értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan kell felszerelni egy kis fürdőszobát

úgy tűnt, több? 7 gyors tipp


A fürdőszoba kicsi és szűk? Több helyet szeretne? Ahhoz, hogy a fürdőszobát többé tegye, nem szükséges újratervezni. Használjon egyszerű technikákat, amelyek segítenek felszerelni a fürdőszobát, tágasabbá és kényelmesebbé teszik.
Íme hét egyszerű tipp és trükk, hogy a fürdőszobában úgy tűnik, több, mint amilyen valójában.

1. Használjon világos fali színeket

Talán a nagy fürdőszoba illúziójának létrehozásához szükséges legfontosabb tanács az, hogy a megfelelő festékszínt választjuk. Egy kis fürdőszoba díszítéséhez válasszon pasztell színeket és különböző fehér árnyalatokat - az ilyen színek tükrözik a fényt és növelik a szoba fényerejét. Ha háttérképet használ, győződjön meg róla, hogy nincsenek sötét minták. Ezek közül a legjobbak egy fehér háttérrel rendelkeznek.

2. Díszítse meg a szobát fényekkel

A további világítás helyet adhat a fürdőszobának anélkül, hogy helyet foglalna. Nagyon jó, ha nagy ablakokon keresztül természetes fény van. Használjon további lámpákat sötét sarkokban, és válasszon erős lámpákat is. A fényesen megvilágított fürdőszoba vizuálisan nagyobb lesz.

3. Add tükrök


A tér vizuális bővítésének egyik legjobb módja a tükrök telepítése a falakon. Az ablakkal szemben elhelyezett tükör tükrözi azt az ablakból érkező fényt a szobába.


A széles tükrök vizuálisan kibővítik a helyet, míg a függőleges tükrök magasabb mennyezetet fognak adni.

4. Cserélje ki a falra szerelt szekrényeket

Egy egyszerű és hatékony ötlet a kis fürdőszobák elrendezésére az, hogy cserélje ki a nagyméretű tárolószekrényeket, amelyek több helyet biztosítanak. A falra lógó szekrények sokkal több helyet biztosítanak. Egy másik lehetőség a „lebegő polcok” használata. Ennek a dizájnnak a támogató polcai rejtve vannak, és úgy tűnik, hogy a polcok „lebegnek” a falon.


A zuhanyzóban és a WC körül található lebegő polcok remek hely a samponok, piperecikkek és egyéb apróságok tárolására.

5. Le a rendetlenséggel!

A rendetlenség kisebb lesz, mint a valóságban. Próbálj meg minél több rendetlenséget megszüntetni. Ahelyett, hogy tárolná a kis dolgokat szépségápolási tanácsokra az éjjeliszekrényen - tartsa őket a szekrényben. Erőfeszítéseket tesz, hogy csak a szükséges elemeket és egyszerű díszítéseket láthassa. Ne feledje, minél kevesebb, annál több!

6. Válassza ki a megfelelő vízvezetéket

Ha van egy kicsit több pénzed a fürdőszobához, a fürdőszoba teljes átalakítása nagymértékben növelheti a helyet. Az egyik ötlet a felfüggesztett WC választása, ahol a vízvezeték-kommunikáció és a leeresztő tartály okosan el van rejtve a fal üregében egy telepítő rendszer segítségével.

A falra szerelt mosdók ideálisak kis fürdőszobákhoz, mivel a tér illúzióját hozzák létre.

7. Használja az ajtót

A helyet meg lehet takarítani, ha a fürdőszobában egy hagyományos ajtót kicseréljük a falban rejtő tolóajtóval.


Egy másik lehetőség az, ha egy törülközőtartót vagy egy kis szekrényt tárolunk, hogy kis dolgokat tároljon az ajtó hátsó falán.

Reméljük, hogy tanácsunk segít a kis fürdőszoba elrendezésében és díszítésében, és segít abban, hogy egy kicsit tágasabb legyen!

A cikk a www.caroma.com.au webhelyen használt anyagokat használt
Képek az oldalakról: andal.ru, interior-71.ru, lubimyjdom.ru, golfstrim37.ru, static.victoriaplumb.com, cdn.decorpad.com, www.ljtbathrooms.com.au

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsorolás eredménye szubjektív és nem reklám.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák