értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

8 legjobb fürdőszoba tömítőanyag

A legmegbízhatóbb védelem a fürdőszobában a nedvességtől

8 legjobb fürdőszoba tömítőanyag

A fürdő tömítőanyagának minősége közvetlenül függ a gyártótól, és mivel a tényleges működési követelmények a szigetelőanyag tulajdonságaira vonatkoznak, különös figyelmet kell fordítani a gyártó választására.

A bizalom megérdemli a márkát, nem az első év, amikor például ragasztóanyagokkal dolgozunk.Ceresit„És”idő»: Tartományuk lehetővé teszi a mesterek számára, hogy bármilyen körülmények között működjenek tömítőanyagok.

A többi márka népszerűsége megközelítőleg azonos, ezért az ExpertCare egyszerűen ajánlja a legjobb kompozíciók kiválasztását a gyártók listájából, figyelembe véve személyes érdemeiket:

 • CIKI FIX
 • Belinka
 • TYTAN
 • KRASS
 • S 400
 • Dow corning

A fürdőszoba nem kísérleti hely. Állandó páratartalom, hőmérsékletcsökkenés, megnövekedett penész valószínűség ... Az ilyen körülmények között lezáró varratok csak igazán megbízható készítmények lehetnek.

kategória
Az univerzális szilikon tömítőanyagok legjobb sorozata
A kerámia kiváló tapadású tömítőanyag
A legjobb tömítőanyagok széles varratokhoz
A nem terjedő tömítőanyag
A legtöbb penész ellenálló tömítőanyag
A legjobb tömítőanyag a zuhanyzók számára
A legjobb tapadású tömítőanyag
A legjobb tömítőanyag erős és rugalmas ízületekhez

Kategória:

Az univerzális szilikon tömítőanyagok legjobb sorozata

 
Ceresit CS 25. Szilikon habarcs tömítőanyag
Átlagos ár: 150.
A Ceresit, mint más, nem érti a magas tapadási arányú szigetelőanyagok követelményeit. Ahhoz, hogy a fürdőszobában a varratok lezárásával kapcsolatos problémákat kezeljünk, számos szilikon tömítőanyagot kínál számos tulajdonsággal.

Ezek közül a legnépszerűbb a Ceresit CS 25 tömítőanyag, amely egyidejűleg elvégezheti a hegesztés funkcióit. A Ceresit CS 25 fő előnye az összetétele, ahol a szilikonon kívül megnövekedett mennyiségű gombaellenes adalékanyagot vezetnek be. Ez minimalizálja a fekete penészes foltok kockázatát a varratok felületén.

A Ceresit CS 25 tömítőanyagot a következők jellemzik:
 • Magas tapadás a kerámia, üveg és zománcozott felülethez;
 • Jó rugalmasság;
 • Az a képesség, hogy tökéletesen illeszkedjen a sima és porózus felületekhez;
 • Kiváló környezeti teljesítmény.

A CS 25 az ecetsav-tömítőanyagokra vonatkozik: nem ajánlott fémekkel való érintkezésre, a rozsdamentes acél kivételével.

Ezzel szemben a hagyományos tömítőanyagok különböző színekben kaphatók.

Vélemények: „A ceresit német minősége itt sem sikerült: a Ceresit CS 25 tömítőanyag a fürdőszobában a legjobb - nem feketék, nedvességálló, kiváló tapadás és plaszticitás észlelhető, ha alkalmazzák. Azt javaslom!

10 / 10
értékelés

Kategória:

A legjobb kerámia tömítőanyag

 
Belinka Belsil Egészségügyi Acetát
Átlagos ár: 160.
A Belinka Belsil szaniter acetát a szilikon tömítőanyagok osztályába tartozik, de erősebb gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hasonló vegyületek. A tömítőanyag második előnye a pépes konzisztencia: az alkalmazáskor nem folyik, hanem rugalmasan fekszik a varrásban, ami tökéletes szigetelést eredményez.

A folyamat során az anyag nem mosódik ki, éppen ellenkezőleg, magas viszkozitással rendelkezik, és csak mechanikusan távolítható el. A komplex tulajdonságok és a magas tapadási arány a kerámialapok egyik legjobb tömítőanyagává teszik.

Vélemények: „Elkülönítették a zuhanykabin és a fal közötti ízületeket. Tetszett a tömítés szilárdsága, sőt a sűrűsége is. Már három varrás - nincs panasz
9.7 / 10
értékelés

Kategória:

A legjobb tömítőanyagok széles varratokhoz

 
Pillanatnyi pillanat
Átlagos ár: 130-tól 200-ig
A Moment Germent egy tömítőanyag-sorozat, amely problémamentes varratokat és ízületeket szigetel. Ideális fürdőszoba. Ha a széles szélességű állóvarratok elszigeteltségre szorulnak, akkor az akril változat előnyben részesül a teljes tartománytól.Ha a fő probléma a páratartalom, és a varratok nem különböznek túl nagy szélességben, akkor megállíthatja a választást a "Szilikon Sanitárius" vagy a "Szilikon Univerzális".

Az összes javasolt opciót jó tapadás, nedvességállóság, rugalmasság és az ízületek tömítésének minősége jellemzi. Az akril és zománcozott termékek közelében is kiváló szigetelést biztosítanak.

Vélemények: "A Sealant Moment Germent univerzális összetevővé vált: sok esetben használta fel a különböző problémák megoldására, és mindig elégedett volt."
9.5 / 10
értékelés

Kategória:

Jó szilikon tömítőanyag, amely nem terjed el

 
KRASS szilikon tömítőanyag univerzális
Átlagos ár: 150.
A KRASS tömítőanyagok különleges jellemzője az, hogy a kötések nem zsugorodnak. Ezenkívül a szigetelőanyagot nagy tapadás jellemzi szinte minden felületen. A fogyasztó számára ez azt jelenti, hogy alkalmazva a tömítőanyag nem terjed, de egyenletes és egyenletes töltést biztosít. A kompozíció nagy rugalmassága lehetővé teszi a KRASS használatát helyhez kötött és mozgó ízületek létrehozásához.

A hegesztési anyagok széles választéka tartalmazza a teljes készítményt: az akril és a szilikon szaniter. Ez lehetővé teszi az anyagok optimális kiválasztását a nagyon különböző kivitelű szobákhoz.

A KRASS tömítőanyagok további előnyei a fokozott tűzbiztonság, a penész ellenállás és a hőállóság.

Vélemények: „Mindig ezt a tömítőanyagot használom, azt hiszem, a KRASS a legjobb tömítőanyag. Minden anyagot tömít, kerámiából, zománcból és üvegből gipszkartonra és betonra.
9.5 / 10
értékelés

Kategória:

A legtöbb penész ellenálló tömítőanyag

 
S 400
Átlagos ár: 150.
Ez a tömítőanyag a felhasználók jól megérdemelt hírnevét élvezi, mert jobban ellenáll a penészképződésnek, mint az összes analógja. Az acetát szilikon paszta-szerű összetételű, a fő összetevők mellett nagy mennyiségű fungicidet is tartalmaz. Az ilyen adalékanyagok jelenléte gyakorlatilag kiküszöböli a mikroorganizmusok szaporodását a varrás felületén, és ezért a gombák és a penész nem félhetnek.

Az S 400 tömítőanyag kiváló tapadást biztosít a sima, nem porózus felületekhez, rugalmas, vízálló és tartós. Különböző színekben kapható, beleértve a színek rendelését a gyártótól.

Vélemények: „A fürdőszobában az S 400 tömítőanyag minden szempontból a legjobb. Két évig a varratok nem fekete színűek. Lássuk, mi következik.
9.3 / 10
értékelés

Kategória:

A legjobb tömítőanyag a zuhanyzók számára

 
Dow corning 7091
Átlagos ár: 590 Р
A „ragasztó-tömítő” név jobban megfelel a Dow Corning-nek, miután szigetelték, még a legnehezebb ízületekben is, a víz nem szivárog ki. Ezért használják a Dow Corning 7091-et egyre nagyobb mértékben a szigetelő munkákhoz a zuhanykabinok és szekrények telepítésekor.

A Dow Corning 7091 tömítőanyag nem speciális összetétele a fürdőszobáknak, de jól kezelik a hozzá rendelt feladatokat. Erősen tapad az összes népszerű anyaghoz. Nem hajlamos a penész kialakulására magas páratartalmú helyiségekben.

Vélemények: „A tömítőanyag a többi vegyülethez képest vastagabb, ezért sokkal mélyebb a szakadékban. Akváriumokhoz és zuhanyzókhoz alkalmas - használhatja, ahol a víz mindig jelen van. ”
9.3 / 10
értékelés

Kategória:

Szilikon tömítőanyag jó tapadással

 
CIKI FIX szilikon univerzális
Átlagos ár: 70.
Ha előfordul, hogy megvásárolja a CIKI FIX szilikon tömítőanyagot, akkor biztos lehet abban, hogy a szigetelés minősége jó. Ez a török ​​termék a legerősebb ragasztási tulajdonságokkal rendelkezik, szinte „szorosan” rögzítő zománc, kerámia, fa és fém. A festett felületekkel kapcsolatban nincsenek problémák. A CIKI FIX rugalmassága és vízállósága különleges dicséretet érdemel. A tömítőanyag nem mosódik ki és nem romlik használat közben, ellenáll a páratartalom és a hőmérséklet változásainak.

Van egy, de nagyon jelentős hátránya: nincsenek gombaellenes adalékok a készítményben.Ezért ajánlott a CIKI FIX használata a megfelelő erős szellőzésű helyiségekben.

Vélemények: „A CIKI FIX török ​​tömítőanyagot nem használom először. Egész idő alatt elégedett vagyok: a varratok hosszú idő után sem veszítik el a tömítést.
9.2 / 10
értékelés

Kategória:

A legjobb tömítőanyag erős és rugalmas ízületekhez

 
Titángumi (Professional) tömítőanyag
Átlagos ár: 200.
A gumi tömítések lehetővé teszik a legerősebb és rugalmasabb varratok létrehozását.
A fürdőszobákban a TYTAN gumi tömítőanyagot általában a szilikonvegyületek által létrehozott meglévő vegyületek helyreállítására használják. A poliuretán kompozíciókhoz hasonlóan a TYTAN gumi tömítőanyagot sokféle anyaghoz nagy tapadás jellemzi, könnyen festhető és nagyon tartós. Szakmai szigetelőszerkezeteket kezel.

Vélemények: "A poliuretán tömítőanyag természetesen nem olyan jó a fürdő számára, mint a szilikonvegyület, de a Tytan Professional teljesen alkalmas nekem."
8.9 / 10
értékelés

következtetés

A fürdőszobák tömítőanyagainak fő követelményei három:

 • Mold rezisztencia:
 • Pasztás, nem áramló konzisztencia;
 • Nagy tapadás a különböző anyagokhoz.

A választás nem tévedhet meg nagyon egyszerű. Ehhez meg kell vásárolni egy híres márka termékét, egy komoly hírnévvel rendelkező céget vagy a jó fogyasztói véleményeket, és kockáztatnia kell egy kevésbé ismert tömítőanyaggal. A második mód kockázatosabb, de néha lehetővé teszi, hogy valódi „gyöngyöt” találjunk a különböző tömítőanyagok között.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák