értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

6 legjobb vitamin a szem számára

Jó vitaminok kiválasztása a látás javítása érdekében

6 legjobb vitamin a szem számára

A legdrágább összehasonlítás a szem szemével, amit az ősök találtak ki, napjainkban nem veszíti el relevanciáját. Emellett a tanuló sajátos értéket szerzett, és egyre nagyobb figyelmet fordított a saját egészségére.

Hosszú munka a számítógépen, tévénézés, hypodynámia, ritka és szűk levegő-részek - mindez ahhoz vezetett, hogy a látásélesség és a szemészeti megbetegedések csökkenése komolyan „fiatalnak tűnt”. A szem egészségének megőrzése érdekében a legkorszerűbb, erre a célra kifejlesztett modern vitamin-komplexeket használhatja.

Complivit Oftalmo


A 60 tablettát tartalmazó csomag ára 400 rubel.

előnyök. E vitamin-ásványi komplex megkülönböztető tulajdonsága, hogy a látásélességet és a szem egészségét befolyásoló valamennyi funkciót befolyásolja. A készítmény 9 vitamint, 3 ásványi anyagot, luteint és zeaxantint tartalmaz. A komplexumban ezek az anyagok nemcsak a látásszerveink által táplált táplálkozási hiányosságok betöltésére szolgálnak, hanem erősítik a szemedények falát, védik őket az UV sugárzás és az elektronikus szerkentyű sugárzás negatív hatásaitól, aktiválják a regenerációs folyamatokat a szemszövetekben, stb.

Talán a legpontosabban mondhatnánk a Complivit Oftalmo előnyeiről az alábbiak szerint: a gyógyszer olyan személyek számára készült, akik állandó és túlzott vizuális stressznek vannak kitéve. Segíteni fog mind az ilyen életmód szövődményeinek megelőzésében, mind a komplex kezelés során a látás helyreállításában.

hiányosságokat. A kábítószert nem szabad 18 éven aluli személyek szedni, ezért nem alkalmas a számítógép által elszenvedett emberek, a gyermekek legsebezhetőbb kategóriájára.

megállapítások. Az Oftalmo komplivit biztosan méltó egy koronát az otthoni gyógyszekrényben, ha a szemed - a fő "munkaeszköz", amely a fő terhelést hordozza. Gyakorlatilag a legjobb vitaminok a szem számára a számítógépen dolgozók számára. 10 pont tízből!

Vélemények. «Három évet vettem (évente egyszer egy kurzussal), és elmondhatom, hogy ezek a szemek legjobb vitaminjai. Ez jól segít, nincs szárazság a szemekben, vörösség, fáradtság, "homok" és más dolgok is.

Vitrum Vision


A 60 tablettát tartalmazó csomag ára körülbelül 1000 rubel.

előnyök. A gyógyszer összetétele nem túlterhelt vitaminokkal és mikroelemekkel, hanem magában foglalja a látásszervek egészségi állapotát is. Egy ilyen „minimalista” megfogalmazás lehetővé teszi, hogy a Vitrum Vision-t 12 éves korú gyermekeknek szedje. Ez fontos tényező: a prepubertális periódus az egyik olyan stádiumra utal, amelyben a látáskárosodás kialakulása a legvalószínűbb. A gyermek nagyon intenzíven növekvő teste nem képes hatékonyan ellátni a szemeket tápanyagokkal, ami mindent megenged, ami szükséges a létfontosságú szervek támogatásához. És egy olyan tinédzser szeme, aki nem néz ki egy okostelefon vagy tabletta képernyőjéből, vitaminok és ásványi anyagok hiányában szenved, és fokozatosan elveszíti a talajt. A Vitrum Vision a profilaxis kezelésére segít megelőzni a látás komplikációit, és a komplex kezelés egyik összetevőjeként felgyorsítja a látásélesség helyreállítását az egészséges értékekre.

hiányosságokat. Az ár megijedhet. De csak akkor, ha nem fél az optikai üvegek és kontaktlencsék árától. Ezenkívül, mivel a Vitrum Vision tartalmát a test szövetében felhalmozódó vitaminok képezik, "tartalékokat" hozva létre, ez a komplex nem ajánlott más multivitaminokkal együtt, az orvos beleegyezése nélkül.

megállapítások. Az egyik legjobb, megbízható és bevált eszköz a látásélesség zavarainak megelőzésére felnőtteknél és serdülőknél. 10 pont 10-ből.

Vélemények. «Fogadjon szemészet. Drága.De a szemeknek (különösen az időseknek) a vitaminok egyszerűen szükségesek.».

Blueberry Forte Luteinnel


Az 50 tablettát tartalmazó csomag ára 140 rubel.

előnyök. Az emberek már régóta ismerik a fekete áfonya gyógyító tulajdonságait. Tehát nem ismert, hogy az őseink megtudták, hogy ez a növény képes-e helyreállítani a látást. De az elmúlt évtizedekben végzett laboratóriumi és klinikai vizsgálatok megerősítették: a fekete áfonya olyan anyagokat tartalmaz, amelyek aktiválják a szemszövetekben a helyreállító folyamatokat, normalizálják a sejtmembrán permeabilitását, sőt még egy speciális pigment regenerálódását is stimulálják, amely különböző látási körülmények között felelős a látás minőségéért. Kiegészítő anyagok - a lutein, a C, B és cink vitaminok további hatást fejtenek ki, amely erősíti a látást.

hiányosságokat. Amellett, hogy a komplexum összetevőinek hagyományos intoleranciája van, nem volt hiányosság. Az egyik legjobb vitamin a látáskárosodás megelőzésére felnőttek és gyermekek körében.

Következtetések. 10 pont a tízből - egy jól megérdemelt pontszám a gyógyszer számára, amit ajánlott a szemek funkcióinak megerősítése felnőttek és gyermekek számára, 3 éves kortól kezdve.

Vélemények. «Nagy étrend-kiegészítő. Néhány vizuális problémám van, és rendszeresen áfonyát iszom. A szemfáradtság eltűnik (néha 12 órán keresztül számítógépen dolgozom), természetesen nemcsak áfonyát fogyasztok, még mindig cseppek, és összességében nagy hatással vagyok».

Csillagcsontok


A 30 kapszulát tartalmazó csomag ára 120 rubel.

előnyök. Egy másik fito-vitamin komplex azok számára, akik bíznak a természet gyógyító erejében. És meg kell bízniuk őket: a gyógyászati ​​ochanka olyan növény, amely képes a szemmel való szövetek regenerálódására pozitívan befolyásolni. Csak azokra van szükség, akik kénytelenek sok időt tölteni a számítógépen és vezetni - olyan körülmények között, amikor a megvilágítás intenzitása gyakran változik, vagy a munkahelyen gyenge fényviszonyok vannak.

A szemhéj gyógyító hatását vitaminokkal komplexum egészíti ki, amely segít megelőzni az anyagcsere-funkciókkal kapcsolatos tápanyaghiányokat.

hiányosságokat. A gyártó jelzi, hogy nem találtak semmilyen mellékhatást, de a gyógyszer fő összetevőjének növényi eredetét figyelembe véve, óvatosan kell eljárni a pollinosis és más allergiás formákban szenvedők számára.

Következtetések. A legjobb vitaminok a szem számára a növényi alapú - hatékony eszköz egy átgondolt összetételű és nem „terhelték” a szintetikus eredetű összetevők feleslegéből. 10 pont 10-ből.

Vélemények. "Majdnem egy héttel azután, hogy elkezdtem ivni Ochanka-t, javulásom volt a látásomban a sötétben. Vezetőként dolgozom, és egy éjszakai műszak után a szememben erős szál volt, amely fokozatosan eltűnt, amikor megemésztettem ezt a kiegészítőt».

Bioritmus Látás 24 nap / éj


A 32 tablettát tartalmazó csomag ára körülbelül 230 rubel.

előnyök. Látási szerveink, akik fáradhatatlanul dolgoznak a nap folyamán, jó pihenést akarnak éjszakánként. A terhelésekkel és a „tétlenséggel” azonban más anyagkomplexet igényelnek. Ha a nappali szemeknek antioxidánsokra van szükségük, figyelmeztetve a környezeti tényezők negatív hatásait és a látásélességet támogató vitaminokat, akkor éjjel vitaminokra és nyomelemekre van szükségük, amelyek segítik a kár helyreállítását.

Ezt a funkciót figyelembe vették a Biorhythm Vision 24 komplex kialakításakor, a „napi” tabletták olyan vitaminokat tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a szabad gyökök képződését az elektronikus modulok sugárzása, az ultraibolya sejtek károsodása és a fényérzékeny pigmentkészletek feltöltése érdekében. Az "éjszakai" tabletták olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek szükségesek a szem, a vérerek és a látóideg teljes visszanyerési folyamataihoz.

A napi és éjszakai tabletták eloszlása ​​lehetővé tette bizonyos vitaminok (különösen az A és E - a túladagolás során negatív mellékhatásokat okozó) adagolásának csökkentését, miközben megőrizte a hatékonyságot.

hiányosságokat. Mint ilyen, nincsenek hátrányok. Figyelembe véve a gyógyszer bevételére vonatkozó követelményeket, nem várható komplikáció.

megállapítások. A kiegyensúlyozott összetétel, amelyet testünk bioritmusa alapján alakítottunk ki, a legmagasabb minősítést érdemel. 10 pont 10-ből.

Vélemények. «A stressz szenvedése után a látás drámaian csökkent. Nem mentem az orvoshoz, mert megértette, hogy a probléma nem pontosan a szemében van. Egy gyógyszerész tanácsára egy havi bioritmus - Sight és Antistress - tanfolyamot ivott. A hatás gyorsan mondható, és a mérsékelt költségekkel együtt ezek a gyógyszerek "meghódították a szívét". Most rendszeresen, 2-3 hónapos szünetben újra összerakom a tanfolyamot».

Az omega-3

 


Fotó: www.queisser.ru

A 30 kapszulát tartalmazó csomag ára 380 rubel és több, a gyártótól függően.

előnyök. Hagyományosan az omega-3 a "szív" gyógyszerekre utal, de ez hibás elképzelés a többszörösen telítetlen zsírsav hatásáról. A szemeknek védelmet és támogatást kell nyújtaniuk nem csak a megnövekedett terhelések, hanem az életkorral kapcsolatos változások esetén is. Ebben az esetben a legnagyobb veszély az edények lumenének szűkítése és atheroscleroticus plakkok kialakulása. Ez azt jelenti, hogy bármilyen tápanyagot vesz fel, egyszerűen nem fognak (vagy nagyon kis mennyiségben elérni) a rendeltetésű célra. Az omega-3 segít megelőzni az ateroszklerotikus folyamatokat a vérerekben, és megteremti a körülményeket azok tisztítására. Ennek megfelelően a tiszta edények akadálytalan hozzáférést biztosítanak az oxigénhez és a tápanyagokhoz a szemszövetekhez, és az anyagcsere-termékek időben történő eltávolítását.

hiányosságokat. A gyártó által megadott dózis túllépése hátrányosan befolyásolhatja az egészségi állapotot - az a tény, hogy természetes eredetű készítmény, nem tagadja azt a tényt, hogy gyógyszer.

megállapítások. Kiváló megoldás mindenkinek, aki a közeljövőben látja a lehetséges látási problémák korát. De még ha az ilyen kellemetlen kilátások távolról is látszanak, az Omega-3 még inkább elidegeníti őket. 10 pont 10-ből.

Vélemények. «A műtét után általános érzéstelenítésben a látás drámaian csökkent. Egy okulista egy egész listát írt ki a gyógyszerekről, de attól tartottam, hogy mindet elvisszük - így a testben a "kémia" is elég volt. Megállt az Omega-3-on, és nem bánta meg. Először is, a fülekben zajló zaj eltűnt, és a "legyek" eltűntek a szemem előtt, és egy idő után észrevettem, hogy a látásélesség majdnem normálisra emelkedett. Jó drog, mindenkinek tanácsolom ".

Mit kell tudni?

Szemeink, bár a test részei, számos fontos tulajdonsággal rendelkeznek:

  • Az oxigénnek csak egy kis része a véráramba kerül a látás szerveibe, és a többi szemszövet közvetlenül a levegőből nyer. ezért próbáljon rendszeresen tartózkodni a friss levegőben vagy legalábbis gyakrabban levegőztetik azt a szobát, amelyben dolgozol.
  • A látásélesség csökkentésének másik oka a szemizmok statikus terhelése. Ha sokáig PC-monitorot vagy TV-képernyőt kell néznie, ez azt jelenti, hogy veszélyeztetett: a szemgolyó mozgása korlátozott, ezért a vérellátás lassú. Hagyományos tanácsadás - legalább óránként elvonja a munkát a számítógépről 3-5 perces edzésért a szem számára. Alternatív megoldásként telepíthet egy alkalmazást, amely meghatározott időközönként elindít egy „ugrás” ábrát a monitoron, majd egy pillantást vet.
  • A vizuális információ feldolgozásáért felelős agyterületek tápanyagokkal és oxigénnel kerülnek a méhnyakon áthaladó artérián keresztül.Ezért azonnal vegye figyelembe a zaj és a fülzúgás tüneteit, a PC-n végzett hosszabb munkavégzés utáni fejfájást, zsibbadást és bizsergést a kézben - a méhnyakrész osteochondrosisát és / vagy a csigolya artériás szindrómát jelezhetik. És ami a legjobb - tegyen lépéseket az osteochondrosis megelőzésére (megvalósítható sport, rendszeres séták, jó táplálkozás stb.).
Figyelem!Ellenjavallatok vannak, konzultáció szükséges a szakértővel.
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák