értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Leírás zuhany Ido Showerama 8-5

Ido Showerama 8-5 zuhanykabin - jellemzők

Leírás zuhany Ido Showerama 8-5

Műszaki adatok

Általános jellemzők
típus nyitott kabin
vívás teljes test
alak egy sokoldalú
Fali anyag üveg
Fal opciók átlátszó
Ajtó kialakítása hinta
Az ajtószárnyak száma 1
alkalmassága
További funkciók trópusi zuhany
Túlmelegedés elleni védelem nincs
vezetés
Elektronikus vezérlés nincs
kijelző nincs
Távirányító nincs
Hangvezérlés nincs
Jellemzők
Teljes készlet polcok, zuhanyfej, csaptelep
Méretek (W × H × D) 90x225x90 cm

Vélemények a zuhanyzóról Ido Showerama 8-5

méltóság

  • Gyönyörű zuhanyzó, minőségi anyagok, elég tágasak, alacsony pan, széles és kényelmes ajtó. A zuhany egyszerű beállítása: az egyik szabályozó felelős a hőmérsékletért, a második a zuhany kiválasztásáért (szokásos kézi vagy felső trópusi) és a víznyomás.

hiányosságokat

  • Csak két keskeny és kicsi polc, és a félig zárva tartott zuhanytálca - csak 4 elemet (sampon, gél) helyezhet el, és egyidejűleg legeltetéskor is esnek. Nem valószínű, hogy a szokásos szappant behelyeznék, és nincs helye a mosogatórongyoknak. Összeállítása meglehetősen bonyolult, gondoskodást és pontosságot igényel, különben az üveg károsodhat, vagy helytelenül összeállítható.

megjegyzés
A minőség és a tér - nehezen találhatók panaszok, jobb az azonos pénzért. A polcok nem elegendőek, ezért érdemes külön-külön megvenni, és a tartók az üveghez ragaszkodnak, majd a probléma eltűnik. Ha közvetlen keze és legalább két embere van, összeállíthatja magát, de nagyon óvatosan és óvatosan - vannak nehézségek. Ha egy összeszerelést rendel, akkor kövesse a folyamatot, hogy ne használja az erőt, mert több helyen (szemüvegek és tömítések telepítése), ahol valóban keményebben akarjuk nyomni, és valójában csak másképp kell cselekednünk, anélkül, hogy elfelejtenénk olvasni az utasításokat.
Grishin Vladimir 2014-01-22 értékelés 5


 

méltóság

  • Gyönyörű design

megjegyzés
Három héttel ezelőtt meg voltam zavarodva az IDO Showerama zuhanyfülkének keresése. Mielőtt vásárolni akart élni, tényleg megéri a pénzt, amit végül fizettek.
Nem volt könnyű megtalálni egy vízvezeték-üzletet, ahol egy minta volt kitéve, végül egy akváriumot találtak egy szövőszékben. Megnéztem, igen, valóban, minőség szerint, szabad szemmel látható, összehasonlítás céljából a boltban több fülke volt a különböző gyártóktól és az árkategóriáktól. Ezen az áron ez a legjobb, amit megtalál.
Mesterséges fehér márványból készült stabil raklap, fehér színt választottam. Tetszett a standard zuhanykabin és az ajtók zökkenőmentesen, erőfeszítés nélkül, vagy fordítva, tökéletesek.
Már két hétig használom, elégedett vagyok, nagyon egyszerű a takarításban, fél órát töltök, mint korábban. Ezt megelőzően egy nagy tálcával és különböző pattanásokkal ellátott zuhanyzó volt, amely hihetetlen mennyiségű szennyeződést gyűjtött össze.
Általában kis tapasztalatom van, de jelenleg elégedett vagyok a választással.
Vladimir Nikityuk, 2013-08-13 értékelés 5


 

méltóság

  • Valódi finn minőség.

hiányosságokat

  • Kis polcok, nem kritikusak.

megjegyzés
Kiváló minőségű vezetőfülke, a fürdőszoba a fürdőszobában, a 30-70 ezer rubelt a kabinok kínai fogyasztási cikkéből adódik, másképp néz ki, és a hátsó fal mögé nézve minden pontosan ugyanazok a kínai csapok, bilincsek, tömlők stb. . A kabin mindenki számára kényelmes, esztétikai és fizikai élvezetet nyújt. Azt tanácsolom, hogy egy pitypangot vegyen egy matt üvegben, nem láthatod szépen és hosszú ideig a vízárnyalatokat, nagyon könnyű gondoskodni róla. 10-15 cm A jó szennyvízáramlás érdekében a hátsó falon néhány LED-et (alumíniumra ragasztott szalagot), tompított színt éstrópusi zuhany valóban pihenjen.
Pushkin Evgeny, 2015-05-18 értékelés 5

Videó felülvizsgálata zuhanyzó Ido Showerama 8-5


Zuhanykabin beszerelése Ido Showerama 8-5:


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák