értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A DVR HD 770 DVR leírása

Videofelvevő ParkCity DVR HD 770 - előnyök, hátrányok, jellemzők

A DVR HD 770 DVR leírása

Műszaki adatok

Főbb jellemzők
A DVR tervezése fényképezőgéppel, képernyővel
Videó / audio felvételi csatornák száma 1/1
HD támogatás 1080p
Videofelvétel 1920x1080 30 fps-nél
Felvételi mód ciklikus
funkciók ütésérzékelő (G-érzékelő), GPS, mozgásérzékelés a keretben
rekord idő és dátum sebessége
hang beépített mikrofon (kikapcsolható), beépített hangszóró
fényképezőgép
mátrix 1/3 "2 millió pixel.
Megtekintési szög 150 ° (átlós)
Éjszakai üzemmód ott van
Fénykép mód ott, 1920x1080 felbontással
Videofelvétel
A görgő időtartama 3 perc, 5 perc
Írásvédelem ott van
Eseményfelvétel külön fájlban ott van
módok automatikus indítás rögzítése
Felvételi formátum / videó kód MOV / H.264
élelmiszer
élelmiszer az akkumulátorból, a jármű elektromos rendszeréből
Az akkumulátor formátuma saját
Az akkumulátor kapacitása 470 mAh
kijelző
átlós 2.4"
kapcsolat
kimenetek HDMI
USB-kapcsolat a számítógéphez ott van
Adattárolás
Memóriakártya támogatás microSD (microSDHC) 32 GB-ig
Memóriakártya formázása ott van
emellett
Jellemzők szívócső
Üzemi hőmérséklet 0 - +50 ° C
Tárolási hőmérséklet -20 - +80 ° C
Méretek (szélesség x magasság x vastagság) 63x70x29 mm
súly 94 g
További információk passzív biztonsági rendszer (LDWS, FCWS), sávfigyelő rendszer (LDWS), egy vezető járművel való ütközés lehetőségének figyelmeztető rendszere (FDWS)

Vélemények a DVR ParkCity HD 770 készülékről

méltóság

 • A kiváló videóminőség, a beépített gps-vevő, még helyhez kötött kamerákat is jelent, és azt javasolja, hogy lassítson, egy nagyon érzékeny mircophon, kiváló videó még éjjel is. Képminőség: az autószámok jól láthatóak, nem homályosak, a mozgás sebessége rögzítve van a videóra, a látószög, mint a szélesvásznú lencse, 150 fok. Erőteljesen működik 40 percig aktív monitorral, 50 perces inaktív monitorral, ami eléggé elviselhető. Beépített ütésérzékelő. Egy kényelmes szerelvény a stele-hez, célszerű csak a felvevő eltávolítása, így a szívócsésze az üvegre kerül - mindent átgondolva. A 32 GB-os flash meghajtókat emeli (azonnal vegye fel a feldolgozási sebességet legalább 10).

hiányosságokat

 • A videó szélei kerekek (hordóhatás vagy phishay), a túlérzékeny mikrofon - minden zaj, tőkehal és kopogás hallható az Orosz Föderáció autóján, azaz nagyszerű hangzás, ha tökéletes zajszigetelés van. Túl érzékeny ütközésérzékelő - teljesen le kellett kapcsolnom, mert a legkisebb fossa és a pálya egyenetlensége volt. A menüt nehéz megérteni, de 15 perc múlva az ázsiai testvérek rendszere megértette, és minden úgy működik, mint az óramű.

megjegyzés

Balabanov Dmitry, 2015-04-04 értékelés 5


 

méltóság

 • Kiváló minőségű rögzítő fotók és videók.
 • Tiszta képernyő, széles látószög.
 • Gazdag funkcionalitás: G-érzékelő, GPS, mozgásérzékelés, különféle biztonsági rendszerek.
 • Kifinomult kialakítás, szilárd gyártási anyag.
 • Egyszerű menü, nincs értelme megérteni.

hiányosságokat

 • Nem észleltem semmilyen panaszt vagy panaszt.

megjegyzés
Úgy gondolom, hogy ha sokat utazik, és kényelmesen szeretne csinálni, a regisztrátor legalább szükséges. Kamerás riasztást vettem észre, mert a fényképezőgép nem nagyon kényelmes a telefon megfigyelésére, de nincs pénz a detektor megvásárlására. A recepciós nagyon elégedett volt, van egy érzés, hogy egy lélekkel készült!
Zakharova Maria, 2015-04-13 értékelés 5


 

méltóság

 • A tenger érdeme: a felvétel minősége magasságban, a megtekintés egyszerűsége, 150 fokos látószög, rögzíti a sebességet, nincs tér a görgők között, saját akkumulátorral, összeszereléssel, érzékelők működtetésével, indulással kezdődik

hiányosságokat

 • nincs

megjegyzés
A gyakorlatban jól mutatta magát. Először nem tudtam, hol lenne jobb, ha egy helyet gondolkodna, de a végén végül megszilárdította azt, hogy nem zavarja a felülvizsgálatot, nem rontja a figyelmet. Nem felejtem el tájékoztatni a kamerákról, ezt a funkciót nagyon hasznosnak tartom.Úgy vélem, hogy az eszköz optimális az árban és a minőségben, tökéletesen megfelel a funkcióinak!
Petrova Olga, 2015-04-27 értékelés 5


 

méltóság

 • Minden szükséges funkció megalapozottsága. Kiváló minőségű szerelés. Kényelmes rögzítő mechanizmus, amely képes gyorsan eltávolítani. Jól rögzíti a nap folyamán és éjszaka gyenge fényben. A látószög meglehetősen nagy - 150 fokos, a halszem nem figyelhető meg. A GPS-kamera adatai jól működnek, magam frissítem az adatbázist, a sebességről is beszélek. Nem használok passzív biztonsági rendszereket, mert többet bízok magamban, mint bármelyik processzorral.

hiányosságokat

 • A készülékkel kapcsolatos összes szabály nem tárt fel jelentős hiányosságokat

megjegyzés
Tetszett reg. Imádom, ha minden egyszerű, egyszerű és jól beállított. Ez a modell éppen ilyen. Bekapcsoltam és elmentem, és nem kell túl sokat gondolkodnom a regisztrálóval.
Ivanovna Anna 2015-06-22 értékelés 5


 

méltóság

 • A kép minősége váratlanul tetszett - elég jó a recepciós számára. Éjszakai üzemmódban is jól látható a kép. Automatikusan védi a videót, amikor megüt, de egy erős lyuk esetén is kiválaszt egy fájlt, akkor jobb, ha maga törli azt, hogy ne töltse be a memóriát. A halszem szerint nem értek egyet, nincsenek torzítások a széleken. Ha van egy kamera az adatbázisban, akkor a GPS segítségével tájékoztatja Önt, ezt előre teszi, de a hátránya, hogy a fényképezőgép nem csatlakoztatható. Ez a funkció jobb, ha anti-radarot ad. Egy héttel a vásárlás és a forgatás után, a felvevő összes rendszerének és funkciójának ellenőrzése és ellenőrzése során a készülék stabil működésében nyugodt érzést kelt.

hiányosságokat

 • Ami engem illeti, annyira tele van szükségtelen funkciókkal

megjegyzés
Vettem magam, és örülök, hogy jól lő, úgy tűnik, hogy még számokat is ad. Ie egy kicsit sötét, és a szoba jól látható. Tegnap az autópályán a lenyugvó nap ellen lőttem, a számok nem voltak láthatók a szememben, minden olvasható volt, amikor a felvételre nézett. Természetesen a készüléknek szükségtelen biztonsági rendszer funkciója van, és a GPS-információ nem volt nagyon hasznos számomra, van antaradar. De még mindig meghallgatom, mert az anti-radar nem tud adni.) Amíg elégedett vagyok a készülék minőségével, a szerelvény biztonságos, a kábel hosszú.
Fedorov Andrey, 2015-06-25 értékelés 5


 

méltóság

 • Az építési minőség, a szerelés, a széles látószög, az utcáról nem lenyűgöző, szép megjelenés, a képernyő jelenléte, GPS, G-érzékelő, nagyon jó minőségű és modern töltelék.

hiányosságokat

 • Egyszerűen nem.

megjegyzés
Hallottam munkatársaimat, úgy döntöttem, hogy szükségem van egy autoregistrarra is. Minden modell különböző és mindenki elégedett velük. És magam is megvettem ezt. Ritkán utazik éjszaka, de a minőség természetesen hűvös még rossz fényben is. Ami a napot illeti, a kép meredek, tiszta, a számok jól láthatóak, a látószög széles. A felvevő minőségileg összeszerelt, először egy kicsit zavarodott, de nagyon gyorsan hozzászokott. Természetesen a felesleges függvényeket tömörítették, amelyeknek nyilvánvalóan drágábbaknak kellene lenniük ahhoz, hogy világosan működjenek, de ugyanakkor a jövőbeni funkciók iránti vágy. De mi figyelmezteti a kamerát a kamerákról, ezt előre teszi, tudja, hogy a városban lévő összes kamerát mondhatja. Működik egy frissítendő adatbázisban. Csatolt, szinte nem észrevehető. Nem veszem le, az autó a garázsban megéri, miért vennéd újra veled. Érdemes.
Smirny Ivan 2015-06-28 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálata DVR ParkCity DVR HD 770


teszt


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák