/305/315/325 mm |
Výška profilu | Výška profilu: 55/60/65/70/75/80/85 |
Funkcie a funkcie | |
Index maximálnej rýchlosti | Index maximálnej rýchlosti: / R (do 170 km / h) / T (do 190 km / h) / S (do 180 km / h) |
Index zaťaženia | Index zaťaženia: 100 ... 127 |
Maximálne zaťaženie (na pneumatiku) | Maximálne zaťaženie (na pneumatiku): 0 ... 1750 kg |
Spôsob tesnenia | Metóda tesnenia: bezdušová |
dizajn | Konštrukcia: radiálna |
Technológia RunFlat | Technológia RunFlat: nie |
tŕnia | Tŕne: nie |
Pneumatiky hodnotenie Cooper Discoverer A / T3
dôstojnosť
- - Nie je to zlé veslovanie v blate
- - Prehltne všetky hrbole a hrbole
- - Nie veľmi hlučné
- - Vyzerá to, že povedali, že počet najazdených kilometrov bude veľký
- - Primeraná cena
nedostatky
- Veľká nerovnováha, menej ako 90 gramov, žiadny náklad
- Aj keď nie moc, ale hluk
- Zvýšená spotreba paliva
komentár
Preskočil som informáciu, že tam bola neúspešná gumová pratia s veľkou nerovnováhou, očividne od mojej strany. Priateľ si od neho kúpil tú istú gumu s vyváženým prblem nebolo. A schopnosť naložiť až 130 gramov na stranu!
Predtým som šiel na čisté diaľničné pneumatiky, a tak sa s touto gumou zvýšila spotreba paliva o 5-7%. Je zrejmé, že táto pneumatika je o niečo vyššia a ťažšia ako tá predchádzajúca, navyše s väčším nákresom, zrejme preto, že sa to valí horšie a tým aj vyššia spotreba paliva.
PS: Na fotografii sa zdá, že guma má veľké bočné oká, to je optická ilúzia, sú kreslené na strane behúňa. To nie je blatník, ale to nie je zlé pre AT.
dmedis, 2012-10-18 ohodnotenie 4
dôstojnosť
- Cena, vhodná pre mestské a stredné off-road, všetky 4 kolesá, ktoré prišli ku mne boli dobré na vyváženie, odolné voči opotrebeniu, celkom tiché, mokré asfaltové a kaluže veľmi dobre, jazdia dobre na piesku a piesku, bočná stena je dosť silná dotyk a nie príliš silný a hrubý, nevšimol si zvýšenie spotreby paliva v porovnaní s cestou, dokonca aj matné SUV môže vyzerať ako SUV s týmto gumovým materiálom.
nedostatky
- Za rok a pol som nenašiel korčuľovanie, o to viac za cenu, že by vôbec nemali byť, pretože najbližší konkurenti sú omnoho drahší s rovnakými vlastnosťami, dokonca aj čínsky, ak nie drahší, určite nie je lacnejší.
komentár
Veľkosť 2357016 Kata v zime av lete. Ak mozog funguje normálne, potom sú celkom vhodné na zimu, aj keď samozrejme, ak idete na ľade a tamperovaný sneh nie je o mnoho lepší ako v lete, ale v snehu sa rozbijú, ako by to malo byť. Môj záver je, že perfektné pneumatiky, pre tých, ktorí vlastnia svižný SUV alebo SUV a v podstate sa pohybuje po meste a nie silné off-road. Ďalšia sada bezpochyby kúpi rovnaké pneumatiky.
Nordic Alexander, 2014-02-27 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- Nízky hluk
- Dobrá priľnavosť na piesku a ľahkom teréne
- Cenovo dostupná cena
- Vyzerajte krásne na autách
nedostatky
- Ešte neboli identifikované
komentár
Kúpil som tieto pneumatiky po 012 geocoderms a nestratil, pneumatiky sa ukázali byť tichšie, mäkšie a zrozumiteľnejšie v manažmente ako geolender Made in USA.
Pri miernom teréne sa chová predvídateľne a jasne, dobre sa vykopáva, chránič ľahko odoláva drobným ťažkostiam našej cesty (samorezné skrutky, malé klince atď.) Vďaka svojej výške.
Odporúčam tieto pneumatiky milovníkom prírody, rybolovu, poľovníctva a pod.
anonim, 2012-09-28 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- Cena, necítim sa
nedostatky
- Gulkovata na plochom asfalte (tichší ako štandard)
komentár
235/60 / R17, stojí na Chevrolete Captiva. Vzal na jar 2014 pred posledným snehom. Veslovanie na snehu dokonale som nečakal sám.
V lete mesto prestalo dávať pozor na jámy (nie je tam taký prudký úder do suspenzie ako na pravidelnej, všeobecne, rovnomernosť našich ciest prechádza veľmi jemne).
Na znečistených cestách nie sú žiadne problémy. Vyliezol na to kdekoľvek predtým nemohol.
Išiel som z Moskvy do Kazanu a späť. Pohodlná rýchlosť na rozbitej ceste - 105-110km / h. Predvídateľné brzdenie na akomkoľvek povrchu.
Vynikajúce pneumatiky pre pohon všetkých kolies.
dantalian2009, 2014-06-05 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- Dobré na asfalte, dobré v blate a piesku.
nedostatky
- Jedno koleso zo súpravy pri vyvažovaní muselo byť silne zaťažené.
komentár
Využívam na Pafike 3 mesiace. Spokojný vo všetkých ohľadoch. Po pravidelnom Conti - rozprávke. Na KontiKrose som sa bál volať v kaluži ... V zásade ide o univerzálnu pneumatiku pre SUV. Nie je desivé volať v strednej veľkosti-nečistoty a na asfalte až 140 km / h je celkom slušné. Kontrolované na suchom piesku v kariére la pláž (s pohonom všetkých kolies) - žiadny problém. Pri miernom mrazu pri rýchlostiach do 80 km / h, manipulácia bez špeciálnych pozorovaní, ale s pohonom všetkých kolies. Prevádzka 40% asfaltu, 50% základný náter, 10% slabý základný náter.
anonim, 2013-10-31 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- 265/65 R18 Dobré, mäkké a tiché pneumatiky. V tejto veľkosti, jazda aj na električkových tratiach, sa hlava vôbec netrasie. Prakticky necíti kožu, neplavá na bazénoch. Predpovedateľne sa chová na trati a základnom nátere. Vzhľad a viac ako primeraná cena.
nedostatky
- Niekto nemá rád nedostatok čistej nuly na volante, ale táto guma nie je určená pre závodné vysávače. Okamžite nasiaknuté v íle. Avšak vzhľadom na to, že nie je vyplavený v íle, nie je možné jazdiť po asfalte.
komentár
Skvelá možnosť pre mesto s možnosťou prekročiť priemerné off-road.
Evgeny.Goodkov, 2013-08-04 ohodnotenie 4
Celoročné pneumatiky Cooper Discoverer A / T3
Anglický jazyk