értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Bias felülvizsgálat: a Samsung Galaxy TabPro S összes hibája

A reklámban soha nem fogják ezt megmondani.

Bias felülvizsgálat: a Samsung Galaxy TabPro S összes hibája

Az első Samsung tablet, amely hosszú és nehéz fordulatok után lépett be az orosz piacra, kettős benyomást kelt. A különböző hivatalos és reklám felülvizsgálatok előnyeiről tájékoztatják. De mesélni fogunk a mínuszokról. Szóval, a koreai szuper cég legújabb tabletjének hiányosságainak áttekintése.

Hátrányok, amelyeket vélemények és tesztek írnak

Kis memória

Az új koreai tablet fő hátránya a rendszer saját forrásai által korlátozott memória mennyisége. 128 gigabájt (melynek megfelelő részét az operációs rendszer már megette) - sokat csak azok számára, akik azonnal feltöltik az összes videót az internetre, míg mások kizárólag az interneten. A microSD-kártyákkal kapcsolatos bővítés nem biztosított. A tervezési szakaszban a táblagépet irodáknak szánták a vállalatok számára - és ezután a memóriahatár legalább érthető volt. De amikor széles körben elterjedt, nem volt kifogás erre a tervrajzra.

Alacsony rendszererő

Az Intel Core M processzor nagyon alkalmas egy kezdőre, de a szakemberek számára a teljesítmény nagyon egyértelmű. A portál szerint howtablet.ruA benchmark teszteken (3DMark, GeekBench, PCMark 8 és mások) a TabPro S lényegében elvesztette a versenytársait, a Windows - Microsoft Surface Pro 4-et.

Kis számú alkalmazás


Fotó: s.aolcdn.com

A Windows Windows. A korszerű alkalmazások erre a rendszerre nem nagyon alkalmasak kis mennyiségű memóriával rendelkező tablettákra. Ugyanakkor a Microsoft túl büszke a cégre, hogy gyorsan alkalmazkodjon az iOS vagy az Android alatt elért versenytársak legjobb eredményeihez. Még ha a legnépszerűbb játékokról is beszélünk. Például, amikor a Subway szörfösök egyik legkeresettebb játékosa volt a népszerűség csúcsán, a "melkomyagkie" megfordította az orrát. Amint a népszerűség elkezdett csökkenni, a játékot végül a Windows rendszerhez igazították. Miért - senki sem értette. Egy kis számú alkalmazás az egyik fő oka annak, hogy a gadgeteket alacsonyan értékesítették a Windows rendszeren.

Fejlett biztonsági és fizetett tartalom

Egy másik ok, amiért a fiatalok inkább az Androidot részesítik előnyben. Az alkalmazások telepítésének korlátozása szempontjából a Samsung Galaxy TabPro S meghaladta az iOS-on lévő tablettákat is. Bármely alkalmazás letöltésekor kötelező a fiók jelszavának megadása. A rendszer egyszerűen nem engedélyezi a „bal” programokat. A legtöbb hiteles kérelmet kifizetik. Szinte minden véleményben megjegyezzük, hogy a TabPro S a legjobban megfelel az üzleti embereknek.

Rázva a billentyűzet


Fotó: photocdn.sohu.com

Ezt a problémát a howtablet.ru egy egész nagy részt szentelt - mielőtt kiderült, hogy releváns. A csomagban található fedő-billentyűzet nem tarthat egy vékony és szép, de végül egy 12 hüvelykes készüléket álló helyzetben.

A fedél mindkét oldalán használt mágnesek, valamint a billentyűzet fölötti mágneses horgony 115 vagy 155 fokos szögben kell tartania a tablettát. Kell, de nem kell megadnia.

Nem javasoljuk, hogy a tablettát az asztal szélére helyezzük: a hátsó fedél gyakran kinyúlik a rögzítőrészből, ezért a készülék meglehetősen szigorúan tervezhető. A tabletta fekvő munka közben történő használata szintén nem különösebben kényelmes, mivel a képernyő a billentyűzet felé fordul és végül ráesik. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők tesztelték a mágneseket egy 10 hüvelykes táblagépen, majd úgy döntöttek, hogy tesztelés nélkül 12 hüvelykes lemezre helyezték őket. Természetesen, bizonyos óvatossággal, megfordíthatod az ügyet a táblával a különböző pozíciókban, de egy ilyen kompromisszum igazolható egy olyan gadget esetében, amely 90 000 rubel alatt van?

Bár különböző pozíciókról van szó, izgatottak vagyunk.Ha a billentyűzetet a tablet mögött helyezzük el, hogy csak érintőképernyősként használhassuk, a készülék hátulján található alsó panel szegmensbe ágyazott mágnes miatt a TabPro S azonnal alvó üzemmódba kerül. A billentyűzetet le kell választani és félretenni, hogy ez megakadályozza. Tervezési hiba.

A billentyűzet markoszt szintén nem a legkedvezőbb meglepetés a Galaxy TabPro S.-nél történő vásárláskor. A „Klava” szó szorosan vonzza a port és a szennyeződéseket, és az eszköz aktív használata után a csuklók alatt egészségtelen ragyogás jelenik meg.

Egyetlen usb csatlakozó

Ez a hátrány a gyártó azon kívánsága volt, hogy a készüléket a lehető legvékonyabbá tegye. Ennek eredményeként a Samsung Galaxy TabPro S csak egy USB-típusú C-interfész porttal rendelkezik. Nem lehet azt mondani, hogy lehetetlen ilyen módon élni, de az ilyen korlátozás még mindig bizonyos kényelmetlenségeket okoz.

Nagy keret tabletta

 


Az új Samsung tablet kialakítása a mai szabványok szerint széles, különösen, ha azt 2 centiméteres oldalkeretekkel együtt értékeljük. Ez a hátrány azonban viszonylagos, mivel a széles oldalsó panelek segítenek a tabletta tartásában az érintőképernyő megérintése nélkül.

Hátrányok, amelyek a véleményekben íródnak

Az online videó nézése kényelmetlen

A Windows 10 beépített szoftvere jól mutatja a hordozható számítógépeken és az asztali számítógépeken, de az online videó indításakor a tabletták nem egyeznek meg.

Kényelmes billentyűzet

A felhasználók tudomásul veszik, hogy a kulcs elrendezés sajátosságai miatt az ujjak nagyon gyakran két gombra esnek egy helyett. Emellett a gombok korlátozott mozgása egy olcsó modell érzését eredményezi.

Az USB-porthoz adapter szükséges


Fotó: cnet3.cbsistatic.com

Nemcsak a port, hanem módosul. Számos tulajdonos megjegyzi, hogy a szokásos USB flash meghajtó használatához szomorú szükség van arra, hogy hordozzon egy adaptert.

Minden rossz?


A Samsung Galaxy TabPro S a hiányosságok ellenére nagyon érdekes. Először is, ez az egyik kevés a mobilkészülékpiacon, amely a Windows 10 rendszeren fut: az operációs rendszernek (és több milliónak) szokott felhasználóknak nem kell újjáépíteniük. Meglehetősen produktív, kisebb, mint az analógjai, és hosszabb ideig tart, mint egy töltéssel (legfeljebb 10 óra). Plusz karcsú test és könnyű súly a 12 hüvelykes képernyővel rendelkező készülék számára.

Egyébként a képernyő a TabPro S. legfontosabb előnye. Egy ilyen nagy Super AMOLED mátrix ritkán fordul elő ebben a piaci szegmensben. A kijelző kiváló színvisszaadással, széles látószöggel, mély fekete színnel rendelkezik.

Nos, adjon hozzá egy szép designt, robusztus esetet és egy tisztességes szolgáltatást a Samsung-tól.

 
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák