értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan válasszunk egy csempe a fürdőszobában?

A projekt szakértője, Natalya Kaplunova válaszol


 

Szerkezet szerint

A padlóburkolatoknak sűrűbb szerkezettel, nagy kopásállósággal és agresszív vegyszerek hatásával kell rendelkezniük. A fürdőszoba padlóburkolatának előfeltétele egy csúszásmentes felület. A padlólapok esetében a vízfelvételi szintnek 6% -nak kell lennie.

 

 

A falburkolatok lágyabbak lehetnek a szerkezetben, finomabbak, ami megkönnyíti a csempe munkáját. Ez különösen fontos a sarkokhoz való illesztéshez és a hajlításhoz, mivel könnyebben vágható. A vízfelvétel szintje elérheti a 20% -ot.

 

 

Csempe design

Nem szabad fürdőznie egy fényes irritáló színek csempe számára, amely nem hagyja ellazulni, ezért jobb, ha a kék, bézs, rózsaszín, és a természetes anyagok, különösen a kő, beleértve a márványt is, árnyalatát kedvezően elutasítja a vörös és narancssárga árnyalatokat. A világos árnyalatok frissességet adnak és vizuálisan növelik a szobát. Több mint három szín nem ajánlott kombinálni, hogy ne akadjon meg a szem.

Nem olyan régen, háromszög, hatszög alakú vagy gyémánt alakú csempe lett divatos, ami a fürdőt szokatlaná teszi. Van egy megkönnyebbülés csempe. A fotónyomtatókat alkalmazzák, és a lapok még rendelésre is elkészíthetők.

 

A belső jellemzők szerint

Kövesse a divatot, de ne szálljon túl, mert a divat megváltoztatható, és a javításokat gyakran nem végezzük el. A fürdőszobában a padló- és / vagy falburkolatoknak összhangban kell lenniük egymással, más befejező anyagokkal és vízvezetékkel. Először is ajánlott a csempe kiválasztása, majd a vízvezeték és a tartozékok, hogy minden jól illeszkedjen.

Kényelmes vásárolni egy csempe kollekciót, amely magában foglalja a padló- és falburkolatokat, valamint a dekoratív tárgyakat. Ezután egy téma garantált és egy minta kerül bemutatásra. Ugyanakkor a színek másképp választhatók, akár a különböző árnyalatokkal történő zónázás lehetőségéig, de a motívum vagy a minta ugyanaz lesz. Kiválaszthatja azonban az egyes modelleket.

 

Minőség szerint

A vásárlás során figyelni kell a felület egyenletességére és simaságára, a repedések és a zsetonok hiányára, a kiemelkedésekre vagy a konkávokra. A minőségi lapok pontos geometriájúak, minden lap azonos méretű, sima élekkel. Az üvegezett csempe is megvizsgálja a festés minőségét annak érdekében, hogy ne legyen foltok és foltok.

Fokozatosan kell beszerezni, mivel a különböző méretezési minták kiválasztásakor, amikor a helyiség méretétől függően vágáskor, a minta beszerelésénél, valamint a szállítás, a telepítés és a működés során bekövetkező véletlen károkozásnál több anyagra lehet szükség.
Szerezzen be jobb, ismert gyártókból készült csempéket, amelyek garantálják a minőséget, a tartósságot, a kopásállóságot. A telepítés alaposságán túlmenően figyelmet kell fordítani a jó minőségre, hogy jó tartós eredményt kapjunk.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák