értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

5 legjobb ragasztó a nem szőtt tapéta számára

Ki tesszük a falakat?

5 legjobb ragasztó a nem szőtt tapéta számára

Nem szőtt tapéta - a fali dekoráció egyik legjellemzőbb anyaga. Az egyediség itt mindenben megfigyelhető: a vászon szerkezetétől a beillesztés módjáig, ami sok kezdőt zavart okoz. Ne félj vásárolni nem szőtt tapéta, még akkor is, ha még soha nem illesztett háttérkép előtt! Nem szakadtak, papírként vannak ragasztva, és könnyebben ragasztják őket, mint a vinil - csak néhány funkciót kell tudni. A nem szövött tapétával való munkavégzés sajátosságai tulajdoníthatóak:

 • ragasztó elhelyezése a falakon, de nem ruhával;
 • az oldat vastagságának kiválasztása a tapéta sűrűsége alatt;
 • A ragasztás szigorúan „tompa”, mivel a szárítás során az anyag nyújthatósága majdnem nulla.

Ugyanakkor a ragasztó megválasztása kulcsfontosságú, mivel összetétele és ragasztási tulajdonságai közvetlenül meghatározzák, hogy a falakra mennyi és nem szőtt tapéta fog tartani. Az EkspertTsen áttekintést készített a nem szövött háttérképek legjobb ragasztóiról, hogy segítse a felhasználókat a legalacsonyabb fogyasztás és a legjobb minőségű optimális összetétel kiválasztásában.

Exkluzív - a legjobb ragasztó a luxus nem szőtt háttérképekhez

kép
Fotó: nmtd.ru

Az EXCLUSIVE NON WOVEN (283 gr) ára: 250 rubel

A nem szőtt tapéta ragasztója EXCLUSIVE jó csúszási képességgel rendelkezik, ugyanakkor gyorsan beállítható. Amikor a szárítás átlátszóvá válik. Az EXCLUSIVE NON WOVEN komponensek közé tartoznak a következők: módosított keményítő, metilcellulóz, speciális adalékok, beleértve a gombaellenes tulajdonságokat is.

Fali előkészítés Szabványos kivitelezés: mosás és klórozás nem szükséges, csak a régi anyagok eltávolítása és egy alapozó szükséges. A ragasztó mindenféle textíliára alkalmas, még textil- és selyemfestő tapéták ragasztására is alkalmas. Az utasításoknak való teljes megfelelés biztosítja az ízületek kiváló minőségét és a szárítás utáni deformáció hiányát.

Értékelés: 10 pont 10-ből

Vélemény: „Ragasztó a nem szőtt tapéta számára - a legjobb. Elváltak erőfeszítés nélkül a kívánt konzisztenciához. Kiváló minden, ami összeállt. Lehetővé teszi a tapéta beillesztésének egyszerű beállítását..

Metylan - a leginkább sokoldalú ragasztó a nem szőtt háttérképekhez


A Methylan Flizelin Ultra Premium (250 gr) ára: 180 rubel

A standard metilcellulóz mellett a gyártó polimer ragasztóanyagokat is hozzáadott, amelyek fokozzák a tapadáshoz a nem-szövött tapétához használt „Methylan” ragasztót. Az eredmény kiváló volt: a tapéta nemcsak a bejelentett mész- és betonfelületeken, hanem a parafán és a gipszkartonon is.

A munka befejezéséhez előzetesen szükséges vigyázzon a tökéletes falkészítésre. Nem lehet repedések, szabálytalanságok vagy cseppek, különben ezekben a helyeken buborékok vagy szennyeződések lesznek. Szükséges kizárni bármilyen jellegű zsíros foltok jelenlétét.

A ragasztóval végzett munka során gondosan mérlegelje az utasításokat, különösen az oldatot, amely az oldat elkészítésére vonatkozik. A vízfogyasztás leggyakrabban a szükséges alatt van feltüntetve, ami a falfelület száradásához vezethet, amíg a tapéta ragasztásra nem kerül. Ebben az esetben a ragasztó hígítása nem olyan vastag, mint amennyit a gyártó előír.

Továbbá sok felhasználó panaszkodik a színes jelzések hiányáról, ami a "Methylan" ragasztókban található más típusú tapéta esetén. Úgy tűnik, nem a legfontosabb jellemző, hanem bizalmat ad a munkára.

Értékelés: 9,8 pont a 10-ből

visszahívás: „Kiváló ragasztó a nem szőtt tapéta számára! A "Metylan" -t közvetlenül a falra kell felhordani, és szorosan ragasztott, nem szőtt tapétát ragasztani még a parafához is.

Quelyd - a legjobb ragasztó a nem szőtt tapéta számára "festésre"

kép
Fotó: www.lkmflot.ru

A quelyd ára«Speciális Flizelin» (300 g): 130 rubel

Ennek a ragasztónak a alapja a nem szőtt tapéta számára, módosított keményítőt használnak, ami nem túl jó a tapadás szempontjából. De kellemesen elégedett a gombaellenes komponensek és a baktericid adalékanyagok jelenlétével, amelyek megakadályozzák a penész és a gomba kialakulását a falakon.

A kompozíció megköveteli, hogy a felhasználók gondosan előkészítsék a falakat. Végül is, nagy abszorpcióval vagy jelentős felületi páratartalommal, nem lesz lehetséges minőségi javítás.

Felület előkészítése Quelydnek «A speciális flizelint a rendelkezésre álló kivitel típusa határozza meg:

 • festett fal - kiváló minőségű csiszolópapírral, majd mossa le szappanos vízzel és öblítse le tiszta vízzel;
 • fehérre meszelt és régi tapéta - távolítsa el a földre, alapozott;
 • fa, gipsz, gipszkarton - két lépésben alapozott.

Ha helyesen történik, a nem szőtt tapéta problémái nem merülnek fel. A ragasztó magas csúszóképességgel rendelkezik, ami megkönnyíti a vászonhoz való csatlakozást. Ezenkívül nem hagy semmilyen foltot a tapétákon az illesztésekre vagy a szabálytalanságokra, így nincs gond a következő festéssel.

Quelyd ragasztó fogyasztás «A speciális flizelin „kissé meghaladja a gyártó által megadott értékeket, ezt a munka tervezésénél figyelembe kell venni. A ragasztó jól bizonyult a nehéz nem szőtt háttérképek, valamint a nem szőtt ruhák és a „festés” során.

Értékelés: 9 pont a 10-ből

Vélemény: "Quelyd" különleges Flizelin» nem illat, hideg vízben jól hígítva, gazdaságos, megbízható. És ami a legfontosabb, a vele készült tapéta össze van kapcsolva, mint az óramű. "

Pufas - a legjobb ragasztók a nem szőtt háttérképekhez

kép
Fotó: ideas.vdolevke.ru

Az EURO 3000 speciális nem szőtt ragasztó ára (200 gr): 140 rubel

A Pufas számos megoldást kínál a nem szőtt háttérképekhez:

 • ÖKOLÓGUS Nem szőtt különleges
 • EURO 3000 nem szőtt különleges
 • 3000 euró Flizelinovy ​​különleges a kék kijelzővel
 • Elite Flizelinovy
 • Speciális erősítés üvegszálas és nem szőtt tapétákhoz Biztonsági GK

Minden kompozíció összetevői, valamint a nem szőtt tapéta típusának, a munkamennyiségnek és a rendelkezésre álló szerszámoknak a követelményei különböznek: az utolsó két név alkalmas tapéta-kenő gépek betöltésére, és az Elite ragasztó a legösszetettebb összetételű, erős kötési tulajdonságokkal rendelkezik. Az első három típus a fogyasztók által leggyakrabban keresett, és ezek közül az EURO 3000 nem szőtt tapéta ragasztó a legjobb tulajdonságai.

Jó tapadású, szárítás után átlátszó, nem szükséges a falak komplex előkészítése. A ragasztás során a tapéták tökéletesen illeszkednek az alkalmazott kompozíció jó csúszása miatt, gyorsan beállítódnak és tökéletesen tapadnak a felülethez.

A kezdők számára a legjobb a Pufas ragasztójelzése, melynek használata lehetővé teszi, hogy a kompozíció alkalmazása során ne maradjon ki egyetlen falrész.

Értékelés: 10 pont 10-ből

Vélemény: „Kék szoknyában vitték Pufas-ot, ragasztották őket vinil tapétákra nem szőtt szöveten (nagyon drága és fehér) - teljesen örültek! Kíméletesen töltötték, az ízületeknél nem látható!»

Kleo - a legjobb professzionális ragasztó a nem szőtt tapéta számára

kép
Fotó: shop.topplitka.ru

A KLEO Extra nem szőtt vonal prémium ára (250 gr): 190 rubel

A ragasztó összetétele meglehetősen univerzális: módosított keményítő és gombaellenes adalékanyagok, de a tapadás minősége nagyon jó. A Cleo kiválóan alkalmas nehéz, nem szőtt háttérképek készítésére.

Standard fali előkészítés: tisztítás, a felület és az alapozó kiegyenlítése, amelyhez speciális kompozíciókat készíthet, vagy hígított tapéta ragasztót használhat. Az ízületek zökkenőmentesen alakulnak ki, nincsenek problémák a hámlással, a festék a tapétán mindig tökéletesen áll. A fórumon való kommunikáció alapján a professzionális dekorátorok, akik garantálják az eredményt, inkább ezt a ragasztót használják a nem szőtt tapéta számára.

Érdemes azonban figyelmeztetni, hogy néha (rendkívül ritkán) a nem szövött tapéta ragasztóinak kémiai reakcióba lépnek a felszíni anyagokkal, aminek következtében a készítmény sárgára változik. Az árnyék intenzitása olyan fényes lehet, hogy át kell festenie és új tapétákat készítenie. Ismét az ilyen tények ritkák, de tudnod kell róla.

értékelés: 10 pontból 9 pont

visszahívás: „Mint mester, állandóan sokféle építőanyaggal dolgozom, mondhatom: ez a ragasztó a legjobb minőségű, nem szőtt háttérképekhez. Ajánlom a kezdőket.

Hogyan válasszuk ki a ragasztót a nem szőtt tapéta számára?

A nem szőtt tapéta minőségi ragasztójának kiválasztása nagyon nehéz. A kompozíció megvásárlása előtt több pontot kell értékelnie:

 • A tapéta sűrűsége és sajátosságai;
 • Minőségi fal;
 • A szükséges előkészítő munka elvégzésének hajlandósága és képessége;
 • Saját pénzügyi képességek.

Az ExpertPrice minősítése pontosan megmondja, hogy melyik ragasztó a nem szőtt tapéta számára lesz a legjobb az Ön számára..

Jó javítás!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák