értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

9 legjobb mennyezeti festék

Nézz felfelé

9 legjobb mennyezeti festék

Fehér, letörölhetetlen szennyeződés, porszívó, szórópisztollyal, foltok a mennyezeten - a „mennyezetbe fehérített” kép még mindig a közép- és idősebb nemzedékek horror képviselői közé kerül. Szerencsére az építő- és befejezőanyagok aktívan fejlődő piaca számos alternatívát mutatott a javítás természeti katasztrófájának. És a legegyszerűbb módja azoknak, akik úgy döntenek, hogy frissítik a ház mennyezetének frissességét - festmény. A matt, fényes, texturált, színkonstrukció a hagyományos kefével, görgővel vagy szórópisztollyal könnyen elérhető.

Minden fogyasztónak szüksége van a felkínált anyagok rendezésére, és eldönteni, hogy melyik mennyezeti festék jobb.

kép
Fotó: him40.ru

Mi a legjobb festék a mennyezetre?

Ohértékeljük a festékanyagokat a következő tényezők:

 • A hatalom elrejtése (a festék azon képessége, hogy teljesen elrejtse az előző réteget minimális fogyasztással);
 • maszkoló hatás;
 • ömlesztett;
 • a festett felület gondozásának módjai;
 • költség.

Minden üzlet kínál 6 típusú mennyezeti festék:

 • polivinil-acetát emulzió;
 • akril;
 • latex;
 • szilikon;
 • szilikát;
 • lenyűgöző.

Mindezek a festékek polimerek és pigmentek vizes szuszpenziói, így helyesen nevezik őket. vízemulzió vagy víz diszperzió. De minden vízalapú festék és lakk különbözik a polimer típusától, amellyel a festékeket nevezik. Emellett különbség van az árban, a színajánlatokban és természetesen a minőségben is.

Dufa - a mennyezet legjobb fényes festéke

kép
Fotó: vanna-rem.ru

A Dufa Superweiss (10 liter) becsült ára: 3300 rubel.

Ezt a mennyezeti festéket dicsérik a fehérség, a selymes fényesség, a kitűnő rejtőzködés, a tartósság, a tartósság és a gyártó ésszerű árpolitikája miatt.

A legtöbb felhasználó számára fontos a fényesség. Nemcsak a szín tisztaságát hangsúlyozza, hanem hozzájárul a szoba térfogatának vizuális növekedéséhez is. Ezért a Dufát gyakran használják, amikor a mennyezetet kis helyiségekben és folyosókban festik.

A gyártó kínálatában dekoratív bevonatok vannak, amelyek látványos mintázatokat hoznak létre a mennyezeten. Ez azt jelenti, hogy nemcsak árnyalatokkal és félárnyalatokkal lehet kísérletezni, hanem eredeti optikai illúziókat és különböző érdekes textúrákat is létrehozni a felszínen.

Értékelésünk: 10 pont 10-ből

Vélemények: - Örömmel dolgozhatunk Dufával - nagyszerű festékkel.

Caparol - az országban a mennyezet legjobb festéke

 

kép
Fotó: www.kavkaz-torg.ru

Caparol CapaSilan (10 liter) becsült ára: 3950 rubel.

Ez egyike azon kevés gyártónak, amely a mennyezetre szilikonfestékekre specializálódott.

A szárítási folyamat során a szilikonvegyületek könnyen eltávolíthatják vagy elrejthetik a mennyezetben kisebb szabálytalanságokat, érdességeket és repedéseket. A Caparol szilikonfesték akár 2 mm vastag repedéseket is elrejthet.

Az anyagnak magas rejtőereje van, és még egy rétegre is tökéletesen fest a felületet, könnyen tisztítható és szinte nem szennyezi, mivel erős por- és vízlepergető hatású.

Értékelésünk: 10 pont 10-ből

Vélemények: „A legjobb, véleményem szerint, a fűtetlen szobák mennyezeti festéke. Az országban mennyezetre használtam, és bár a házat nem melegítették télen, tavasszal minden mennyezet frissen festettnek tűnt. ”

Dulux - a legjobb matt mennyezeti festék

kép
Fotó: www.profkom64.ru

 

A Dulux Magic White becsült ára (10 liter): 3100 rubel.

A Dulux a legjobb mennyezeti festék, ha matt verziót keres (ez az Egyesült Királyságban készült termék, mivel az orosz gyárak a vállalatban még mindig nem tudnak ugyanolyan minőségben büszkélkedni). Fényelnyelő tulajdonságai annyira jóak, hogy szinte teljesen eltakarják a mennyezet felületén lévő kis hibákat.A festék kiváló elrejtőerejű: csak két réteg elegendő ahhoz, hogy a mennyezet tökéletes legyen. Ha alacsony fogyasztást tesz ki négyzetméterenként, a környezetbarát, széles árnyalatok, egyszerű gondozás, nem kellemetlen szag és a készítmény felkészületlen felületre való alkalmazhatóságának lehetősége, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a festék jelentős népszerűség ellenére igen népszerű.

Értékelésünk: 9,7 pont a 10-ből

Ez a márka ára magas, az orosz festék minősége nem stabil.

Vélemények: „Az ár kivételével nincsenek hibák. A mennyezeten lévő festékek nagyon gyorsan száradnak, és szó szerint fél óra alatt nincs a szaga a házban.

„Halo” - a legjobb mosható mennyezeti festék

 

kép
Fotó: domi-on.ru

 

Az "Aura kedvezmény" (13 kg) hozzávetőleges ára: 900 rubel.

Az Oreol festék nagyon jól illeszkedik bármilyen típusú felületekre és mennyezetekre, ami szinte tökéletes matt felületet eredményez. A legtöbb matt kompozíciót magas rejtési ráta jellemzi, különösen fehér, pasztell vagy terrakotta árnyalatok esetén. "Halo" ebben az esetben nem kivétel. És még több.

A kész bevonat más gyártókhoz képest másfélszer gyorsabban kiszárad, tökéletesen mosva és tisztítva. A fórumokról és a szakterületekről származó információk többek között kiemelik a „Halo” színeit, és a legmagasabb minősítést adják a tényleges felhasználás eredményei alapján.

Értékelés: 9,5 pont a 10-ből

A gyártó által igényelt fogyasztás nem mindig felel meg a tényleges eredményeknek.

Vélemények: „Jó választás mérsékelt költséggel. A régi, sárgult háttérképre festve az eredmény felülmúlta az összes elvárást. "

Tikkurila - a legmagasabb minőségű vízbázisú mennyezeti festékek

kép
Fotó: diva-keramika.ru

A Tikkurilla Euro 7 becsült ára (9 liter): 2800 rubel.

A festékek és lakkok esetében a Tikkurila már régóta szinonimája a "minőség" szónak. A márka színei a fogyasztók által keresett előnyök:

 • tiszta szín;
 • korlátlan színezési lehetőségek;
 • tartósság;
 • környezetbarát;
 • UV-ellenállás;
 • kiváló teljesítmény.

A Tikkurilának van egy hátránya - az ár magas, de igazán jó minőségért kell fizetni. Ugyanakkor fontos megérteni, hogy a minőség „valódi” Tikkurila, a Szentpétervár közelében gyártott termék nem mindig olyan tökéletes.

Értékelés: 9,5 pont a 10-ből.

A vásárláskor figyelmet kell fordítani a festék előállításának helyére.

Vélemények: „A jó mennyezeti festék nem hagy csíkot és gyorsan szárad.”

Ceresit - a legjobb szilikát mennyezeti festék

kép
Fotó: www.kupyura.ru

A Ceresit becsült ára CT 54 (15 liter): 3300 rubel.

A Ceresit szilikátfestékek elsősorban homlokzati munkákhoz készültek, de az épületen belül is lehetséges - beleértve a mennyezetet is. A végeredménynek tetszenek az építők és a fogyasztók, a jó fedőképesség, a környezetbarát, a gombaellenes tulajdonságok, az egyszerű ápolás és a tartósság.

A ceresit festékek meglehetősen igényesek az ásványi vakolatokra és a legjobbakra.

Értékelés: 9 pont a 10-ből

Festék "szeszélyes": csak nem figyel a bázisra - és az eredmény kiszámíthatatlan lesz.

Vélemények: A „ceresit” gyorsan és nagyon egyszerűen alkalmazható. A szokásos kefe festésére alkalmazzák - a mennyezet nagyszerű. De gipszel kellett szenvednöm.

"Snowball" - a legjobb minőség egy olcsó szegmensben

kép
Fénykép: wikibud.com.ua

A SNIEZKA EKO festék hozzávetőleges ára (10 liter): 1400 rubel.

Mennyezeti festék kellemesen meglepte a legjobb ár-érték arányt. Szinte minden típusú felületre alkalmas, kiváló rejtőereje van. Lehetővé teszi, hogy tökéletesen egyesítse a különböző textúrák felületét, ami gyakran szükséges a gipszkarton mennyezetre történő telepítésekor.

Majdnem minden opció nem túl vízálló, hanem allergiás és környezetbarát. A festékek könnyen színezhetők a kívánt árnyalatra.Sajnos a gyártó által meghatározott festékfogyasztás szinte kétszer különbözik a ténylegestől, amihez „Snow” kap egy nagy mínuszot tőlünk.

Értékelés: 8,5 pont a 10-ből

Vélemények: „A bujkálóerő kellemesen meglepődött, a festék nagyon egyenletesen esik a mennyezetre, és egy lépésben meglehetősen jó minőségű fehér bevonatot kap.”

„Expert” - kiváló fehér festék a mennyezethez

kép
Fotó: www.domstroy45.ru

Az "Expert Washable" (14 kg) becsült ára: 850 rubel.

"Expert" festékek - a DEKART cég festékeinek és lakkainak egyik iránya. A márkanév termékeinek alkalmazása után a mennyezetek nagyon fehérek. Tiszta és világos színének köszönhetően a festéket a díszítő mesterek értékelik. Az "Expert" mennyezeti festékeknek számos előnye van:

 • gyorsan szárad;
 • ne veszítse el a színt az idő múlásával, ne ropogjon és ne fogyjon;
 • szárítás után nincs szag;
 • nem toxikus;
 • jól néz ki fényes és matt;
 • Alkalmas mindenféle felületre.

A színezés összetétele nem mindig sikeres, ezért ezt a festéket a legjobban azok választják, akik fehérre festik a mennyezetet. A felhasználók által észlelt második hátrány a túlzott sűrűség. Ez a probléma könnyen megoldható a festék kívánt konzisztenciájára való hígításával, de ezt az információt sajnos a gyártó nem veszi figyelembe az utasításokban.

értékelés: 8,5 a 10 pontból

Vélemények: „Kiváló mosható festék a mennyezethez! Szeretem, mert bármilyen felületen, akár betonon is alkalmazható, még tapéta esetén is.

"TEKS" - a mennyezet legjobb festéke a magas páratartalmú helyiségekben

kép
Fotó: www.lkmflot.ru

Becsült ár «Tex Pros (9 liter): 1600 rubel

Ennek a márkának a festékei a vízemulzió, főleg polivinil-acetát kategóriába tartoznak, bár vannak akrilát-latexek. Ez azt jelenti, hogy az ár viszonylag olcsó, könnyen alkalmazható, gyakorlatilag nem szaga.

Színezett TEX-festékkel katalógusuk szerint, de ez a lehetőség nem minden festékanyag-fajtára vonatkozik. A gyártónak leggyakrabban felmerült kritikák közé tartozik: a magas fogyasztás, a talajra vonatkozó szigorú követelmények és a jelentéktelen tényleges rejtőerő - a festéket sokszor kell alkalmazni a tisztességes hatás eléréséhez.

A "TEX" festék kiválasztásakor érdemes emlékezni az ellátás jellemzőire. Minden vízalapú polivinil-acetát festéket vízzel könnyen lemoshatunk, így a velük festett mennyezet nem tisztítható meg.

Értékelés: 8 pont a 10-ből

Vélemények: „Alkalmazáskor nem csöpög, vagy nem ürül. Az európai minőség javítása érdekében talán nem fog működni, de egy másik dolog, hogy a mennyezetet drága festékek nélkül festék nélkül, különleges igények nélkül. ”

Hogyan válasszuk ki a mennyezet legjobb festékét?

A kiváló minőségű javítás mindig az anyagok gondos kiválasztásával kezdődik. Ezért a következő tippek nem lesznek feleslegesek:

 1. Próbáljon meg vásárolni külföldi gyártók festékeit, melyeket a saját hazájukból szabadítottak fel.
 2. Vigyázzon a hamisítványokra, vagyis csak megbízható üzleteket és vállalatokat válasszon.
 3. A jellemzőkre összpontosítva mindig vegye figyelembe a hibát.
 4. Elrejtéshez és tapadáshoz hallgassa meg a szakértők ajánlásait.

Mennyezeti festékek - szeszélyes anyag. Ha nem szeretné megfigyelni a bevonat tapadását, sárgaságát, heterogenitását vagy leválását, akkor nagyon óvatosan válassza ki a festéket, majd a javítás eredménye nem fog csalódni!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák