értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

6 legjobb kerámia cserépgyártók

Kinek csempe szépebb, erősebb és változatosabb

6 legjobb kerámia cserépgyártó

Melyik kerámiacserép jobb választani a fürdőszobában vagy a konyhában? Ez a kérdés elkerülhetetlenül szembesül mindazokkal, akik úgy döntenek, hogy felújítják lakásuk vagy házuk belső terét. És az egyértelmű válasz, amelyiknek a társasága jobb, általában nem azonnal. A kerámiapiacon nem olyan sok gyártó van, de a legjobb - minden szempontból megfelelő - nem könnyű választani. Néhány embert összetévesztenek a csempe-szakemberek és a felhasználók véleménye (a negatív kritikus tömegük általában a gyártótól függetlenül ki van lépve), valakinek nincs kedvenc színsémája vagy mintája, valaki aggódik a befejező anyagok szilárdságáról és tartósságáról. Az oroszországi kerámialapok legnépszerűbb gyártóinak minősítését, valamint termékeik előnyeit és hátrányait áttekintjük.

Kerama marazzi


A fotó - a gyűjtemény "Sakura Branch", az átlagos ár - 600 rubelt négyzetméterenként

Az orosz gyártó a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik az alacsony és közepes árú szegmensben. Az ügyfeleknek 12 gyűjteményt kínál (több mint 2000 csempe nevet). A tervezők és a marketingesek Kerama Marazzi a földrajzi összetevőre összpontosít: a gyűjtemények katalógusa inkább egy országról, városról és kontinensről szóló atlasz. Vannak például angol, francia, indiai, olasz, skandináv gyűjtemények, amelyek mindegyike egy adott ország jellegzetességei. Technológiai szempontból a gyártó is nagyon előrehaladott: a vállalat az egyetlen Oroszországban, amely a száraz, préselt, DRY PRESS technológiával készült kerámia gránitot gyárt, amely lehetővé teszi a természetes anyagok nagyon pontos utánzását. A szolgáltatás szempontjából itt minden rendben van: különösen 2015 decemberében az Android tabletták iránti kérelem kezdett működni, ami a vállalat teljes skáláját tükrözi 3D panorámákkal és más szépségekkel.

előnyei:

 • Jó választék, beleértve az olcsó csempék szegmensét is
 • Érdekes tervezési megoldások
 • Innovatív technológiák a lapok és mázak gyártásához
 • Jó csempe szilárdság
 • Fejlett kereskedési hálózat (több mint 300 vállalati üzlet) és forgalmazás
 • Fejlesztett információs szolgáltatás

hátrányai:

 • Nem minden kollekció tökéletesen kombinálja a fal- és padlóburkolatokat. Néha szükség van a dekorációk keresésére más gyártók termékei között.

Értékelésünk: 9.8

Tipikus felülvizsgálat: Kihúzom le az ismerős Kerama fürdőt. Az érkezéskori házasság még nem észlelhető. Normálisan vágja, a geometria nem rossz. Természetesen a csomagolás. nem spanyol, ahol minden csempe polietilénréteggel van eltolva, de megismételem, hogy nem törött. Vegyük, ha tetszik a szín és a minta - a csempe az egyik legjobb az olcsóbbak között.

Fap Ceramiche


A fotó - a Fap Bark kollekció, az átlagos ár 3800 rub / m2

Luxus olasz csempe a szegény emberek számára. A fő választék a fürdőszobák csempe, de más helyiségek számára is van néhány lehetőség. A Fap Ceramiche katalógusban mintegy 30 gyűjtemény található, amelyeket csak egy Sassuolo-i gyárban gyártanak, ami állandó termékminőséget jelez. A gyártó a főbb marketing hangsúlyt helyezi a csempe és a kizárólagos tervezési döntések környezetbarát jellegére. A természetes anyagok (fa, kő stb.) Utánzása a Fap Ceramiche tevékenységének egyik fő iránya. Például a FAP-ban a természetes márvány gyönyörűen másolható, és a Fap Bark tökéletesen zseniálisan imitálja az értékes erdőket. A magas ár ellenére a csempe minősége még mindig nem tökéletes. A méret eltérések - legfeljebb 1 mm. Ez nem kritikus, de egy ilyen költség még mindig meglepő.

előnyei:

 • Nagyszerű megoldások
 • Méltó választék
 • Állandó termékminőség (egy gyár)
 • Környezetbarát
 • Kiváló kopásállóság és kopás

hátrányai:

 • Magas ár
 • A csempe mérete változó

Értékelésünk: 9.8

Tipikus felülvizsgálat: A csempe geometriája nem tökéletes. Méret "laza" 1 mm-en belül. Méretük változhat a színek kombinációjával. 2,5 mm-es varrattal van ellátva. Jól vágott és fúrva. A megjelenés lenyűgöző.

Keramin


Fotó: moscow.petrovichstd.ru

A képen - a gyűjtemény "Arizona", az átlagos ár - 620 rubelt / m2

A poszt-szovjet térség egyik legrégebbi védjegye - ennek a helyzetnek az összes előnye és hátránya. Ez egyrészt egy modern, átlagos árszintű termékekkel rendelkező, másrészt a minszki téglagyár képe nem a legkedvezőbb a marketing szempontjából. Mindenesetre a beloruszok mintegy 80 lapkát gyűjtenek. Sokan több színben készülnek. A tervezési megoldások földrajzi eredetűek (Velence, New York vagy Tokió fali csempe gyűjteményei, pl. Toledo padlóburkolatok), történelmi (bástya) és tájkép (Pastoral, Iris, "Sakura" és mások). Sok univerzális opció alkalmas a konyhára és a folyosóra, sőt a fürdőszobára is. Van egy választás. A csempe mérete 10 * 10 cm-től 27,5 * 40 cm-ig terjed. A minőség egésze az árnak felel meg: még a leginkább „tervezői” gyűjteményekben is eltérések találhatók az 1-2 mm-es lapok között. És nem találkozhatsz - mint szerencsés.

előnyei:

 • Széles választék és színtartomány
 • Érdekes tervezési megoldások
 • Jó szívósság és törésállóság
 • Univerzális gyűjtemények rendelkezésre állása
 • Megfelelő ár a legtöbb gyűjteményhez

hátrányai:

 • Néhány tételben a felhasználók a csempe geometriájával kapcsolatos problémákat észlelik.

Értékelésünk: 9.7

Tipikus felülvizsgálat: A Keramin meglehetősen jó gyűjteményeket állít elő, és ha jó ízléssel és jó tervezővel rendelkezik, a fürdőszobát vagy WC-t sokáig szívesen és kedves vendégeinknek ajánljuk, de nagy a vágy, hogy az üzem frissítse a berendezéseket, normalizálja a minőséget, és csökkenti a cserépárakat.

Arany csempe


A képen - az óceángyűjtemény, az átlagos ár - 695 rubel / m2

Ukrán gyártó a csempe az alacsony és közepes árú szegmensben, a márka alatt, a Kharkov cserépgyár termékei készülnek. Saját erőforrás-bázisa és a tervezők aktív munkája (a Tecnografica, a Poligraph, az SRS olasz dizájnstúdiókkal együttműködik, saját tervezőirodáját üzemelteti, egy olasz szakértő vezetésével), és a digitális nyomtatási technológia aktív használata lehetővé teszi a gyűjtemények széles skáláját - most több mint 60 ti. A lapka hat méretben készül (20 * 30, 25 * 40, 30 * 60, 15 * 60, 30 * 30 és 40 * 40 cm). A minőség általában megfelel az árnak. Itt nagyon ritka, hogy ugyanazon tételen belül az árnyalatokban különbségek tapasztalhatók, de a felhasználók a méret eltéréseit megjegyzik. Mivel azonban a legtöbb gyártó az olcsó csempe.

előnyei:

 • Jó minőségű anyag (saját erőforrás)
 • Nagyon széles tartomány
 • Különböző tervezési megoldások
 • Megfelelő árak a legtöbb gyűjtemény esetében

hátrányai:

 • A falburkolatok méretének eltérése
 • Jelentős eltérések a tónusok különböző tételeihez ugyanazon gyűjteményből

Értékelésünk: 9.6

Tipikus felülvizsgálat: Hosszú választott egy csempe a fürdőszobához, megállt a Caesar kollekción. Megrajzolta a csempe megjelenését, valamint a határok és díszítő elemek érdekes kivitelezését. Fektetés és öntés után rájöttem, hogy nem tévedtem a választással - gyönyörűnek tűnik. A csempe vágásával nem volt gond. De van egy BUT. Fali csempe görbe. Vizuálisan, ha vásárol, ez nem látható, de amikor a tojásrakás során észrevehető. A lapka hossza és szélessége és enyhe „domborúsága” van. Az összes injektálás után ez nem nyilvánvaló. A kollekcióból származó csempe nem okoz panaszt.

UNITILE ("Shakhty csempe")


Fotó: www.keramasam.ru

A képen - a "Rattan" gyűjtemény, az átlagos ár - 440 rubel / négyzetméter

A népszerű olcsó belföldi csempék. A gyűjtemények tervezését olasz és spanyol design stúdiók fejlesztették ki.Az alap nyersanyag a saját, a máz és a festékek főként importáltak. A vállalat választékában - 30 különböző, különböző színben készített gyűjtemény (köztük fényes). A nevek túlnyomórészt olasz nevek. A csempe mérete 33 * 33 - 60 * 60 cm, a minőség átlag, gyakran törékeny példányok vannak. Szinte minden felhasználói áttekintés panasza van a méret és a színárnyalatok közötti eltérésekre. De megfelelő stílussal az eredmény nagyon jó, és néha nem rosszabb a sokkal drágább társaiknál. Ez a költségvetés opció a szerény vásárlók számára - a legjobb kerámia csempe az alacsony áron.

előnyei:

 • Széles választék és színtartomány
 • Vannak egyszerű univerzális megoldások, amelyek sok drága márka valóban hiányoznak.
 • Kiterjedt kereskedelmi hálózat
 • Alacsony ár

hátrányai:

 • Fali csempe törékenysége
 • A méret és a színek eltérése még ugyanazon tételben is

Értékelésünk: 9.5

Tipikus felülvizsgálat: A sík lapka lapos, nem görbe. A férj magával húzta magát. Megállapítottam, hogy a lapok kissé eltérnek egymástól. És annak ellenére, hogy a párt egy, különböznek hangon. Úgy tűnik, jelentéktelen, de néhány helyen észrevehetően. Örülök, hogy az ár alacsony, bezárhatja a szemét a hiányosságokra.

Cersanit


A fotó - Gzhel gyűjtemény, az átlagos ár - 530 rubelt / négyzetméter

Ennek a gyártónak a választékában több mint 40 kollekció készült a vállalat 10 gyárában Lengyelországban, Németországban, Oroszországban és Ukrajnában. Mind a költségvetés, mind a luxus csempe van. A moszkvai régióban található Cersanit üzem az egyetlen az Orosz Föderációban, amely üvegpályákat termel. Ritka is egy 20 * 60-os méretű lapka, melynek Cersanitnak 16 gyűjteménye van egyszerre. Gyűjtemények a 25х35 méretben Enigma, Gentle, Jungle, Latte népszerűek. Csempe méretben 20x44 - Agat, Cherry, Gerbera, Wave sakura. 20x30-as méretben - Mozaika, Novella, Siesta és mások. A minőség instabil. A legtöbb felhasználó panaszkodik az egyenetlen oldalsó felületekről és néhány kollekció falfelületének törékenységéről.

Jellemzők:

 • Nagyon széles tartomány
 • Hatalmas színek
 • Vannak univerzális és exkluzív lehetőségek.
 • A padlóburkolatok nagyon ellenállnak a kopásnak és a fakulásnak

hátrányai:

 • Ár magasabb, mint a versenytársak árcsoportjaikban.
 • A máz törékenysége olcsó kollekciókban
 • A csempe méretei különböző tételekben változhatnak.

Értékelésünk: 9.5

Tipikus felülvizsgálat: Jobb vásárolni csempe-gyűjteményeket, amelyekben nem kell csatlakozni a rajzhoz, mert problémák lesznek a legkisebb eltéréssel. És ezek az eltérések gyakran. Már évek óta Cersanitot fektettem, különböző méretű lapok és hullámos élek is voltak. De általában nem lehet azt mondani, hogy ez egy rossz lapka. Ha a kezek nem görbeek, akkor semmilyen hiba után nem észlelhető.

Melyik csempe jobb választani?

Ideális választás nehéz megtalálni, mondjuk. Kompromisszumokat kell tennie. Ha pénzed van, akkor a legjobb választás természetesen a Fap Ceramiche. De ha a pénzügyi lehetőségek korlátozottak, akkor a cserép szükséges megjelenésétől és az összes szükséges összetevő elérhetőségétől kell folytatnia. Nos, remélem, hogy a lapka elég erős lesz.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák