Техничке спецификације
Опште карактеристике | |
---|---|
Сврха | Именовање: за СУВ |
Сеасоналити | Сезонска: Све сезоне |
Диаметер | Пречник: 15/16/17/18/20 " |
Ширина профила | Ширина профила: 215/225/235/245/255/265/275/285/305/315/325 мм |
Висина профила | Висина профила: 55/60/65/70/75/80/85 |
Функције и функције | |
Индекс максималне брзине | Индекс максималне брзине: / Р (до 170 км / х) / Т (до 190 км / х) / С (до 180 км / х) |
Индекс оптерећења | Индекс оптерећења: 100 ... 127 |
Максимално оптерећење (по гуми) | Максимално оптерећење (по гуми): 0 ... 1750 кг |
Метод затварања | Метод затварања: без туби |
Изградња | Конструкција: радијална |
Технологија РунФлат | Технологија РунФлат: не |
Спикес | Трње: не |
Шини отзиви Цоопер Дисцоверер А / Т3
Виртуес
- - Није лоше веслање у блату
- - Гута све избочине и ударце
- - Не баш бучно
- - Изгледа да су рекли да ће ресурс бити велики
- - Разумна цена
Недостаци
- Велики дебаланс, мањи од 90 грама, без терета
- Иако не много, али бука
- Повећана потрошња горива
Коментар
Прескочио сам информацију да је неуспешна гумена пратиа са великим дисбалансом, очигледно од моје странке. Пријатељ је од њега купио исту гуму са балансирањем прблем небило. И могућност да се учита до 130 грама по страни!
Пре тога сам ишао на гуме са чистим аутопутевима, па сам тако са овом гумом потрошња горива повећана за 5-7%. Очигледно је да је ова гума нешто већа и тежа од претходне, плус већи цртеж, очигледно због тога, она се погоршава и, сходно томе, повећава потрошњу горива.
П.С. На фотографији изгледа да гума има велике бочне папучице, то је оптичка илузија, нацртана је на страни газећег слоја. Ово није гума за блато, али није лоше за АТ.
дмедис 2012-10-18 Евалуација 4
Виртуес
- Цена, погодна за град и умерено офф-роад, сва 4 точка која су дошла до мене су била добра на балансирању, отпорна на хабање, прилично тиха, мокри асфалт и барице веома добро, добро возе на песку и песку, бочни зид је доста јак Додир и не баш јака и дебела, нису приметили повећање потрошње горива у односу на пут, чак и досадан СУВ може изгледати као СУВ са овом гумом.
Недостаци
- Годину и по дана нисам пронашао клизање, поготово због цене коју уопште не би требало да буду, јер су најближи конкуренти много скупљи са истим карактеристикама, чак и обновљени Кинези су, ако не и скупљи, сигурно није јефтиније.
Коментар
Величина 2357016 Ката у зимском и летњем периоду. Ако мозак ради нормално, онда су сасвим прикладни за зиму, иако наравно ако идете на лед и набијени снијег нису много бољи него љети, али у сњежној бљузгавици они иду како треба. Мој закључак је да су савршене гуме, за оне који посједују живахан СУВ или СУВ и заправо се крећу око града и нису јаке офф-роад. Следећи сет без сумње купује исте гуме.
Нордиц Алекандер, 2014-02-27 Евалуација 5
Виртуес
- Лов ноисе
- Добро приањање на песку и светло офф-роад
- Аффордабле прице
- Лепо изгледај на аутомобилима
Недостаци
- Још није идентификовано
Коментар
Купио сам ове гуме након 012 геокодера и нисам их изгубио, испоставило се да су гуме тише, мекше и разумљивије у управљању него геолендер.
На умјереном офф-роаду, понаша се предвидљиво и јасно, копа јако добро, заштитник се лако одупире мањим проблемима нашег пута (вијци, мали чавли, итд.)
Ове гуме препоручујем љубитељима природе, риболова, лова итд.
Аноним 2012-09-28 Евалуација 5
Виртуес
- Цена, не осећам
Недостаци
- Гулковата на равном асфалту (тиши од стандардног)
Коментар
235/60 / Р17, стоји на Цхевролет Цаптиви. Узео је пролеће 2014. пре последњег снега. Савршено веслајући у снегу, нисам то очекивао сам.
У љето је град престао да обраћа пажњу на јаме (нема тако оштрог удара на суспензију као на обичном, генерално, равност наших путева је веома глатка).
Нема проблема на земљаним путевима. Попео се на њега где год раније није могао.
Кренуо сам од Москве до Казана и назад. Удобна брзина на сломљеној сеоској цести - 105-110км / х. Кочење предвидљиво на било којој површини.
Одличне гуме за погон на сва четири точка.
данталиан2009, 2014-06-05 Евалуација 5
Виртуес
- Добро на асфалту, добро у блату и песку.
Недостаци
- Један точак из комплета када је балансирање морало бити јако оптерећено.
Коментар
Користим на Пафики 3 месеца. Задовољан у сваком погледу. Након редовног Цонтија - бајка. У КонтиКросе-у сам се бојао да позовем барицу ... У принципу, ово је универзална гума за СУВ. Није застрашујуће звати у прљавштину средње величине, а на асфалту до 140 км / х је сасвим пристојно. Провјерено на сухом пијеску у каријери а ла беацх (са погоном на сва четири котача) - нема проблема. На лаганом мразу при брзинама до 80 км / х, руковање без посебних опажања, али са погоном на сва четири точка. Операција 40% асфалт, 50% прајмер, 10% лош прајмер.
Аноним 2013-10-31 Евалуација 5
Виртуес
- 265/65 Р18 Добре, меке и мирне гуме. У овој величини, возећи се чак и на трамвајским стазама, глава уопште не тресе. Практично се не осећа рутина, не плута на базенима. Предвидљиво се понаша на стази и прајмеру. Изглед и више него адекватна цена.
Недостаци
- Неко не воли недостатак јасне нуле на волану, али ова гума није за тркаће усисиваче. Одмах натопљен глином. Међутим, с обзиром да се не испере у глини, немогуће је возити се на асфалту.
Коментар
Одлична опција за град са могућношћу преласка просечног теренца.
Евгени.Гоодков, 2013-08-04 Евалуација 4
Цоопер Дисцоверер А / Т3 све-сезонске гуме
Енглисх лангуаге