értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

4 legjobb gyártó halolaj

Megértjük, hogy melyik halolaj jobb

A fogyasztók halolajhoz való hozzáállása nem egyértelmű. Egyrészt - az értékes halfajták zsírjának kétségtelen előnye, amit számos tanulmány és gyakorlati tapasztalat is megerősít. Másrészről - a sárga sajtóból származó horror történetek, amelyek a halolaj veszélyeiről beszélnek, és szinte a veszélye annak, hogy különleges halakkal fertőzöttek.

Az igazság, mint mindig, valahol a közepén van. Természetesen a helminthiasis a fikció területéhez tartozik, valamint a halolaj fogyasztása során a testtömeg növekedése. De amikor megpróbálod csökkenteni a beriberi kezelésének költségeit, akkor valóban találkozhatsz egy rossz minőségű termékkel, amelyből a szervezet nem fog hasznot venni.

Ezért a halolaj kiválasztásának fő kritériuma a „szerző”. A halolaj legjobb gyártói, évtizedek óta megerősítik termékeik minőségét, nem lesznek megtévesztve.

kategória hely név értékelés ár
Az orvosi halolaj legjobb gyártói 1 Tőkehalmáj olaj (Carlson Labs) 9.5 / 10 1 200
2 Omega-3 halolaj (Solgar) 9.3 / 10 850
Az ehető halolaj legjobb gyártója 1 Halolaj (Teva) 10 / 10 1 200
Népszerű halolaj kisgyermekek számára 1 Kusalochka (Realkaps) 9.2 / 10 210

Az orvosi halolaj legjobb gyártói

Tőkehalmáj olaj (Carlson Labs)
1 200 (100 zselatin kapszulát tartalmazó csomag)

Ennek a halolajtermelőnek a fő előnye az a terület, ahol a termelési létesítmények találhatók. Norvégia halakban gazdag, és a norvég tőkehal (ahonnan a Carlson Labs halolajat termel) nemcsak kitűnő ízléséről, hanem ökológiai tisztaságáról is híres. Norvégia partja az ipari szennyezés legalacsonyabb szintje, és a hideg áramlatok természetes védelmet jelentenek a biológiai típusú veszélyekkel szemben (helminták, baktériumok, stb.). A halolaj fogyasztók számára ez csak egy dologot jelent: a gyártó megengedheti magának, hogy minimálisra csökkenti a nyersanyagok tisztítási folyamatát, aminek következtében hasznos összetevők maradnak meg, amelyeket intenzív feldolgozási módszerekkel távolítanak el.

Ezenkívül a Cod Cod Oil termékcsalád igen változatos, így kiválaszthatja a szervezet igényeinek leginkább megfelelő nevet. Például hosszú kezelés esetén célszerű olyan folyékony halolajot vásárolni, amely nagy a csontritkulási kockázat vagy a törés utáni helyreállítási kockázat - zsír a D-vitamin kiegészítésével stb.

Következtetés. Kiváló minőségű termék, amely megfelel a gyógyszerészeti és élelmiszeripari termékek nemzetközi szabványainak.

hátránya:

Ár A tőkehalolaj csökkenti az optimizmus mértékét. A kezelés költsége túlságosan nehéz lehet az átlagos családi költségvetés számára. De mint a megelőző vitamin-kiegészítő, a Cod Májolaj tökéletesen kielégíti célját anélkül, hogy különös kockázatot jelentene a pénztárca.

9.5 / 10
értékelés
Vélemények
A tőkehalolaj a legjobb halolaj olyan kapszulákban, amelyeknek nincs különleges szaga. A gyermek (6 éves) örömmel ivott, a kapszulák mérete megengedett.
Omega-3 halolaj (Solgar)
850 (60 kapszula csomag)

Ez a gyártó csak prémium halolajat termel. Természetesen ez elsősorban a költségekben tükröződik, de nem csak. A halolaj koncentrátuma, elhelyezett zselatin kapszulák, főként a vadon élő alaszkai lazacból származó hideg vizekben élő halakból készülnek. Ez a „hideg vízről” szóló megjegyzés az indikatív: az északi tengerek halai önmagukban felhalmozódnak a legtöbb zsírt. Rengeteg van így, hogy a hasított test részeit, amelyeket el kell dobni, ténylegesen ártalmatlanítják, és nem végeznek ismételt fonást, hogy még néhány gramm halolajat kapjanak, de már szennyezett.Egy másik plusz, hogy a Solgar halolaj kötelező molekuláris lepárláson megy keresztül, amelynek során a világ óceánjainak szennyezéséből származó higany, arzén és egyéb „varázsa” eltávolításra kerül a nyersanyagokból.

hátránya:

Ár, ár és ár újra. Ez az egyetlen hátránya, hogy még a leginkább elfogult személy észlelheti a táplálékkiegészítőben. Mindazonáltal a Solgar gyógyszer alacsony rendelkezésre állása csökkenti az értékelését.

9.3 / 10
értékelés
Vélemények
Télen 2015-ben sok, sok éven át kivágta az első Solgar edényét, és úgy tűnik, neki köszönhetően elkerüli a szezonális akut légúti vírusfertőzést és egyéb rosszulléteket. Egyéb előnyök között a haj egyre gyorsabban nőtt, a törékeny körmök szinte eltűntek, és a bőr állapota javult. De ami a legfontosabb, persze - az általános testtónus növekedett a téli hónapokban.

Az ehető halolaj legjobb gyártója

Halolaj (Teva)
1 200 (100 kapszula csomag)

A gyógyszer olyan emberek számára készült, akik az atherosclerosis, a szívroham, az osteoporosis stb. Megelőzésével kapcsolatosan felelősek. Ebben az esetben a terápiás dózis nem szükséges: elegendő az egészség megfelelő szinten tartása. Emellett a halolaj komponensek természetes koncentrációja az A és E vitaminok túladagolásának minimális kockázata, amelyek hajlamosak a szervezetben felhalmozódni.

Következtetések. Kiváló és „ésszerű” gyógyszer, amely gondoskodik az egészségügyi problémákról, mielőtt döntést hoznának.

hátránya:

Egyrészt a magas ár megijedhet. Másrészt - naponta egy „megelőző” kapszula lehetővé teszi, hogy 1 csomagot három hónapig nyújtson.

10 / 10
értékelés
Vélemények
Allergia jelei megjelentek a házi készítményekből, és a gyomor nem reagált jól a kapszulákra. Teva-t tanácsolták - ez a legjobb halolaj, a második kurzust kivágták, nem kellemetlen mellékhatások.

Népszerű halolaj kisgyermekek számára

Kusalochka (Realkaps)
210 (90 kapszula csomag)

A 4-es szám a minősítésünkben nagyon népszerű lesz a szülők körében. Szinte minden modern gyermek, így vagy úgy, a vitaminhiány kialakulásának kockázati csoportjába tartozik. A szervezet növekedésének egyik leginkább elfogyasztott anyaga a kalcium és a D-vitamin, amely a gyermek diéta leginkább "hiányos" komponensei. De mennyi kalcium vagy takarmány - növekedés és most ott, mert D-vitamin nélkül ez az ásványi anyag egyszerűen nem szívódik fel. És itt a „Kusalochka” jön a mentő - rágható kapszulákhoz, a tutti-frutti ízével, amelyet még a legszomorúbb gyermek is elfogad. Ízletesek édességekként, és omega-3, A, E és D vitaminok, ezek a kapszulák megakadályozzák a vitaminhiányt és megmentik Önt az izom-izomrendszer fejlődési rendellenességeitől. A minimális korhatár - 3 év - még mindig a „Kusalochki” alsó előnye: 3 év után a gyermek teste erőszakos átalakulást indít, amely vitamin-ásványi támogatás nélkül vizuális károsodáshoz, káros pszicho-érzelmi fejlődéshez, stb. segít elkerülni ezt a korlátot kellemetlen következmények nélkül.

Következtetések. Megfizethető ár, kitűnő ízlés és a szülők fáradtsága miatt elfáradt szülők ajánlása lehetővé teszi, hogy hívja a "Kusalochka" -ot az egyik legjobb halolaj készítménynek a gyermekek számára.

hátránya:

A mesterséges aroma kissé sérti a "100% természetes" kép csodálatosságát. Ha azonban úgy vélik, hogy sok gyereket csak ilyen „mártással” lehet etetni, akkor a hátrány megszűnik.

9.2 / 10
értékelés
Vélemények
A lánya, egészen kicsi volt, nagyon beteg volt, és most már lehetetlen meggyőzni, hogy bármilyen gyógyszert vagy vitamint vegyen be. Vettem Kusalochka-t, öntöttem egy üres edénybe a dragee édességek alatt, a lányom rágja ezeket a vitaminokat, és úgy gondolta, hogy édesség.

Mit kell tudni

A halolaj egy meglehetősen szeszélyes anyag, amely nemcsak gyorsan romlik, hanem alkalmas arra is, hogy helytelenül tárolva a szervezetre káros vegyületeket képezzen.Ezért a halolaj megvásárlásakor és használatakor vegye figyelembe a következőket:

  • Ha halolajat vásárol egy oldatban, győződjön meg róla, hogy az üvegben a lehető legkevesebb levegő van. Ideális esetben az injekciós üveget a dugóba kell tölteni, és az injekciós üveg anyagának csak sötét üvegnek kell lennie, nincs műanyag.
  • A halolaj zselatin kapszulákba van csomagolva, nemcsak azért, hogy kiküszöbölje a különleges ízlést, ami lehetővé teszi, hogy megijedjenek, de védelmet nyújtsanak az oxigénnel szemben. De ha fél órával a kapszula bevétele után egy kellemetlen „halvány” íz jelentkezett a szájában, ez azt jelenti, hogy a kapszula már feloszlott a gyomorban, és a csuklás vagy a böfögés ezt az ízlést ízlelőbimbókkal szállította: az íz megjelenése vagy megjelenése nem függ a minőségtől nyersanyagok és az emésztés jellemzői.
  • Ha a halolaj keserű, ne vegye tovább. A keserűség azt jelenti, hogy a zsír napfénynek van kitéve vagy egyszerűen lejárt. És ebben és egy másik esetben már megkezdte a hasznos anyagok bomlási folyamatát nem olyan hasznos összetevőkké.
  • Megtanulják megkülönböztetni az orvosi és ehető halolajat. Az első esetben a gyógyszer a beriberi és annak kezelésének megelőzésére szolgál, és leggyakrabban koncentrált nyersanyagokat tartalmaz. Az élelmiszer-halolaj a sportolók és a nehéz fizikai munkát végző emberek étrendjének adalékanyagaként szolgál, és fő feladata, hogy nem annyira a vitaminok és a PUFA forrása, mint az energia, bár megfelel az első két kritériumnak is.
Figyelem!Ellenjavallatok vannak, konzultáció szükséges a szakértővel.
90
Frissítve: 16.05.2016
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák