értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A legjobb síléc kiválasztása

Csodálatos hét hegy és vidéki

A legjobb síléc kiválasztása

A téli sportok népszerűségének és a modern technológiai folyamatok fejlesztésének köszönhetően a sílécek már nem szokványos fából készült berendezések. Ma egy high-tech termék.

Nincsenek univerzális sílécek, kiválasztásuknak meg kell határoznia a célját: aktív pihenés vagy versenyek, hegyi lejtők vagy szűzföldek.

A símodell kiválasztásakor nemcsak a felszín jellegét kell figyelembe venni, hanem a síelés időjárási körülményeit, stílusait és technikáit, valamint a síelő magasságát, súlyát és képességeit. By the way, gyerekeknek, biztonságosan vehetsz sílécet, 3 cm-rel hosszabb, mert a szezon során a gyermek minden bizonnyal felnő.

Az alábbiakban ismertetjük azokat a ismert gyártókat, amelyek termékei a téli sportok hagyományos rajongói, valamint a téli olimpia és a világbajnokság nyertesei iránti keresletet igénylik.

Top alpesi síelés

ELAN - a legjobb alpesi síelés a tapasztaltak számára

kép
Fotó: pubsphere.com

A síelés dinamikus, mégis kényelmes és egyszerűvé tétele érdekében a Szlovéniai ELAN cég a sílécek gyártásának legújabb fejleményeit alkalmazza:

  • RST oldalfalak - az oldalsó falak különleges kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy a mozgás energiáját az élekbe vigye;

  • A Power Woodcore olyan mag, amely nagyobb torziós merevséget biztosít a termék rugalmasságának növelésével;

  • A szén-dioxid könnyű és tartós szénhidrogénszálai a megfelelő helyeken a szerkezeti szilárdságot adják.

A fejlesztők nem feledkeznek meg az esztétikai oldalról, a termékeik gyárthatóságát nagyszerű design jellemzi. Minden modell olyan síelők számára készült, akiknek egy bizonyos szintű képzése van.

A legjobb ELAN sílécek jellegzetes jellemzője az Amphibio forradalmi technológiájának használata egyes modellekben - kétféle Rocker és Camber profil használata egyidejűleg, amikor a sílécet külön-külön készítik a bal és jobb lábak számára.

Népszerű modell: Elan Amphibio 78 Ti + ELX 11,0 13/14.

Becsült költség: 28 000 rubel.

Ezek a sílécek fejlett síelők számára készültek. A termék kiszámított geometriájának köszönhetően a sportolók könnyedén meghódíthatják a pályákat, az előkészített lejtőket és a szűz földeket. A gyártás a Fusion legfrissebb integrált rendszerét használja, így könnyebbé válik a fordulat, és a síelés elhajlása a sima hosszúság mentén történik.

hátrányai: A legtöbb modellnek kórusra van szüksége, hogy előkészítse a kurzust.

Értékelésünk: 9,5 pont a 10-ből

Vélemények: «Elan - a kedvenc sílécem. Gyakran megyek a hegyekre, nagyon nehéz pályákon haladok, a sílécek soha nem sikerült.

Fej - a legjobb technológiai síelés

kép
Fotó: www.kant.ru

A márkavezető Ausztriából modelljeik kialakításakor üvegszálas anyagot használ, amelynek feladata a síelés során a fő terhelés. De mivel ez egy meglehetősen nehéz anyag, a gyártó termékei is súlyozva voltak az elején is. Ezért a fej kezdett használni üvegszál, üreges belülről, és ezért könnyebb, de mégis tartós.

Először a világon a vállalat bevezetett egy rendszert a termékbe. «elektronikus vezérlés "- rostok, amelyek lehetővé teszik, hogy a síléc azonnal alkalmazkodjon a hó sebességének vagy konzisztenciájának változásához. Ezek a piezofibresek mechanikus csúszási energiát konvertálnak villamos energiává, amelyet egy zárt hurok rögzít egy ellenálláson és szűrőn keresztül. A feldolgozott energia 5 milliszekundum alatt visszatér a szálakba és biztosítja a sílécek torziós stabilitását.

A második síkban bevezetett technológia az Intelligence Chip rendszer. A chip tömöríti az előállított villamos energiát «intelligens szálak. A megfelelő pillanatban (például ha a hóval való érintkezés elveszik) a mikrochip visszajuttatja a rostokhoz, a széleket a hóba nyomva, megakadályozva az ellenőrzés elvesztését.

Népszerű modell: Head Chip 66 SW PR Pro.

Becsült költség: 28 000 rubel.

A síléc kiválóan alkalmas mind a szakemberek, mind a kezdők számára, könnyű megtanulni lovagolni.Az Intelligence Chip stabilizáló rendszerrel van felszerelve. A tervezéshez fém TTT stabilizáló torziós villát adtak hozzá, ami további erőt biztosít. BMW-studio szakértők által tervezett.

Értékelésünk: 9,9 pont a 10-ből.

hátrányai: sokan, különösen a nők, panaszkodnak a sílécek jelentős tömegére, nem olyan könnyű szállítani.

Vélemények: «Először szokatlan érzés volt: a sílők nehézek voltak, látszólag lassúnak tűntek, de feszesen stabilak. Kása, raskolbas, a hó állapotának megváltozása a dobon, egy rúd, mint a tartályok, egyáltalán nem érzi magát. Általában, úgy tetszik a síléc, ajánlom az egészséges férfiaknak, a kezdőknek a lágyság rovására alacsony sebességgel. ”

„AzNagyon tetszett - mind rövid, mind hosszú sarkokban. A fejek valamilyen elektronikus töltőanyaggal rendelkeznek - valami elektromosan megváltoztatja merevségüket a menet közben (a folyamat összetettsége miatt az eladók tényleg nem tudják pontosan elmagyarázni, hogyan működik minden, így mindenki csak korcsolyázik).

«Az első sílécem Heads volt. Nos, mit mondhatok - a legjobb síléc egy kezdőnek!

K2 - a legmegbízhatóbb alpesi síelés

kép
Fotó: forum.ski.ru

Az amerikai K2 Alpesi sílécek már régóta jelen vannak az orosz piacon, és már régóta értékesítési vezetők. A kemény verseny körülményei között a márka folyamatosan fejleszti termelési technológiáit. A legutóbbi gyűjteményben K2 a MOD-monic rezgéscsillapító rendszert és az új rendszert használta «síelés rögzítése ”, amikor az utóbbit lyukak fúrása nélkül telepítik: néhány kattintás, rögzítés - és a tartó megtartja magát és tökéletesen tartja a csomagtartót.

A K 2 síléceket a lejtés állapotával szembeni toleranciájuk jellemzi: egyformán jól haladnak a kemény vagy puha hóban, egy dudorú autópályán, vagy teljesen a lejtőn kívül.

Népszerű modell: K2 AMP csavar.

Becsült ár: 48 000 rubel.

Ezek a legjobb férfi sílécek a gyors pályákhoz. Fenyőmag, derékszélesség 74 mm. A használt technológia a Speed ​​Rocker (lehetővé teszi a maximális fordulatszámot a maximális vezérléssel). Fém A Hybritech oldalfalakkal ellátott laminált szerkezet biztosítja a szükséges merevséget.

hátrányai: túlértékelt az orosz piacon.

Értékelésünk: 9,5 pont a 10-ből.

Vélemények: «Jó könnyű sílécek, rövid fordulók, hogy csak szórakozást végezzenek. Ez a modell csak a moszkvai régió számára alkalmas, a sílécek kezdődnek «"alacsony sebességnél".

«Csak remek! Ezek a legjobb sílécek, amelyeket valaha is próbáltam az elmúlt években. A legszórakoztatóbb, leginkább sokoldalú. Ahogy tetszik, menj.

A legjobb sífutás

Salomon - a legjobb női sífutás

kép
Fotó: img.skimaster.ru

A francia Salomon cég olyan síléceket gyárt, amelyek sikeresen kombinálják a klasszikus hagyományokat és a legmodernebb technológiákat:

  • A Monocoque technológia lehetővé teszi a sílécek könnyű, de elég kemény kialakítását a zárt rendszernek köszönhetően, amely egy fából készült vagy kompozit magból és egy kompozit anyagból készült testből áll;

  • A V-alakú technológia az eredeti geometria - szűkített sarok és széles orr, amely kiváló manőverezhetőséget biztosít mind a szűz talajon, mind a merev előkészített pályákon;

  • A Powerline rendszert rezgéscsillapításra és jobb sívezérlésre használják;

  • Speciális fejlesztés A 3D Race Carbon (szendvics) és a Rocker (hátrameneti elhajlás) jó élet és az erőfeszítés helyes áthelyezését biztosítja.

A Salomon síléceket alapvetően kategorizálják «uniszex”. A vállalat azonban speciális termékcsaládokat fejlesztett ki a nők és gyermekek számára. Könnyű modellek érdekes design és élénk színek.

Népszerű modell: Salomon SNOWSCAPE 7 SIAM.

Becsült költség: 6600 rubel.

A síléc könnyű, puha, figyelembe véve a női test anatómiáját, el van tolva a súlypontja, és jó tapadást biztosít a pályára. A tulajdonosok feljegyzik a bérlet kiváló tulajdonságait, valamint a sílécek jó ár-érték arányát.

Értékelésünk: 9,9 pont a 10-ből.

A Salomon síelési értékeléséből: «Biztosan csúszik (különösen -2 -8 fokos hőmérsékleten), éles élek, jó geometria. Műanyag csúszófelület alkalmas Közép-Oroszország számára. "

Fischer - a legjobb férfi futó síléc

 

kép
Fotó: www.sport-ekipirovka.ru

A Fisheri német sílécek és más márkák termékei különböző amatőrök és szakemberek számára készülnek. A modellek elosztva vannak az uralkodók között, és különböznek a gyártásban alkalmazott technológiáktól.

A sífutó síléc gyártásához használt technológiát a termékek súlyának csökkentésére és az energiaveszteség csökkentésére fejlesztették ki, javítja a csúszást. A síelés meglehetősen bonyolult. A terméken kívül műanyag van bevonva, és az alkalmazott cellás technológia belsejében van, ami a repülőgépiparban is gyakori. A síléc csúszó oldalának gyártásakor gyémántcsiszolás és szén.

A sífutás vonalánál Fisher képes felvenni magának egy párat, mint kezdő síelőt (univerzális pár bármilyen korcsolyázásra) és egy profi sportolót (korcsolyázásra vagy klasszikus mozgalomra).

Ezen túlmenően, a legjobb síelés kiválasztásakor tudnia kell az azon a környéken, ahol utazni kíván. Különböző hófajtákhoz a Fisher sílécek különböző modelljei készülnek:

  • «meleg ”- nagy grafit, puha sarok és lábujj tartalommal, ideálisak Közép-Oroszország és Nyugat-Szibéria meleg téléhez;

  • «hideg ”, alacsonyabb grafit tartalmú műanyag. Ezek kemény hó és fagyos időjárás esetén használatosak.

Népszerű modell: Fischer LS Combi.

Becsült ár: 5000 rubel.

Ezekben a sílécekben a ROCKER CAMBER technológiát alkalmazzák: a párnák tolatásakor a lábujját kirakják, és a sínek nem ás a hóban. Ennek eredményeképpen a síkezelés kényelmesebbé válik. A fából készült mag szerkezetének jobb légcsatornás rendszere lehetővé teszi a súly optimális eloszlását a sípálya teljes hosszában. Nagyszerű kezdőknek, akik nagyon gyorsan akarnak vezetni.

hátrányai: az ilyen minőségű sílécek gondos karbantartást és előkészítést igényelnek.

Értékelésünk: 9,9 pont a 10-ből.

Vélemények: «Szeretném elmondani a Fischer síléc érzéséről: amikor először értem el őket, akkor azonnal el nem indultam, és azonnal elmentem. Csak finomra csúsznak!

Rossignol - a legjobb síléc a szakemberek számára

 

kép
Fotó: www.uventasport.ru

A Rossignol cégcsoport, amely Európa-szerte termelési létesítményekkel rendelkezik, az elsők között volt, aki a műanyag sílécek gyártását hallotta. A felépítésükben használt könnyű aramid laminátum jó stabilitást és a termék állandó élét biztosítja. A fából készült mag megerősítése szénszálas, ami a sílécet könnyedén és könnyűvé teszi.

Az oldalfalak két rétegből állnak. Felső, rugalmas anyagból készült, úgy tervezve, hogy elnyelje az ütközések terhelését a tartók alatt. Ő maga védi a síelő lábát és a sílécet. Az alsó réteg kemény műanyagból készül, amely szilárdsági jellemzőket biztosít.

A cég jobban ismert, mint az alpesi síelés gyártója, az általa gyártott sífutás egyik igazi gyöngy.

Népszerű modell: Rossignol X-ium korcsolyázó WC3 fehér alap NIS.

Becsült költség: 20500 rubel

A szakemberek sok előnye van a sílécek geometriájában, a lábujjak és a sarok közötti kompetens eloszlásnak köszönhetően, így a síléc magabiztosan belép a körbe, és különböző sűrűségű hóban mozog.

hátrányai: inkább egy funkciónak nevezhetjük: ezek a sílécek nem kezdődnek, bizonyos síelő technikát igényelnek.

Értékelésünk: 9,6 pont a 10-ből.

Michele Julian, az olasz nemzeti csapat tagja a síbiatlonban: «Ezek a sílécek stabilak, szabadon érezhetik magukat. Kiváló sílécek összehasonlíthatók a felső szintű versenymodellekkel. ”

Atomic - a legjobb síléc gyerekeknek

kép
Fotó: www.atlant-sport.ru

Az Atomic osztrák cég szűk és erős sífutókat készít bármilyen képzettségű és bármilyen korú felhasználók számára. Nagy igény mutatkozik ennek a cégnek a gyerekeknek és tinédzsereknek szánt sílécén. A szintetikus, könnyű Ultra High Densolite magok és a 3D Touring profilok könnyedséget adnak a síléc sarkának és lábujjának, és tökéletesen elosztják az energiát.

Népszerű modell: Atomic Ski Tiger Junior

Becsült ár: 3000 rubel.

Ez a gyermek (junior) modell a klasszikus mozgalomhoz. Ugyanígy kényelmesen megtanulhatja, hogyan kell helyesen «klasszikusok ”, és bemutatják a legsúlyosabb versenyeken szerzett készségeket.A Nordicap technológia egyenletes nyomáseloszlást és megfelelő torziós merevséget biztosít. A sílécek könnyen kezelhetők és ellenállnak a csúszásnak. Nincs szükség kenésre és különleges előkészítésre. Ezen túlmenően olyan áron nem kár, hogy megtörjük őket a tanulási folyamatban.

hátrányai: A márka népszerűsége miatt a síléceket a boltokban gyorsan szétszerelik, így nem mindig találunk megfelelő magasságú párat eladásra.

Értékelésünk: 9,9 pont a 10-ből.

Vélemények: - Vettem a lányomat. Hosszú választott, megálltAtomic Ski Tiger a G2 automatikus rögzítéssel. Még a paraffint sem kellett kenniük. Közvetlenül a boltból - a hóban, és a lány elment. Szinte nincs felfelé visszatérés, a lánya azt mondja, hogy a lábai sokkal kevesebbet fáradnak, mint a régi sílécek».

A legjobb hegyi és sífutás értékelése az "Árszakértő" változata szerint

Modell, gyártó

ár

leírás

Jelölt

értékelés

Elan Amphibio 78 Ti + ELX 11,0 13/14

28 000 rubel

Széles derék, RST tervezés, Mono Ti erősítés, Power Woodcore mag, Wavealex

A legjobb síelők a haladó síelők számára

9,5

Rossignol X-ium korcsolyázó WC3 fehér alap NIS

20.500 rubelt

Legjobb a tapasztalt sportolóknak. Minden előnyük megmutatja, hogy a tulajdonos magas szintű ismeretekkel rendelkezik.

Felső sífutás a haladó síelők számára

9,6

Salomon SNOWSCAPE 7 SIAM

6600 rubel

A női síléc könnyű, puha, elmozdult súlyponttal

Top női sífutás

9,9

Fischer LS Combi

5000 rubel

Rocker CAMBER technológia, javított stabilitási opciók, jól használható kezdőknek.

A legjobb sífutás a férfiak számára

9,9

Atomic Ski Tiger Junior

3000 rubel

A klasszikus mozgás Junior modellje különböző méretű.

A gyerekek és tizenévesek sífutásai

9,9

Head Chip 66 SW PR Pro

28 000 rubel

Worldcup szendvics, CHIP intelligenciamenedzsment-rendszer, UHM C-bázis szerkezet

Top innovatív alpesi síelés

9,9

K2 AMP csavar

48000 rubel

Férfi alpesi síelés a gyorsított pályára. Jobb megbízhatóság.

A legmegbízhatóbb alpesi síelés

9,5

Kellemes vásárlást!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák