értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

13 legjobb zuhanyzó

Milyen zuhany lesz a léleknek és a testnek?

13 legjobb zuhanyzó

Az európai és kínai zuhanykabinok hatalmas választéka nehéz választást jelent a vevő számára. Számos létező modell megzavarhatja mindenkit, így annak érdekében, hogy ne költsön több pénzt, egyértelműen meghatározza a szükséges funkciókat.

Először is - milyen zuhany nem érdemes megvenni?

Olcsó zuhanyzók bár kedvező az alacsony árak miatt, jelentős hátrányokkal járhatnak. Ezért, függetlenül attól, hogy a kínai gyártók mennyire dicsérik magukat, nem számít, mennyire keményen próbálkoznak a különböző kabinok különböző funkcióival, függetlenül attól, hogy miként beszélnek az olasz-finn-amerikai közös tervezésről és gyártásról, függetlenül attól, hogy milyen áron csábították, a kínai modellek minősége alacsonyabb, mint az igazi európai. A "kínai" telepítése gyakran nehéz a rossz minőségű alkatrészek miatt. Működés közben sok modellt tartalmazó raklapok repednek és repednek, nem képesek ellenállni a terhelésnek, az üveg egy pillanatra összeomlik, az összes fényes lélek, vágó, toll, öntözőkannák, hidromasszázsok nem működnek, a fülke elkezd áramolni, az akril fehéren csillog, és a sárga szín. Gyakran a jótállási szolgáltatás nem teljes körű.

Olcsó európai gyártók a gyakorlatban fordítsa ugyanazt a Kínát. Például a TIMO zuhanyok, amelyekről Finnországban készülnek, valójában Kínában készülnek. A TIMO zuhanykabinok minősége egyébként nagyon jó árat kínál - de nem világos, hogy miért van szükség erre a fogyasztói csalásra. És nincs szükség a jó garancia szolgáltatásról sem.

Ugyanakkor az Appollo, az Aquamarine és sok más kínai gyártó nem rejtőzik el eredetüket, nem fejleszti az infrastruktúrát és az üzleti életet, és nem érzi magát az orosz piacon.

Ezért, ha a költségvetés korlátozott - a költségvetés között a kínai zuhanyzók közül lehet választani a megfelelő modellt. Óvatosan közelítse meg a vásárlást, nézze meg az alkatrészek minőségét és az anyagokat, amelyekből készülnek, kérdezze meg az eladókat a garanciákról, hozzárendelje a telepítést tapasztalt kézműveseknek - és egy olcsó zuhanyfülke jól szolgálja Önt.

Óvatosan választotta az orosz gyártók zuhanykabinjait. Biztonságosabb a közös európai-orosz gyártású kabin kiválasztása.

Figyelmeztettünk a nehézségekről és a minősítésről - a legjobb zuhanyzók a mesterek és a vásárlók számára.

Ido Showerama 8-5 (Finnország)
legjobb nyitott tető nélküli zuhany


Az Ido Showerama egy híres finn gyártó minőségi zuhanyfülke. Mindent a legkisebb részletre gondolunk, a design figyelembe vette a funkcionalitás és a kényelem követelményeit. A modell különböző méretekben választható, edzett 6 mm-es tiszta, matt, mintázott vagy színezett üveggel. A raklap márványból készül, ami hatalmas és fenntarthatóvá teszi.

Előnyök: egy kézi öntözőkanna és egy teljes értékű trópusi zuhany jelenléte, az üveg alumíniumprofilban van, kiváló minőségű tömítések, az eredeti formájú lefolyó.

hátrányai: drága alkatrészek

Értékelésünk: 9,9-ből 10-ből

Vélemények: „Nincs penész és penész, nem kell havonta valamilyen szilikonnal kenni. Egy igazi esőzuhannyal, a régi változatban csak egy kézzel öntözőkagyló volt. De ha valami megtört, az alkatrészeket nehéz megtalálni, és az árak harapnak. De mégis, határozottan ajánlom!

További információ ...

IFO Solid SKR (Svédország)
legjobb szabadtéri zuhanyzó hidromasszázs


Fotó: www.sandom.ru

Becsült ár: 70 000 dörzsölés.

A svéd gyártó IFO Solid SKR zuhanykabinja modern lakonikus kialakítású. A modell sajátossága a látható varratok hiánya, nevezetesen a víz és a szennyeződés.

Előnyök: 10 év garancia, termosztát rendelkezésre állása

hátrányai: mechanikus felső zuhany

Értékelésünk: 9,7 a 10-ből

Vélemények: „Sok zárt zuhanykabin található a piacon. Ez zavaros. Ezért a választás nyílt fülkére esett, de hidromasszázst is akartam. A svédek természetesen felügyelik a minőséget.

Albatros T09 A900 MS (Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz alacsony raklappal


Fotó: stroisanteh.ru

T09 A900 MS - egy jó hidromasszázs kabin a híres olasz márka Albatros tetővel. A falak és a raklap kiváló minőségű, fehér színű európai akrilból készülnek. Átlátszó ajtók biztonsági edzett üvegből, felső zuhany, trópusi esőhatás, hidromasszázs, függőleges masszázs, ülés, három polc, melyek közül kettő eredetileg rejtve van, és az összes alkatrész kiváló minősége teszi a zuhanykabinot ebben a kategóriában.

Előnyök: igazi olasz minőség, a török ​​fürdő korszerűsítésére és telepítésére való képesség.

hátrányai: az ilyen funkciók esetében a költségek még mindig túl magasak

Értékelésünk: 9,8 a 10-ből

Vélemények: - Összehasonlítottam a kínai kollégák és a zuhanykabin között. "A kínai" ennek az árnak természetesen sokkal funkcionálisabb, de a minőség, a srácok, összehasonlíthatatlan. Gyakorlatilag semmi nem panaszkodik. Ebben a standban még a szag is kedvezően hasonlít. "

További információ ...

LAGARD LYRA H (Németország)
a legjobb hidromasszázs doboz magas raklappal


Fotó: www.universan.ru

Becsült ár: 87 000 dörzsölés.

A LAGARD LYRA H zuhanykabinja 8 mm vastag, ütésálló vörös-meleg üvegből készül. A nagy erõs akril serpenyõ egy kisgyermek fürdésére alkalmas. Trópusi zuhany, hidromasszázs, LED-lámpák, elektronikus vezérlés, rádió, szellőztetés, ózonozás, védelem a kikapcsolás ellen, víznyomás elleni védelem, Hansgrohe kiegészítők a zuhanyfülke multifunkcionális, kényelmes és stílusos. A szerelvény teljesen szilikonmentes.

Előnyök: Erős serpenyő, török ​​fürdő jelenléte.

hátrányai: Magas ár

Értékelésünk: 9,8 a 10-ből

Vélemények: „Egy nagyon jó minőségű hidromasszázs kabin és egy magas tálca lehetővé teszi, hogy egy kis bébi fürdeni, már nincs szükség bébi fürdőre. Az ár csak meglehetősen nagy, de a német minőség megéri. ”

Jacuzzi Amea Twin Premium (Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz nyitott fürdővel


Fotó: stroy-mart.ru

Becsült ár: 189 000 dörzsölés.

Lenyűgöző sorozat két zuhanyzófülkéből az elit olasz gyártó pezsgőfürdőből, akinek a neve önmagáért beszél. A híres olasz tervező, Carlo Urbinati részt vett a gyűjtemény létrehozásában. A kényelmes és praktikus fürdő harmonikusan kombinálva van egy hidromasszázs zuhanyoszlopkal, felső tusolóval, tükörrel, polccal, üléssel. Emellett a fürdő hatalmas méretekkel rendelkezik: 180 cm hosszú és 86 cm széles.

Előnyök: Elegáns és exkluzív.

hátrányai: Magas ár

Értékelésünk: 9,5 a 10-ből

Vélemények: „Jacuzzi - a legjobb zuhany! Még csak a fürdőszobába megyek, úgy érzem magam, mint egy arisztokratikus család hölgye, és amikor ezt a művészi darabot használom, boldogsággal vagyok.

Novitek Evelyn (Finnország)
a legjobb hidromasszázs doboz zárt fürdővel


Novitek Evelyn újdonság a híres finn gyártótól. A mély, 170 cm-es és 240 literes teljes fürdő nagy mennyiségű áztatást tesz lehetővé a habban. Ha pedig hidromasszázs eljárást szeretne, akkor a lábak, a hát és a nyak hidromasszázsa szolgál. A felső trópusi zuhanyzó enyhíti a fáradtságot és erőt ad. A keverő öt pozícióval rendelkezik, és termosztáttal van felszerelve. Kiegészítse a pilótafülke rádióját, a tükröket, a két ülést és a két polcot.

Előnyök: Nagy fürdő, a kabin könnyen elhelyezhető két, sok hasznos funkcióval rendelkezik.

hátrányai: Magas ár

Értékelésünk: 9,8 a 10-ből

Vélemények: "Kiváló hidromasszázs doboz fürdőkáddal. Hosszú választotta és megkérdezte az árat. Mivel nem vagyunk korlátozott méretűek, nagy fürdőt akartunk hidromasszázzsal, hogy fürdőnkkel férjünkkel lehessen. Nagyon elégedett.Az ár magas, de ... Vagy vásároljon kínai és 3-4 év alatt, vagy finn - és élvezze a 15-20 éves minőséget.

További információ ...

Am.Pm Bourgeois (Németország - Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz török ​​fürdővel és alacsony tálcával


A Bourgeois zuhanykabinok gyűjteménye egy európai gyártótól, kifejezetten kis méretű fürdőszobák számára készült, a tökéletes és kifinomult stílus magassága.

Az Am.Pm Bourgeois hidromasszázs kabinból és gőzfürdőből áll. A hidromasszázs kabin érintőképernyős kijelzővel, az Active Jet nyolc függőleges fúvókájával, a hátsó fúvókákkal, az eső zuhanyzóval és egy zuhanyfejjel rendelkezik.

A gőzfürdő digitális vezérlőrendszeren működik. Sok egészséges funkciót végez: megszünteti a toxinokat, hidratálja és fiatalítja a bőrt, javítja az immunrendszert, csökkenti a stresszt. A kabinban van egy kellemes pihenésre alkalmas rádió, ventilátor, tükör, sampon polcok, szék. 16 mm magas akril raklap.

Előnyök: Európai építési minőség, kényelem, hidromasszázs, gőzfürdő, stabil kialakítás, kiváló minőségű akril.

hátrányai: Magas ár, rossz minőségű rádióvétel.

Értékelésünk: 9,5 a 10-ből

Vélemények: - Van néhány hátránya, de általában úgy gondolom, hogy a legjobb zuhanykabinot választottam magamnak. Kompromisszum az olcsó Kína között 30-40 ezer rubel és 180 000 rubel drága európai gyülekezet között. "

További információ ...

Luxus 532 (Cseh Köztársaság)
a legjobb hidromasszázs doboz török ​​fürdővel és magas tálcával


Fotó: luxus-shop.ru

A Luxus 532 vezetőfülke négyszög alakú, mély serpenyővel, amely egy félkör alakú átlátszó kontúrral is rendelkezik, ami különleges eleganciát ad neki. A nagy szélesség és magasság miatt két ember kényelmesen aludhat a kabinban. A tervezés számos hasznos funkciót biztosít, még a telefon és a kihangosító is felszerelt. Az ajtók színezett ablakai enyhítenek egyfajta mészkőből, hidromasszázsból, felső trópusi zuhanyból, fényekből, rádióból, polcokból, ülésből, és természetesen a török ​​fürdő gőzfejlesztője nagy örömöt fog adni a vízkezelésnek.

Előnyök: Színezett üveg, a fürdő eredeti alakja.

hátrányai: Az európai minőség ellenére a garancia csak 1 év.

Értékelésünk: 9,6 a 10-ből

Vélemények: - Egy jó tágas zuhany, semmi sem szakad, működik megfelelően. Vettem 8 hónappal ezelőtt, és még mindig boldogok vagyunk. A masszázs szépen, néha csak annak kedvéért, és megyek. Minden rendesen és hatékonyan történik. Barátai féltékenyek voltak. Most támogatják a férjüket.

További információ ...

Grande Home ITC 1812
a legjobb hidromasszázs doboz finn szaunával


Becsült ár: 290 000 dörzsölés.

Ahhoz, hogy meghatározzuk a győztest ebben a jelölésben, meg kellett lépnünk a saját dalunk torkán, és egy kínai gyártótól választottunk egy modellt. Ennek oka az, hogy az európaiak nem termelnek zuhanyzókat finn szaunával kombinálva. Egyszerűen szaunával és külön hidromasszázskáddal ellátott külön dobozba vásárolnak. Ennek a gyártónak a védelmében elmondható, hogy termékei szigorúan az európai piacra összpontosítanak, ezért elég kvalitatívak. A leírt modell elektronikus termosztatikus keverővel, érintőképernyővel, sárgarézből készült hidromasszázs fúvókákkal, ozonizálóval, LED krómterápiával ellátott felső zuhanyzóval, gőz szaunával, infravörös szaunával, FM rádióval, alumíniumprofillal, edzett üveggel.

Előnyök: többfunkciós modell, az alkatrészek minősége magas, jó szolgáltatási szint.

hátrányai: Kínai gyártó - egyesek figyelmeztethetnek, de az alternatíva - csak a kínai modellek.

Értékelésünk: 9,3 a 10-ből

Vélemények: „A hidromasszázs zuhany nagyon jó minőségű és multifunkcionális modellje. A finn infravörös szauna jelenlétében különbözik. Ugyanabban a komplexumban és törökfürdőben és szaunában. A barátok most nem mennek a szaunába, hanem nekem J ".

Luxus 023D (Cseh Köztársaság)
a legjobb olcsó hidromasszázs kabin


Fotó: aquanta-spb.ru

Becsült ár: 22000 dörzsölje.

A cseheket mindig megkülönbözteti az a képesség, hogy ugyanazokat a németeket vehetik ki a legjobban, és hogy modelleikben megtestesüljenek. Luxus ezt megerősítette. Kiváló minőségű anyagok, jó kialakítás és a legújabb technológia a zuhanyban - a legjobb az olcsóbbak között. Nagy szilárdságú akril, átlátszó 5 mm-es üveg, szilárdan álló alacsony raklap, elegáns fa betétek az ülésen és a falakon - mindezt díszíti a kabin, és megbízhatóságot nyújt. Az űrlap (a kör egynegyede) lehetővé teszi, hogy bármilyen fürdőszobába telepítse. A kabin minden szükséges funkcióval rendelkezik: trópusi felső, valamint multifunkcionális kézi zuhanyzó; hátsó hidromasszázs 6 állítható fúvókával; kényelmes polcok szappannal és samponnal, tükör, ülés; rádió, többfunkciós távirányító, rezsi és szellőztetés. Itt mindent elgondolkodnak a kényelem és a kellemes időtöltés.

Előnyök: Fenntartható kialakítás, kényelem, akril anyagok, 5 hidromasszázs berendezés működési módja.

hátrányai: Problémák vannak az önszerelés során.

Értékelésünk: 9,6 a 10-ből

Vélemények: „Költségvető zuhany, és a berendezés lenyűgöző.” Van egy hidromasszázs, fények, különböző állványok, polcok. Nincs értelme összehasonlítani a drágább modellekkel, mert minden alkalmas. Remélem, ez hosszú ideig fog tartani.

RAVAK BLIX BLCP4
legjobb zuhanyzó


Becsült ár: 27 000 dörzsölje.

Nagyon könnyű kialakítású zuhany a cseh gyártótól. Valójában ez csak egy átlátszó, 6 mm vastag biztonsági üveg, amelyet alumínium profilokba szerelnek fel. Az ajtók csúszóak, ami helyet takarít meg a fürdőszobában. Az ergonómikus fogantyú megkönnyíti a nyitást. Minden üveg alkatrész védőréteggel van ellátva a szennyeződések és a mész lerakódások ellen.

Előnyök: Olcsó, kiváló minőségű alkatrészek.

hátrányai: Az alapkonfigurációban nincs raklap, többet kell vásárolni.

Értékelésünk: 9,7 a 10-ből

Vélemények: „Légi modell. Minden nagyon egyszerű és átgondolt. Mi mást kell tennie, hogy csak bemegy és zuhanyozzon? Nincs szükségem ezekre a hidromasszázsokra és más frillekre. By the way, tényleg nincsenek foltok a pohár vízéből.

ECO 200 Comfort
a legjobb nyári zuhanyzó


Becsült ár: 15 300 dörzsölje.

Ha van egy nagy, nagy vidéki háza, amely szintén nem fagyasztható télen, akkor elvben bármelyik fenti fülkéket választhatja. De a leggyakrabban a nyáron élő országban, és ez a zuhany a legjobb hely. A kabin bárhol elhelyezhető, télen pedig szétszerelhető és behozható. A készülék egy 200 literes tartályt tartalmaz, amelynek fűtőteljesítménye 2 kW, ami 50 ° C hőmérsékletre melegítheti a vizet. A kabin nedvességálló tetővel van ellátva, szellőzőrács van, a keret acélprofilból készült, és a tálca fából készült lécekből áll.

Előnyök: Olcsó, ideális zuhany nyáron az országban.

hátrányai: Rövid élettartam, de ha a fülke egy fészer alá kerül, akkor több évszakra is képes lesz szolgálni.

Értékelésünk: 10-ből 10 (egyszerűen azért, mert ebben a kategóriában nincs egyenlő)

Vélemények: - Vettem, hoztam, építettem, öntöttünk vizet, melegítettem, zuhanyoztam. Nem kell napsütéses napokra várni, a fülkében van egy fűtés, és a tartály 200 literes. Nagyszerű lehetőséget adni.

AM.PM Csodálja meg a lakosztályt
a legjobb elit multifunkcionális zuhanykomplexum


Becsült ár: 985 000 dörzsöléssel. a konfigurációtól függően

A csodálatos lakosztály nemcsak egy jó funkcióval ellátott zuhany, hanem egy teljes fürdőszoba, amely a ház kialakítását jelenti. Bármilyen berendezést kiválaszthat a kívánságaitól és lehetőségeitől függően. Ez egy kiváló hidrogén-multifunkciós kabin gőzfürdővel, aromaterápiával, kromoterápiával, vízeséssel, esőzuhannyal, csaptelep termosztáttal, 8 mm vastag edzett üveg, Bluetooth, ajtók fa díszítéssel és 4,5 kw-os szauna elektronikus vezérléssel , vörösfenyő belső díszítéssel,és egy teljes funkcionalitású WC-vel és bidével. Ez tényleg egy elit komplex.

Előnyök: Egy exkluzív modell, amely kiemeli a tulajdonos legmagasabb státuszát.

hátrányai: Fürdőszoba és WC az autó ára.

Értékelésünk: 9,0-ből 10-ből

Vélemények: "Ez a" Maserati "zuhanykomplexumok. Biztos vagyok benne, hogy kevesen rendelkeznek ilyen eszközzel.

Milyen zuhanyzót vásároljon?

Pontosan érdekli:Hogyan válasszuk ki a zuhanyzót

A legjobb zuhanykabin kiválasztásakor döntse el, hogy milyen célt és funkciót szeretne az Ön számára. Nincs értelme túlfizetni azoknak a marketing harangoknak és sípoknak, amelyeket soha nem fog használni. Ezután válassza ki a raklap alakját és magasságát, valamint a kabin méreteit. Értékelje, hogyan fogod érezni magát a fülkében a vízkezelések során. Ehhez lépjen be a kabinba, és emelje fel a könyökre hajlított karokat, mint a fej mosásakor. Ha a könyök nem ragad meg semmit - ez az Ön mérete.

Ha a csaptelepben lévő víz kemény, akkor az a kabin üvegrészeihez mérsékelt. Ezért nem átlátszó kabinokat vásárolunk, hanem színezett, matt vagy mintás üveggel.

És egy másik fontos ajánlás: Ne telepítse magát. Első pillantásra ez a nyilvánvaló megtakarítás komoly bajba kerülhet a további műveletek során. Használja a szolgáltatásokat vagy a szervizközpontokat vagy a szakembereket.

Kellemes vásárlást!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák