értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Legjobb termikus fehérnemű - Top 9

Hőruházat: bármilyen időjárási kényelem és melegség

Legjobb termikus fehérnemű - Top 9

Ma nem kell "száz ruhát" elhelyezni, hogy ne fagyjon hideg időben. Az egyszerű, praktikus és szép termikus fehérnemű maga is szabályozza a testhőmérsékletet, eltávolítja az izzadságot és biztosítja a személy számára a legnagyobb kényelmet.

A legjobb termikus fehérnemű kiválasztásának kritériumai

Termikus fehérnemű típusa

A rétegelt ruházathoz a tulajdonosának tetszett, azt szigorúan a céljának megfelelően kell kiválasztania. A termikus fehérnemű lehet:

 • sport vagy nedvszívó. Úgy tervezték, hogy az aktív testmozgást a friss levegőben végezze.
 • mindennapi vagy hőmegtakarítás. Fő feladata, hogy melegen tartsa a testet, és nem intenzív fizikai terhelésre is alkalmas.
 • hibrid. A két korábbi tulajdonság tulajdonságait egyesíti a különböző jellemzőkkel rendelkező anyagok kombinálásával.

A vágás és a tervezés alatt a fehérnemű férfi, női és uniszexre oszlik. A gyermek termikus fehérnemű szétválik: fokozott követelményeket támaszt a kényelem és a hőtakarékos tulajdonságok miatt. A gyártók általában háromféle bébiruhát gyártanak: passzív, félig aktív és aktív sétákra.

Anyagok és összetétel

Sportos fehérnemű esetében 100% szintetikus anyagot használnak: a nedvességet jobban eltávolítják és tartósabbak. A pamutot és a gyapotot mindennapi fehérneműben használják, amelyek magas hőmegtakarítási tulajdonságokkal rendelkeznek, de a nedvességet rosszabbá teszik, és gyorsabban elhasználódnak. A legmelegebb fehérnemű merinói juh gyapjúból készül, de a 100% gyapjú alsónemű kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy ne csípje a testet!

A fogyasztói jellemzők javítása érdekében a termikus fehérnemű összetételéhez hozzáadódik a selyem és a bambusz szálak. A vegyes tulajdonságú (hibrid) ágynemű vegyes szerkezetű: természetes szálak és szintetikus különböző arányban, leggyakrabban 50/50.

Fontos: A termikus fehérnemű nem melegvizes palack, hanem kényelmes módja a bőr nedvességének eltávolítására és a testhő fenntartására. A „jobb” felsőruházat (membrán öltöny és szükség esetén fleece poddev, polartek) nélkül a termikus fehérnemű nem fog olyan hatékonyan működni, ahogyan azt a gyártó jelezte.

Minőségi termikus fehérnemű gyártói

A legjobb termikus fehérnemű kiválasztásakor meg kell értenie, hogy a "szem szerint" a magas technológia jelenlétének értékelésére a termékben nem lesz sikeres. Ezért az Árszakértő az egynapos cégek olcsó termékei helyett tanácsot ad arra, hogy előnyben részesítse a jól ismert márkákat, amelyek már évek óta működnek a piacon, és értékelik hírnevüket. Híres cégek Craft, ODLO, X-bionik, Marmot és mások nagyon sokféle termikus fehérneműt kínálnak, sport- és alkalmi lehetőségekre támaszkodva: férfi, női, gyermek. A legnépszerűbb márkák: Norvég (Németország) és Guahoo (Finnország-Kína) - az egész családnak és minden helyzetnek a kínálatát találja.

A „drágább, annál jobb” elv a termikus fehérnemű kiválasztásakor gyakran működik, de nem mindig. Egy olcsó szegmensben meglehetősen jó modellek is vannak, például alkalmi fehérnemű. Comazo (Németország) és a sport Brubeck (Lengyelország). Az orosz gyártóknak azonban még mindig nem kell büszkélkedniük: az olcsó termikus fehérneműjük valójában gyakran szokványos fehérnemű, különleges tulajdonságokkal nem bír. Az egyetlen kivétel a termékek. Redfox és "ötvözet».

Top termikus fehérnemű - TOP-9

Az Price Expert 9 terméket választott ki a legnépszerűbb és időigényes márkák közül.

név

A készlet becsült ára (póló + alsónadrág)

Jellemzők

Értékelés, 10 pontos skálán

Craft aktív

2100

a legkényelmesebb és funkcionálisabb szintetikus termikus fehérnemű

10

Janus

6000

minőségi természetes fehérnemű

9.9

Norfin Nord

3500

Kiváló fleece-termál fehérnemű halászathoz és vadászathoz 9.7

9.8

Joha pamut / gyapjú

 

3200

legjobb termikus fehérnemű gyerekeknek

9.7

Norvég

5600

a legnépszerűbb termikus fehérnemű

9.6

Brubeck Webster Termo

2900

sport fehérnemű az ár a mindennapi

9.6

ODLO Warm Trend

5500

nagyszerű választás a női sportruházat sport számára

9.5

Guahoo

5000

klasszikus férfi termikus fehérnemű a mindennapi viselethez

9.4

Comazo

1500

jó költségvetésű termikus fehérnemű

9.2

 

Tartsunk az egyes kiválasztott modelleken.

1. Craft Active
a legkényelmesebb és funkcionálisabb szintetikus termikus fehérnemű


Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 2100 p.

Miért a mi minősítésünk: alacsony költségű.

A termikus fehérnemű Craft egy nagyon vékony, szinte súlytalan poliészterfonalból készül, de csak finom. A speciális technológiák minden hibája szálak és szabás jellemzői. A fehérnemű ideálisan illeszkedik a testhez, és megtisztítja a nedvesség eltávolítását. Az Price Expert a leghatékonyabb, kényelmesebb és ideálisbb kombinálási árat és minőséget ismeri el.

Előnyök:

 • széles tartomány;
 • tökéletes illeszkedés;
 • lapos rugalmas varratok;
 • készletben és egységben értékesítve.

hátránya: nem észlelhető.

Jellemző áttekintések termikus fehérnemű Craft aktív:

„A Craft Active termikus fehérnemű a legjobb - nagyon kényelmes, jól tartja a hőt, és aktívan eltávolítja a nedvességet! Elengedhetetlen az aktív téli szórakozáshoz és a gyermekkel való sétákhoz. "

- Olyan, mint egy homály! A nadrágok pontosan a magasságban vannak (ahogyan a méretrácson is szerepel), az öv nincs megcsípve, az ing formája, az ujjak teljesen lefedik a kezüket.

 

2. Janus
legjobb természetes anyagokból készült termikus fehérnemű


A készlet átlagos ára az Orosz Föderációban: 6000 p.

Miért a rangsorban: 100% természetes összetétel.

A norvég cég Janus névjegykártyája termikus fehérnemű gyártása csak természetes szálakból: merinó gyapjú, pamut és selyem. Ezek a magas színvonalú és drága ruhák, amelyek kényelmes tartózkodást biztosítanak a felnőttek és minden korosztály gyermekei számára.

Előnyök:

 • természetes;
 • hipoallergén;
 • változatos választék és design.

kevesebb: árat.

A termikus fehérnemű jellemzői Janus:

„A legjobb termikus fehérnemű! Megveszem a második szezont. Vékony, kellemes, meztelen testen is, nem kicsi, rugalmassága miatt jól illeszkedik egy figura.

„Nagyon jó minőségű termikus fehérnemű, mindenkinek tanácsolom, különösen azoknak, akik allergiásak a szintetikus termékekre. És ha kedvezményt kap, akkor az ár ésszerű. "

3. Norfin Nord
a legjobb fleece-termál fehérnemű halászathoz és vadászathoz


Átlagos ár az Orosz Föderációban: 3500 r.

Miért a mi minősítésünk: egy halász és egy vadász álma

Az univerzális fehérnemű nagyon hideg időjárás és mérsékelt testmozgás céljából készült, és a vélemények szerint alkalmas a téli halászatra és vadászatra. Anyaga - 100% -os mikroszálas (NORfeece Micro) lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávolítsa a nedvességet, és megtartja a hőt az ülőhelyeken. A Norfin Nord sikeresen használható nagy fizikai aktivitással, csak egy extra vékony fehérnemű viselése alatt.

Előnyök:

 • meleg és puha;
 • tökéletesen törli és gyorsan megszárad;
 • rugalmas mandzsetta és derékpánt.

hátránya: szűk tartomány.

A termikus fehérnemű jellemzői Norfin Nord:

„Négy évig használom a téli horgászatra, és soha nem bántam meg a vásárlást. Méret, ahogy varrtam, nagyon kényelmes, száraz, meleg. "

„Személyes következtetésem, a Norfin Nord termikus fehérnemű figyelemre méltó, és tökéletesen igazolja célját!”

4. Joha pamut / gyapjú
legjobb termikus fehérnemű gyerekeknek


Fotó: brendkids.ru

Átlagos ár az Orosz Föderációban: 3200 r.

Miért a legjobb rangsorban: a legkisebbek számára a legjobb gyengéd termikus fehérnemű.

A Yoha fehérneműjét különösen jól ismerik a szülők. Nemcsak igazán működik, melegen tartja és eltávolítja a nedvességet, hanem a legkisebbek számára is maximális kényelmet biztosít. Joha nem ragad, nem zúzódik, nagyon puha, hipoallergén, és széles választéka lehetővé teszi, hogy a születéstől kezdődően bármilyen korú gyermekek számára válassza ki a "ruhát".

Előnyök:

 • kiváló minőségű;
 • széles tartomány;
 • különböző színek.

kevesebb: alacsony kopásállóság.

A termikus fehérnemű jellemzői Joha:

„Az ágynemű nagyon puha, kellemes és jól megmunkált, lapos varratokkal. Sok mosás után a megjelenés változatlan maradt - minden fehér, deformálatlan és pellet nélkül.

„A születés óta Joha termikus fehérneműt viselünk, és elégedettek vagyunk, az ár alacsonyabb, mint sok más márka, és a minőség szintje. Ami ideges, az az, hogy idővel felfújnak a szöveten, de ez nem befolyásolja a védő tulajdonságokat.

5. Norveg
a legnépszerűbb termikus fehérnemű


Fotó: www.merinos24.ru

Átlagos ár az Orosz Föderációban: 5600 r.

Miért a legjobb rangsorban: termikus fehérnemű az egész család számára.

Nagyon népszerű és változatos termikus fehérnemű Németországban készült, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek, csecsemőknek és terheseknek! Minden norvég modell vékony, könnyű, teljesen érzéketlen a testre, és nem látható a ruházat alatt. Ebben a hőtakarékos funkcióban ez a termikus fehérnemű tökéletesen működik. A főbb anyagok a szintetikus hőszigetelés, a merinó gyapjú, a pamut és a selyem hozzáadott modellek.

Előnyök:

 • könnyű minőségű anyag;
 • lapos varratok;
 • anatómiai forma
 • mindegyik egységben és készletben eladható - könnyen illeszthető a mérethez.

hátránya:

 • ár;
 • néhány színséma.

Jellemző áttekintések :

- Nagyon örülünk! Soha nem voltam nedves, mindig meleg és kellemes volt. A legfontosabb dolog az, hogy vékony és nem hordoz további terhelést a testre. Azt mondhatod, hogy nem érzed magad!

„A legjobb termikus fehérnemű nagyon puha, vékony, nem úgy néz ki, mint a gyapjú, és nagyon meleg. Mosás az autóban, nem gördül. Lapos varratok "!

6. Brubeck Webster Termo
legjobb sport termikus fehérnemű az ár a mindennapi


Fotó: static12.insales.ru

Átlagos ár az Orosz Föderációban: 2900 r.

Miért a mi minősítésünk: olcsó zónás szintetika.

A termikus fehérnemű Brubeck Webster Termo poliamidból, poliészterből és elasztánból áll. Egész szezon, és akár -10 ° C-os hűvös időben is használható síelésre, jégkorongra és egyéb téli sportokra, valamint meleg időjárásig, akár +20 ° C-ig futás, hegymászás, kerékpározás és motorkerékpárok számára. A fő cél az izzadság felszabadítása és a test mikroklímájának megőrzése.

Előnyök:

 • tartós;
 • zökkenőmentes;
 • vannak olyan területek, ahol fokozott szellőzés van;
 • tökéletes illeszkedés;
 • bakteriosztatikus.

hátránya: nem tartja meg a hőt (de ez nem erre szolgál).

Tipikus Brubeck termikus fehérnemű értékelés Webster termo:

„Ehhez a pénzhez elég aktív eszköz, zónás szintetika, amelyet aktív terhelésre terveztek. Az alkalmazás tapasztalatai azt mutatják, hogy ez a mosoda saját pénzével működik.

„Sosem hittem volna, hogy a szintetikus anyagok jobbak lehetnek a természetes anyagoknál, ha nem vásároltak Brubek termikus fehérneműt. Nem érezhető a testen, könnyű, míg a síelés nagyon gyorsan eltávolítja a nedvességet a ruháktól.

7. ODLO Warm Trend
a legjobb női sportruházat sport- és rekreációs célokra


Fotó: www.snowinn.com

Az Orosz Föderáció átlagára a készleten: 5500 r.

Miért a mi minősítésünk: design + minőség.

A svájci ODLO márkájú termikus fehérnemű nemcsak minősége és tartóssága, hanem világos kialakítása is megkülönböztethető. A vállalat innovatív szintetikus anyagokból készült. Különböző típusú vágások, látványos színek és befejezések, a tökéletes illeszkedés az ábrára teszik ezt a termikus fehérneműt különösen vonzónak a tisztességes szex számára.

Előnyök:

 • kiváló minőségű;
 • a modellek és színek széles választéka;
 • mérettartomány (XS-XL).

kevesebb: árat.

A termikus fehérnemű jellemzői ODLO:

„Nagyon puha, fényes, meleg, hosszú ujjú, vette L, szorosan illeszkedik, szépen, a torkát lenyomják, de nem nyomják meg, a halomban, nagyon könnyű, boldog vagyok!”

„A hűvös, a legjobb termikus fehérnemű stílusos és tökéletesen csomagolja a testet. Jó, hogy különböző színek közül választhat, pontosan mit szeretne. "

8. Guahoo
a legjobb férfi termikus fehérnemű mindennapi viselethez


Fotó: rs01.idealprice.ru

Átlagos ár az Orosz Föderációban: 5000 r.

Miért a mi minősítésünk: a klasszikus változat a harangok és a sípok nélkül.

A finn márka Guahoo már több mint 10 éve ismert Oroszországban. E név alatt a klasszikus termikus fehérnemű minden nap és sport számára készül. A viszkóz-akril szintetika (wormSoft) pamut vagy merinó gyapjúval kombinálva a legjobb megoldás a hűvöstől a nagyon hidegig terjedő időjárási körülmények között. A gyártó 5 különböző ágyneműváltozatot kínál különböző hőmérsékleti feltételekhez és 3 különböző fizikai fokozathoz.

Előnyök:

 • különböző modellek különböző helyzetekben;
 • lapos varratok;
 • széles színválaszték.

hátránya: A varratok vágása és minősége nem tökéletes.

A termikus fehérnemű jellemzői Guahoo:

„A legjobb termikus fehérnemű minden nap.Jól húzódik, magas és széles, könnyen törölhető. A térdeket kihúzzák, de ez nem kritikus.

„A száraz, meleg, kényelmes, kötöttáru vékony, lapos varratok lehetővé teszik, hogy alsónemű ruhákat viseljenek és megjelenjenek. A mínuszok közül: egy gyenge gumi és egy kicsit furcsa vágás.

 

9. Comazo
jó, olcsó termikus fehérnemű


Átlagos ár az Orosz Föderációban: 1500 r.

Miért a mi minősítésünk: kis pénzért küzd a feladatával.

Komatso német alsónemű olcsó, de a termikus fehérnemű minden szabálya szerint működik: eltávolítja az izzadságot és megtartja a hőt. A 3 típusú ágynemű tartománya különböző hőmérsékleteken -10 és -35 fok között.

Előnyök:

 • ár;
 • elfogadható minőséget.

hátránya:

 • idővel nagymértékben megnyúlt;
 • "Bolshemerka".

Jellemző áttekintések Comazo:

"Ez a termikus fehérnemű nem aktív sport (nem túl meleg), de csendesen megy dolgozni és haza a legjobb megoldás az ilyen pénzre."

„Az ágynemű nagyon kellemes érzés. Nem lóg, de nem illik, mint fehérnemű. Csak a kisebb méretre van szükség - nagyobb, és a mosás után is nyúlik. ”

 

Tehát melyik termikus fehérnemű jobb vásárolni?

Amint láthatjuk, a termikus fehérnemű már nem egzotikus: sok van az orosz piacon, és napról napra egyre népszerűbbé válik, és egyre növekszik. A vásárlás előtt az „Expert árak” azt tanácsolja, hogy egyértelműen határozza meg, hogy milyen célokra vásárolják meg a termikus fehérneműt, majd nagyon hatékony lesz, és meleg és kényelmes. Jó vásárlást!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák