Teknik özellikler
Genel özellikler | |
---|---|
randevu | Randevu: SUV için |
mevsimsellik | Mevsimsellik: Her mevsim |
çap | Çap: 15/16/17/18/20 " |
Profil genişliği | Profil genişliği: 215/225/235/245/255/265/275/285/305/315/325 mm |
Profil yüksekliği | Profil yüksekliği: 55/60/65/70/75/80/85 |
İşlevler ve özellikler | |
Maksimum hız endeksi | Maksimum hız endeksi: / R (170 km / saate kadar) / T (190 km / saate kadar) / S (180 km / saate kadar) |
Yük endeksi | Yük endeksi: 100 ... 127 |
Maksimum yük (lastik başına) | Maksimum yük (lastik başına): 0 ... 1750 kg |
Sızdırmazlık yöntemi | Sızdırmazlık yöntemi: tubeless |
dizayn | İnşaat: radyal |
RunFlat teknolojisi | RunFlat teknolojisi: hayır |
dikenler | Dikenler: hayır |
Lastikler yorum Cooper Discoverer A / T3
haysiyet
- - Çamurda kötü kürek çekmek değil
- - Tüm yumruları ve yumruları yutar
- - Çok gürültülü değil
- - Kilometre kaynağının büyük olacağını söylediler.
- - uygun fiyat
eksiklikler
- Büyük dengesizlik, 90 gramdan az, kargo yok
- Çok değil ama gürültü
- Artan yakıt tüketimi
açıklama
Görünüşe göre partimden büyük bir dengesizliğe sahip, başarısız bir lastik pratisinin olduğu bilgisini atladım. Bir arkadaşım ondan aynı kauçuğu satın aldı. Yan başına 130 grama kadar yükleme kabiliyeti!
Bundan önce, saf otoyol lastikleri kullandım ve bu lastikle yakıt tüketimim% 5-7 arttı. Bu lastiğin öncekinden biraz daha yüksek ve daha ağır olduğu ve ayrıca daha büyük bir çizime sahip olduğu açıktır, çünkü bundan dolayı daha kötü ve sonuçta daha fazla yakıt tüketimi gösterir.
Not; Fotoğrafta, kauçuğun geniş yan kulakları olduğu görülüyor, bu optik bir yanılsama, lastik sırtının yanına çiziliyor. Bu bir çamur lastiği değil ama AT için fena değil.
dmedis, 2012-10-18 değerlendirme 4
haysiyet
- Fiyat, şehir için uygun ve orta dereceli off-road, bana gelen 4 tekerleğin dengelenmesi, aşınmaya dayanıklı, oldukça sessiz, ıslak asfalt ve su birikintileri çok iyiydi, kuma ve kuma iyi bindiler, yan duvar oldukça kuvvetli dokunma ve çok güçlü ve kalın olmamakla birlikte, karayoluyla karşılaştırıldığında yakıt tüketimindeki artışı fark etmedi, hatta donuk SUV bile bu kauçuğa bir SUV gibi gelebiliyordu.
eksiklikler
- Bir buçuk yıl boyunca paten bulamadım, hepsi bu kadar olmamalıydı, çünkü en yakın rakipler aynı özelliklere göre çok daha pahalılar, restore edilmiş Çinliler bile, eğer daha pahalı olmasalar, kesinlikle daha ucuz değil.
açıklama
Kışın ve yazın kışın 2357016 Kata. Beyin normal çalışıyorsa, kışa oldukça uygundur, tabii ki buza gittiğinizde ve sıkıştırılmış kar yaz aylarında olduğundan daha iyi olmasa da, kar yağışı olması gerektiği gibi kürek çekiyor. Sonuç olarak, canlı bir SUV veya SUV sahibi olanlar için mükemmel lastikler ve temelde şehir etrafında hareket ediyorlar. Şüphesiz bir sonraki set aynı lastikleri satın alıyor.
İskandinav İskender 2014-02-27 değerlendirme 5
haysiyet
- Düşük gürültü
- Kumda iyi yol tutuşu ve yol dışı ışığı
- Uygun fiyat
- Arabalarda güzel görünüyorsun
eksiklikler
- Henüz tanımlanmadı
açıklama
Bu lastikleri 012 geocoderms'den sonra aldım ve kaybetmedim, lastiklerin geolender'a göre yönetimde daha sessiz, daha yumuşak ve daha anlaşılır olduğu ortaya çıktı.
Arazi açıklarında, öngörülebilir ve net bir şekilde davranır, çok iyi kazar, koruyucusu yolumuzun küçük sıkıntılarına (kendiliğinden geçen vidalar, küçük çiviler vb.) Yüksekliği nedeniyle kolayca direnç gösterir.
Bu lastikleri doğa, balıkçılık, avlanma vb. Severlere tavsiye ediyorum.
anonim, 2012-09-28 değerlendirme 5
haysiyet
- Fiyat hissetmiyorum
eksiklikler
- Düz asfaltta Gulkovata (standarttan daha sessiz)
açıklama
235/60 / R17, Chevrolet Captiva'nın üzerinde duruyor. Son karından önce 2014 ilkbaharını aldı. Karda mükemmel kürek çekerken, kendim beklemiyordum.
Yaz aylarında şehir çukurlara dikkat etmeyi bıraktı (normalde olduğu gibi süspansiyona o kadar keskin bir darbe gelmiyor, genelde yollarımızın düzgünlüğü çok pürüzsüz.)
Toprak yollarda problem yoktur. Daha önce yapamayacağı bir yere tırmandı.
Moskova'dan Kazan'a geri döndüm. Kırık köy yolunda konforlu hız - 105-110km / s. Herhangi bir yüzeyde tahmin edilebilir frenleme.
Dört tekerlekten çekiş için mükemmel lastikler.
dantalian2009, 2014-06-05 değerlendirme 5
haysiyet
- Asfaltta iyi, çamur ve kumda iyi.
eksiklikler
- Dengeleme sırasında kitin bir tekerleği ağır şekilde yüklenmek zorundaydı.
açıklama
3 ay Pafika'dan faydalanıyorum. Her bakımdan memnun. Düzenli Conti sonra - bir peri masalı. KontiKrose'da bir su birikintisine çağırmaktan korkuyordum ... Prensip olarak, bu bir SUV için evrensel bir lastiktir. Orta büyüklükte kir ve asfaltta 140 km / saate kadar aramak korkutucu değil. Kariyerinde kuru kum üzerinde bir la beach (dört tekerlekten çekişli) kontrol - sorun değil. 80 km / saate varan hızlarda hafif bir buzlanmada, özel gözlemler yapmadan, ancak dört tekerlekten çekişli sürüş. Operasyon% 40 asfalt,% 50 astar,% 10 zayıf astar.
anonim, 2013-10-31 değerlendirme 5
haysiyet
- 265/65 R18 İyi, yumuşak ve sessiz lastikler. Bu boyutta, tramvay raylarında bile sürüş yaparken, kafa hiç sallanmıyor. Pratik olarak bir rut hissetmez, havuzlarda yüzemez. Tahminen pist ve astar üzerinde davranır. Görünüş ve yeterli fiyattan fazla.
eksiklikler
- Birisi direksiyon simidinde sıfırın olmamasından hoşlanmaz, ancak bu lastik elektrikli süpürge yarışları için değildir. Anında kile batırılmış. Bununla birlikte, kil içinde yıkanmamış olması nedeniyle, asfaltta sürmek imkansızdır.
açıklama
Arazi geçme yeteneği ile şehir için harika bir seçenek.
Evgeny.Goodkov, 2013-08-04 değerlendirme 4
Cooper Discoverer A / T3 dört mevsim lastikleri
İngilizce