értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A legjobb szövet ágynemű

Válasszon az éjszaka egyik érintését a testhez

A legjobb szövet ágynemű

Gondolkodva egy új ágynemű megvásárlására, de a termék anyagával kapcsolatos kérdés zavart okoz? A cikk elolvasása után könnyű lesz a textilipar szakértőjévé válni!

A legjobb szövet ágynemű: van egy választás!

Van egy csomó követelmény a jó ágynemű: úgy, hogy az anyag nem fakul, nem zavarja (a szín nem mossa ki), nem hengerelt, nem csökkent a méret, nem szakadt. Győződjön meg róla, hogy az ágyneműt választja, amelynek összetétele a lehető legtermészetesebb, azaz 99,9% lenből vagy pamutból áll.

De mégis, milyen szövetek alkalmasak az ágyneműre és mit érdemes megvásárolni?

Durva calico - a legnépszerűbb szövet az ágynemű számára

fehérítetlen pamutvászon teljesen természetes (100% pamut), könnyen mosható és ugyanakkor gyakorlatilag nem ráncos. Erős, kopásálló és teljesen olcsó. Hosszú ideig tartja az eredeti színvilágosságot. Antiallergén hatású, nem okoz irritációt - jól használható egy kiságy számára. Javasoljuk, hogy az ágyneműt 40 fokon mossuk, és az anyagot szokásos porokkal is tökéletesen mossuk. Calico egyszerűen létrejön, hogy ágynemű legyen!

A durva calico vászonból készült véleményekről: - Calico - a legtöbbet. Általában nem öltek meg fehérneműt! ";

- Szeretem a calico-t - ez nem marad el, kellemes a testnek. Csak ilyen készleteket vásárolok, különösen, mint a fényeseket.

Szatén - a legelegánsabb anyag a kis pénzért

félszatén Gyapotból sodrott fonalas kettős szövésből készül. Minél nagyobb a szál torziója, annál világosabb a szatén csillogása. Úgy érzi, mint a selyem, de sokkal olcsóbb (de drágább, mint a calico és sok más pamutszövet). A szatén ágyneműje gyakorlatilag nem kócos. A kút legfeljebb 300 mosást tart fenn, de sajnos elhomályosodik. Elegáns anyag és alacsony áron.

Vélemények a szatén ágyneműről: “Csak pluszok, nem mínuszok. 15 évig csak szatint vásárolok, sűrű, sima, öröm, hogy aludni. Az ágyneműt nagyon hosszú ideig használják és kiváló minőségű marad.

Len - a legjobb természetes ágynemű

len - a legtöbb, hogy egyik sem klasszikus, időigényes anyag az ágynemű számára. Valódi természetes „kondicionáló”: meleg időben a len hűti a bőrt, és hideg időben felmelegszik. Anti-allergén hatású, antiszeptikus hatása van. Végtelen számú mosást tart fenn. És minél több mosás, a könnyebb len lesz. A szövet a lehető legközelebb van a természethez - és valószínűleg ezért ilyen gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.

Ágyneműről készült véleményekből: - A férjem és én örülünk! Az anyag kiváló, nagyon puha, kellemes. A design tökéletesen illeszkedik a fehér hálószoba belsejébe. A len a legjobb anyag az ágynemű számára! ”

A Chintz a legolcsóbb, de praktikus anyag.

Citec - az egyik legolcsóbb szövet ágynemű. Jellemzői szerint durva calico-ra hasonlít, de a chintz vékonyabb, és így gyorsabban viselkedik. Gyakorlatilag nem kócos. Alkalmas mindennapi használatra, de sajnos nem hosszú ideig - a szövet vagy erősen elhalványul vagy törik.

A chintz ágynemű értékeléséből: „Több mint 7 éve vásárolok chintz vászonokat. Mosás után nem süllyed, a minta nem törlődik, finom, nem hasonlít más olcsóbb ágyneműre. És drága ágynemű, biztosan jó lehet, de miért túlfizet?

Percale - az ágynemű legtartósabb szövete

perkál - egyfajta anyag: kicsit olyan, mint bársony. Úgy érzi, mintha ágyneműt hasonlítanának a percale-hez a rózsasziromhoz. Azonban nagyon sűrű, tartós, hipoallergén. Az egyetlen hátránya a drágám. Legfeljebb 1000 mosást tart fenn.Ez a textil "erőd" nem hagyja el a párnákat és a paplanhuzatot.

A perkale ágynemű-véleményekből: „Az anyag tartós, sűrű, nem mosódik meg, nem zsugorodik, nem fakul. Kényelmesen aludni rajta. Igaz, egy kis mínusz is jelen van - ezek az ágyneműkészletek gőzölővel nehezen vasalhatók, de ezt a problémát egy kondicionáló-öblítő hozzáadásával oldják meg. ”.

A selyem a legszebb szövet

selyem - valóban "királyi" anyag. Sima matt felülete van, és minden ágy igazi díszítése lesz. A selyem nemcsak szép ágynemű, hanem gyógyító is: a reumás és bőrbetegségek gyorsabban gyógyulnak, ha selyem ágyneműre alszol. A hipoallergén és foltálló anyag tökéletesen szabályozza a testhőmérsékletet. Elég tartós, nem veszíti el a színt, de meglehetősen nagy összeget kell fizetni az ilyen minőségért.

A selyem ágynemű értékeléséből: „Szövet nem törik össze, nem mosódik le, nem törli a rajzot. Nem tudom, hogy javul-e a vérkeringés, de jól érzem magam aludni, reggel felkelek, pihenek és nagyszerű hangulatban. A szövet nem gyűlik össze, nem tapad a testhez, nem veri az áramot, és nem szikrázik.

Poplin - a legtisztább szövet

puplin - nagyon puha az érintő szövethez. Úgy érzi, mint a szatén, de nincs konkrét matt fénye. Nagyon nyereségesnek tűnik a tarka, élénk színekben. A legtisztább anyag - ágynemű 60 fokon mosható és 110 fokon vasalható. A szövet tartós és teljesen allergénmentes. Jó anyag az ágynemű számára azok számára, akik nem akarják mosni.

Az értékelések a poplin ágyneműből: "Szeretem a poplin ágyneműt, finom és puha tapintású, kellemes a testhez, és valóban hosszú ideig tartja a színt."

Jacquard - a legkényesebb szövet

jacquard - drága és szép anyag. Az összetett szövési technikának köszönhetően élénk megkönnyebbülés. Jacquard fényűző és elegáns. De a jacquard és a nagyon finom anyag mellett: a mosás legfeljebb 30 fokos hőmérsékleten lehetséges. Semmi esetre sem lehet közvetlen napfényben szárítani. A vasaló jacquard csak rossz oldalról legyen.

A Jacquard ágyneműről készült értékelésekről: - A legjobban szeretem a pamut jacquardot. Nagyon jó aludni rajta - kellemes a test számára. Ágynemű könnyen vasalható (ha természetesen vas). Szépnek tűnik (még ha nem is vasalva). És tartósabb, mint a szatén. "

Ranfors - a legtartósabb anyag

Ranfors - drága és tartós anyag. 100% pamut. A szövés technikája a "vékonyabb szál, sűrűbb szövés" kifejezéssel jellemezhető. A „technikai” jellemzők szerint a ranfors ágyneműje kellemesen feltűnő - különleges „üvegház” nélküli körülmények között mosva, minimálisan ráncosodik. A vászon több éve nem veszíti el eredeti megjelenését. Ezen kívül tökéletesen alkalmazkodik a testhez - felmelegszik a hidegben, lehűti a hőt.

A ranfors ágynemű értékeléséből: „Az ágynemű már több mint egy éve működik. Gyakran mosok 60 fokon, és 1000-es tolóerővel. A készlet nem húzódott ki, nem nyúlt, és nem ült le, a szín változatlan maradt. A fehérnemű olyan puha, kellemes tapintású, szelíd, kellemes aludni. Érezd a kényelem érzését. ".

Bambusz - A legjobb testszövet

bambusz viszonylag nemrégiben megjelentek a hazai textilpiacon, de már megérdemelték a vásárlók hatalmas seregét. És jó oknál fogva, mert a bambusz olyan anyag, amely valóban a test számára készült. Higroszkópos, antibakteriális és szagtalanító - alkalmazkodik a test igényeihez és biztosítja az egészséges alvást. A bambusz ágynemű jó választás a jó éjszakai pihenő támogatói számára. Kíméletesen gondoskodik - tartós és könnyen mosható.

A bambusz ágynemű értékeléséből: - Van egy nagyszerű bambusz fehérneműm, lágy és gyengéd, mintha plüss lenne. Nem ragad meg, nem rossz illatú, és nem verejték alá. ”

Polycotton - a legjobb anyag az ágynemű számára a gyakori mosáshoz

polycotton egy pamutból és poliészterből álló szövet. Nem csak ágynemű, hanem asztali textíliák is készülnek. Minimális szintetikus anyag, de hozzáadódik a polycotton kopásállóságának és tartósságának növelése érdekében. Nem kócos, gyakorlatilag nem piszkos, könnyen leöblíthető - ezt az anyagot az éttermek és szállodák tulajdonosai részesítik előnyben higiéniai szempontból. 40 fokon semleges mosószerrel mosható.

A rendőrségi ágynemű értékeléséből: „Vettem az ágyneműt a rendőrségből, és elégedett voltam, már 8-szor mostam, nem találtam változást, nem változtattam meg a szövet színét, nem volt meleg aludni, a levegő jól megy.”.

Poliészter - a leggyorsabb szárítószövet

poliészter nemcsak a leggyorsabban száradó anyag, hanem egy kicsit lazító és nem változó méret. A petróleumtartalmú anyagokból készül, és a reakciót magas hőmérsékleten és vákuumban kell végezni. A poliészter könnyen mosható (még hideg vízben is), de gondos vasalást igényel. Az ágynemű, a felső és a sportruházat, a fehérnemű, a függöny, a drapériák poliészterből készülnek.

A poliészter ágynemű értékeléséből: „A poliészter egy új és divatos anyag! Lélegezz. A hőmérséklet szabályozása és a hő megtartása. Nem zúzódik, ami nagyon fontos és nagyon kényelmes egy nagy dolog számára. Nem kell gondosan és gyakran vasalni. "

Tensel - a legfejlettebb textília az ágynemű számára

Tensel (tencel, tenzel, liocell) - A szövetet a legbonyolultabb faanyag-technológiával készítik (leggyakrabban eukaliptusz). A Tencel® (Tencel) a Lenzing (USA) által gyártott szövet kereskedelmi neve. A Lyocell segített a textilipar számára áttörést elérni. Ennek az anyagnak a létrehozása az elmúlt 30 évben a leghasznosabb felfedezésnek tekinthető. Úgy érzi, mintha a pamut megérintette, kicsit hasonlít a selyemre, de nem csúszik. A Tensel sokkal erősebb, mint a többi természetes anyag. Nem kócos, és hosszú ideig megtartja az eredeti színt. A testhőmérsékletet szabályozza és korlátozza a baktériumok növekedését. És ami a legfontosabb - termelése nem károsítja a környezetet!

A tensel ágynemű felülvizsgálatából: „Első alkalommal vásároltam ágyneműt a tenceltől. Egyetértek azzal, hogy ez egy kicsit drága, de olyan puha, sűrű, még enyhén nehéz. Másrészt - még jó - ágynemű, nem értek egyet! ".

Szövet ágynemű: melyik a jobb választani?

A legjobb textília kiválasztása az ágyneműhöz csak a vásárló személyes érzéseire épül. A lágy, meleg szövet szeretője nem valószínű, hogy tetszik a hideg selyem érintése, és a szatén szeretője nem fogja mindig értékelni a len mentességét. Figyelmet kell fordítania a "működési" tulajdonságokra is: kopásállóság, az eredeti méret és szín hosszú távú megőrzése, "mosás és vasalás", "nem kapszulázás". Természetesen a kiválasztás végpontja a kívánt készlet költsége.

Mindenesetre a legfontosabb dolog nem a kívülállók véleménye, hanem a választott ágynemű alvás személyes élménye!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák