értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

10 leggyakoribb vélemény az alumínium radiátorokról

A fogyasztók véleménye: pletykák és spekuláció az alumínium radiátorokról az ezt követő expozícióval

Egyéb alkatrészek:
1. Aluminium radiátor kiválasztása
2. Miért alumínium radiátor?
3. 8 legjobb alumínium fűtőtest
4. 10 leggyakoribb vélemény az alumínium radiátorokról
5. Alumínium radiátor szerelése és csatlakoztatása

 

 

Számos értékelés megtalálható a fórumokon pletykák. Az emberek, akik csak radiátorokat vásárolnak, megfélemlítenek egymással valami ilyesmit:

 

 

  1. A szakaszok nagyon forróak és csökkentik a helyiség páratartalmát. Hallottam, hogy a levegő pozitív ionokkal van telítve az akkumulátor túlmelegedett felületéről, ami nagyon káros az egészségre. A forró akkumulátor fölött a falakon sötét nyomok keletkeznek.
  2. Az alumínium kémiailag hihetetlenül aktív fém. Amikor vízzel érintkezik, a „hidrogénezzük” szakaszokat. Az ebben a folyamatban felszabaduló gáz szivárgáshoz és még a radiátor szakadásához vezethet. Semmi esetre sem hagyhatja az akkumulátort vízzel töltött állapotban, "zárt" formában a nyárra. Vékony falai duzzadhatnak, és repednek.
  3. Az alumínium akkumulátorok nagyon roppant viselkednek, amikor az orosz hálózatokhoz csatlakoznak. Ha a víz pH-ja legalább kissé eltér a 7-től, akkor azonnal korrózió van. És ha az alumínium radiátor rézvezetékhez vagy rézből készült rézhez van csatlakoztatva, réz / alumínium „galvanikus párja” van kialakítva, és ez elektrokorrosztáshoz vezet. A rézzel való érintkezés a vízen keresztül, az alumínium szó szerint rétegenként rétegez, fehér por.

A negatív értékelésben utalások vannak a falak túlzott rugalmasságára és vékonyságára, és ezért a radiátorok könnyen kialakítanak horpadást. A bútorok éles sarkával való szerencsétlen érintkezés a törékeny alumínium részhez juthat, és teljesen szomorú.


A felhasználók maguk meglehetősen tisztességesen és ésszerűen visszautasítják az ilyen véleményeket:

  1. Nem tudok semmit rosszul mondani az alumíniumról. Nem tekintem gazdag embereknek. A javítást 5 évvel ezelőtt tettem, és nem volt sok pénz. Helyezzen alumínium radiátorokat és elég boldog. Eddig nincs probléma. Nyitva van az ablak. Nagyon esztétikusan és stílusosnak tűnnek.
  2. Ne hasonlítsa össze az ALLOY-t, amelyből a modern, nagy légköri radiátor (16 atm) készül, és a szokásos alumínium fésű. Ezek alapvetően különböző anyagok. Az ötvözet titánt és más korszerű anyagokat tartalmaz, amelyek nem jellemzőek a korrózióra. A normál gyártók speciális bevonattal védik a belső csatornákat.
  3. Öntöttvas van beépítve egy épületbe, és a szekcionált alumíniumot egy másikba telepítik ... Nincs különbség! És ott és nincs propalin! Nem igazán nézem meg a hőmérsékletet, ez megtörténik, és amikor a tárgyalás megkezdődik ... Azt tanácsolom, hogy használja a fűtőberendezéseket a rendeltetésüknek megfelelően, és telepítse a technológiának megfelelően, és minden típus típus lesz!
  4. Másfél évvel ezelőtt találtam egy szivárgást a gyárak között a gyárban. Lazítson, tisztítsa meg, helyezzen új párnákat - és mindent. A második alkalommal nyáron pár hónapig öblítették a vizet, és a tömítések szárazak voltak a futorki alatt. Szétszerelt, megváltozott és a lényeg.
  5. A szűkös költségvetést tekintve úgy döntöttünk, hogy esélyt kapunk, és elhelyezzük a kínaiakat. Mit mondhatok? Az első hónap megrándult, majd a levegőt háromszor leeresztették, a hő kiváló, most normálisnak tűnik és olcsó. Kinek nincs extra pénzük, nyugodtan beállíthatják magukat.
  6. Az alumínium radiátorok közül választottam a Nova Florida-t. Több mint 8 éve nem érkezett panasz az ügyfelektől a levegő (hidrogén) jelenlétéről a radiátorokban.
  7. Az a tény, hogy a levegőben, amelyben, mint tudjuk, az oxigén valamivel több, mint 20%, az alumínium azonnal reagál védőfóliára. Ez a film nagyon vékony - csak néhány molekuláris réteg.Intermolekuláris szerkezete miatt az alumínium-oxid egyike a Földön inert (kémiailag inaktív) anyagoknak. Természetesen, ha a törmelék lebeg a vízben, valami megkarcolhatja vagy elszakíthatja a filmet, majd a korrózió nem kerülhető el. Tehát telepítse a szűrőket a rendszerbe, és nyugodtan aludjon.


Összefoglalva, arra a következtetésre juthatunk, hogy az alumínium radiátorok hosszú távon és sikeresen tartják a választás alapos megközelítését és a megfelelő szabályokat és előírásokat.

Egyéb alkatrészek:
1. Aluminium radiátor kiválasztása
2. Miért alumínium radiátor?
3. 10 legjobb alumínium fűtőtest
4. 10 leggyakoribb vélemény az alumínium radiátorokról
5. Alumínium radiátor szerelése és csatlakoztatása

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák