értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

15 legnevesebb nyaraló

Furcsa emberek furcsa házai

Otthonom - azt kell mondanom, hogy „az én erőd”, de ebben az esetben a nyelv valahogy nem fordul. Inkább: "A házam - mit akarok, én csinálom." Mi okozott ilyen furcsaságokat az építőiparban - a helyhiány, a kitűnő vágy vagy a tulajdonos szeszélye miatt? Vagy talán az építész őrültsége? Vannak azonban nevetséges házak, és az emberek furcsán élnek benne. Talán - boldog.

Ilyen például a kerékpárok ilyen házának tulajdonosa megengedheti magának, hogy bárhol és bárhol terjesztheti a kétemeletes házát. Csak a ferde nézetekből nézve még mindig nem rejtőzik ... Az orosz innovációs mérnök, Semenov Dahir egy érdekes rendszernek adott szabadalmat, amely szerint egy kétemeletes ház kalibrált fűrészáruból és tartós krómozott acélból könnyen „hajtogatható” a félpótkocsi méretéhez. Körülbelül egy óra múlva egy ház, amely összeszerelve hasonlít egy közönséges tartályra, megfordulhat egy vagy két emeletes teljes házban, vagy akár erkéllyel is.
 
Mit mondhatok itt? Egy többszintes lakóépület első emeletén lévő közönséges városi lakás tulajdonosa nem tudta elfogadni azt az elképzelést, hogy nem kell kastélyban élnie. Ezért a második emeleten is megvásárolt egy lakást, amely fölött állt, és úgy döntött, hogy a vár többi részét önállóan tölti ki. Érdekes, hogy a hatóságok milyen engedélyt adtak az ilyen építéshez? És mennyibe kerül ez az engedély?A ház természetesen magántulajdonban van, de azt is bérelheti. És hogyan vonzza az ügyfeleket, ha mindenkinek ugyanaz a szolgáltatása van? Csomagolással! Ebben az esetben - a ház megjelenése.A ház tulajdonosa valószínűleg cipész. Vagy cipész. Vagy csak őrült.
És ennek tulajdonosa - sok időt töltött a tengeralattjáróban. És most nem tudok kerek falak nélkül élni. Természetesen nem valószínű, hogy a szobáinak falai ilyen formájúak, ez vicc. De mondd meg nekem, miért építs egy ilyen házat, mert szörnyen gazdaságtalan - annyi extra anyagot költeni! Bár, ha sok pénz van, de a fantázia buja ...Ez nem szavak. A ház valószínűleg jó, de túl városi jellegű, ilyen festői helyen néz.


Fotó: mc2websites.com


Nos, itt sokat tudsz beszélni a szűkös körülmények között történő építés iránti igényről, és csak így, ahogy a képen látható, egyáltalán nem beszélnek szűk körülményekről. Rendes falu, tipikus udvar melléképületekkel, fonott kerítés. És egy ilyen kis magasságú ház egy magassága szükséges a csirkék gondozásához, hogy ne menjenek el a szomszédos kertbe!Ez egyébként megérthető - nos, egy személynek van egy telek egy domboldalon. Még a hegyek is. De nem találták ki a nehéz építőipari berendezéseket buldózerek és hasonlók formájában a föld alatti munkák elvégzésére a ház alatt? Lehetőség van arra, hogy a helyszínet egyszer - és egy hétköznapi házban éljünk, mint egy ilyen csodát építsünk -, és egész életemet egy házban töltsem el, amely félig megfulladt a földön.
Bár talán ezek az emberek a hobbitokból származnak, és nem a majmok? Ha szeretik az ilyen földalatti házakban élni? Tolkien kellő időben olvasott - és építsük fel saját dugoutjainkat.


Fotó: interesko.info


És valaki, épp ellenkezőleg, szereti a második emeleten élni. És ha nem épített fel több helyet egy kőháznak az emeletre - nem számít, akkor egy fából készült épületet is ragaszthat.


Fotó: small-house.ru


És hogy melyikünk él, hogy egyetértünk? Az építész szeszélye Koreában van, így úgy döntöttek, hogy harcolnak a nyilvános WC-k tisztaságáért, egy családi ház építésével óriás WC formájában. Még a fedél is kinyílik!Az építészek szeretik a házat fejjel lefelé tervezni. Vagy szinte fejjel lefelé, a tető lejtőjén. Az eredeti megoldás, csak az ablakok kényelmetlenül helyezkednek el. Érdekes, és a padló ebben a házban is szögben van?


Fotó: abrisburo.ruIsmét a terep nem teszi lehetővé az épület építését. És a terület többet akar! Így kiderül, hogy ilyen ívelt épületek. Egy kényelmetlen táj egyszerűen épületeinek építésére kényszerül, amelyek az építészetükben nevetségesek.De miért épült ez? Az egyemeletes ház területe 320 négyzetméter! Nincs elég légtér? Vagy a magasság tulajdonosai attól félnek, hogy nem lesznek képesek élni a második emeleten?


Fotó: blogs.mail.ru


És végül, az építészeti gondolat csúcsa, amely abból a vágyból ered, hogy a lakását végtelen korlátokra terjeszti ki. A negyedik emelet, ahogy látjuk, az úton! Nagy ház kiderült, tágas!


Fotó: thejokes.ru


Vagy talán ez minden - nem nevetséges, de haladás? Talán így küzdünk a tipikus projektekkel és a tipikus lakásokkal, nem akarjuk megismételni Zhenya Lukashin történetét?

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák