értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Bias felülvizsgálat: az Apple iPad Air 2 összes hibája

A reklámban soha nem fogják ezt megmondani.

Bias felülvizsgálat: az Apple iPad Air 2 összes hibája

A CIS egyik legkelendőbb tablettája. A második legnépszerűbb tabletta az Apple-től. A hosszú távú májpiac kiváló kilátásokkal. Van-e ez a modell hátránya? Sajnos. Lássuk, milyen problémák merülnek fel az Apple iPad Air 2 véleményének és tesztjének szerzőjével, és kiegészítsük azokat a legmagasabb szintű tabletekkel kapcsolatos panaszokkal.

Hátrányok, amelyeket a vélemények és tesztek írnak

Kevés aktív memória a fiatalabb modellben

A piac legolcsóbb opciója 16 GB volt. Majdnem minden vélemény, még a meglehetősen dicséretes is, őszintén azt mondja: a fiatalabb iPad Air 2 modell csak ajándékként vásárolható meg. A tabletta erős, multimédiás, csak azt javasolja, hogy nézzen egy filmet vagy játsszon jó játékot - de ... Az operációs rendszer és a háttérfolyamatok folyamatosan használnak 6 GB memóriát. Csak 10 GB marad aktív. Tekintettel arra, hogy a normál minőségű film súlya 4 gigabájt, megértjük: ez a berendezés csak az online tartalom megtekintésére alkalmas.

Az Apple iPad Air 2 az egyik első olyan modell, amelyet a gyártó úgy döntött, hogy nem adja ki a 32 GB-os opciót. A 16 GB és 64 GB közötti árkülönbség jelentős volt. Nos, hogy a felhasználóknak nincs lehetősége, a tableten nincs lehetőség a memória bővítésére a MicroSD kártyák használatával.

Kényelmes videofelvétel


Fotók: tablet-news.com

A 4: 3 képarányú tabletta nem a legjobb megoldás a videók megtekintéséhez: a szélesvásznú filmek nagyon furcsa és emészthetetlenek. Az Apple azonban agresszíven ragaszkodik ehhez az arányhoz, így el kell viselnie. Ehhez hozzáadjuk az adatátvitelre és a tartalom letöltésére vonatkozó hagyományos Apple korlátozásokat. Android és még a Windows is sokkal hűségesebb ebben az értelemben.

Gyenge építés

Az Apple mérnökei próbáltak, és az iPad Air 2 valóban nagyon vékony eszköz volt. A kegyelem mellett azonban negatív oldalait hozta. Értékelte: gagadget.com Úgy döntöttem, hogy hajlítom a tablettát - és komoly erőfeszítés nélkül sikerült. A képernyőn megjelenő kép, amint tudod, elismerés nélkül torzult. Továbbá: bizonyos aberrációk még a szokásos éles mozdulatokkal is megfigyelhetőek voltak, amikor a készüléket rögzítették: az eset geometriája minimális terheléssel változik! Nyilvánvaló, hogy ezek mind kritikus pillanatok, és szinte semmilyen hatást nem gyakorolnak az egység munkájának minőségére - de miután olyan sok pénzt fizettek, még mindig érzi a pszichológiai kényelmetlenséget.

Lapos hang

Az iPad Air 2 az egyik leghangosabb tabletta a piacon. A hang ereje lenyűgöző. A fejlesztőknek azonban fel kellett áldozniuk a hang mélységét és gazdagságát. Kiderült, hogy valami üreges és fehéres: ha maximális hangerőn hallgat, állandóan úgy érzi magát, hogy valami hiányzik. Jó fejhallgatóban azonban ez a hatás eltűnik.

Mark képernyő


A kiváló minőségű iPad Air 2 képernyő gyenge pont. Szükséges, hogy a tablettát a szívből kézbe vegye - ahogy az ujjakról, amelyek az eszközt a hátsó rész mögött támasztják, válik a képernyőn. És a képernyőn lévő erős csapokról is. És miközben egyszerre nyomja meg a jobb és bal oldalt. Tekintettel az eredményre, a felülvizsgálat a keddr.com Még az ősi kínai Ainol tablettát is emlékeztem 3 ezer rubelre, amelyen nem volt ilyen probléma. A tisztességben megjegyezzük, hogy a kifinomult Air 2 összehasonlítása még jobb az „osztálytársakkal”.

Csúszós test

A készülék egyértelműen nem elegendő a hajótest durvaságához. Legyen óvatos - vegye ki a zsákból, csúszik ki, és a figyelmeztetés nélkül repül a padlóra. Ezenkívül problémát jelent a kis tenyérrel rendelkező emberek számára, hogy az egyik kezével egy tablettát vegyenek az asztalról - túl vékony, de ugyanakkor elég széles. És csúszós. Leggyakrabban két kezét kell használnia, kivéve, ha természetesen le akarja tolni a gadgetet.

A hibákat, amelyek az értékelésben szerepelnek

A rendszer "héja" melegítve

A tabletta jelentősen felmelegszik, különösen "nehéz" alkalmazások vagy komoly játékok esetén. És amikor felmelegszik, csodák kezdődnek. Leggyakrabban a készülék rosszabb reagál a préselésre. Alkalmanként az alkalmazások nem nyílnak meg. Egyes esetekben újraindítás történik.

Érintse meg az azonosító hibákat


Fotó: applesin.me

Az iPad Air 2 számára kifejlesztett érintésérzékelő nyomása az egyik első az Apple tabletták között. Az alapszoftver néha hőt adott: például a Touch ID-t időről időre csökkentették, és újra megkövetelték az engedélyt. A szoftver frissítéseinek kiadása után a probléma szinte eltűnt. Egy másik maradt: az érzékelő rosszul reagál a nedves vagy akár nedves ujjakra. Nyomja meg az érintőgombot száraz kézzel.

Drága tartozékok

Az árak az AppStore-ban már régen a város beszélgetései voltak. Az Apple eredeti tartozékai próbálják megtartani a szoftvert: áraikat istentelenül alakították ki. Különösen gyakran a tulajdonosok panaszkodnak az eredeti villám-kábel, amely nélkül sem a tabletta nem lehet feltölteni, sem az információt nem dobja ki. És nem élnek sokáig. Néhány felhasználónak legfeljebb másfél éve van.

A hátsó panel csörög, amikor zenét játszik

Ezt a hátrányt minden második felülvizsgálat során feljegyezzük. A vékony test egy másik kegyetlen viccet játszott azokkal, akik számára a modul mérete mindenekelőtt. A térfogat körülbelül felétől kezdve a tabletta hátlapja rezeg. A maximális szintre kellemetlen lesz. A vibráló tabletta tartása az átlag alatti öröm. A készülék által létrehozott hang eléggé fárasztó ahhoz, hogy a hangerőt lecsökkentse. A hangos iPad Air 2 kemény felületre való rögzítése erőteljesen elriaszt. Hogyan kell kezelni? Fejhallgató, hogy segítsen.

Instabil wi-fi

Különösen ezt a problémát észrevették az alapszoftverek tulajdonosai, mivel a frissítések megkezdődtek, elkezdett elhalványulni a háttérben. Azonban nem, nem, igen, és néhány felhasználó panaszkodik arról, hogy a vezeték nélküli kapcsolat rendszeresen összeomlik a legfontosabb pillanatban.

Minden rossz?


A hatodik generációs iPad 6,1 milliméteres esettel egy jó változat, és nem semmi olyasmi, hogy sok hónapig az egyik legkelendőbb Oroszországban maradt. Annak ellenére, hogy az iPad Air 2 "tölteléke" nem a legfejlettebb az osztályában, nem tud panaszkodni a hardverrel kapcsolatban. Az Apple A8X processzor jól működik, 2 GB RAM elegendő a tablet összes funkciójának használatához. Az idősebb modellek 64 és 128 GB memóriával rendelkeznek. A fő 8-megapixeles kamera nagyon megéri a tablettát, és lehetővé teszi, hogy a jó szappanos dobozhoz hasonló képeket készítsen. A tervezés szempontjából az Air 2 hosszú ideig többet fog tartani, mint a modern. Számos felhasználó számára ez a modell csak egy áldás lehet.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák