értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

10 ötlet a pasztell árnyalatok modern belső terekben történő használatára

A népszerű amerikai dekor cikk fordítása

Észrevetted már valaha, hogy van valami nyugtató a pasztell árnyalatú puha játékban, ami bármilyen környezetben otthon érezheti magát? Az évek során megváltozott a belső divat színválasztása. De a szüreti 50-es évek korában, és a fényes, merész 80-as években szerettük volna nézni, hogy a lágy pasztellek hozzanak létre otthonos és ismerős hangulatot otthonunkban. A pasztell színek díszítésének elképzelése sokáig tartott a teljes elismeréshez. Egyszer pasztellet csak gyerekszobák díszítésére használtak. Napjainkban a tervezők örömmel alkalmazzák a lágy színek elmosódását minden helyiség belső terében, ami otthonos légkört teremt. Ebben a cikkben 10 érdekes tanácsot kínálunk a pasztell színű megoldások modern belső térben történő megtestesítésére.
 

1. Ismerje meg újra a pasztell árnyalatok vonzó erejét.

Volt idő, amikor a helyiségek díszítésére használt egyetlen pasztellszín (főként gyermekszobák) rózsaszín volt a lányok számára és a világoskék a fiúk számára. Pasztell, amely évek óta csak nőiességgel és kisgyermekekkel társult, az 50-60-as években nyilvánosan bejelentette magát, a belső terekben merész fekete geometriai vonalakkal és sokkoló kontrasztos színekkel együtt. A mai divat a pasztell árnyalatokat támogatja. És ha gondoskodik a javítások elvégzéséről, vagy csak úgy döntött, hogy otthoni textíliák segítségével új belső érintéseket ad, a pasztell nagyszerű megoldás lenne.


Fotó: cdn.freshome.com

2. A pasztell színekkel ellátott konyhai eszközök diadalmas visszatérése

A konyhai felszerelések színpalettája hosszú utat tett ki, a szerény, fehér és bézs színtől a fényes feketeig. Ma választhat hűtőszekrényt, tűzhelyet vagy sütőt a szivárvány bármely színéhez, és ilyen kis konyhai berendezésekhez mint keverők és keverők még több színt kapnak. Akár úgy dönt, hogy rózsaszín színű konyhai eszközöket szeretne választani (amelyek hozzájárulnak a mellrák megelőzéséhez, mint sok márka), vagy előnyben részesítik a high-end professzionális gáztűzhelyet - a teljes kínálat gyönyörű pasztell színekben kapható. Az aqua és a halvány lila rózsaszín és olajos sárga. A pasztell színek egy nagyszerű módja egy unalmas és unalmas belső tér inspiráló konyhának.

3. Pihentető belső terek ideálisak pasztell színek használatához.

A színpaletta világos árnyalatai annyira pihentetőek, hogy el akarják rejteni őket az egész világról. A fürdőszobák, a hálószobák és a nappalik ideálisak a lakberendezési tárgyak vagy az otthoni textíliák lágy pasztell színekben való használatához. Ha egy szobát szigorúbbá, férfiasabbá kívánja tenni, fontolja meg, hogy a sötét felületek - a padló, a burkolólap vagy a munkalap - festése lehetséges. Az ilyen árnyalatok keveréke a színspektrum tökéletes egyensúlyát eredményezi.


Fotó: cdn.freshome.com

 

4. Belső tér kialakítása a "country" stílusában pasztell árnyalatok segítségével

Akár inkább a belső terek csendes vonzerejét kedveli a „kopott sikkes” stílusban, akár a klasszikus rusztikus stílus lelkipásztori megjelenését kedveli, mindkét esetben a pasztell színek üdvözölhetik. Kezdje el a bútorokat, válasszon kárpitokat világos virágos színekben, vagy használjon sima szöveteket, vagy mindkettőt összekeverheti. A pasztell színárnyalatok - fehér, sárga, rózsaszín, zöld, kék színek - biztosítják a helyiség természetességét és természetességét.Az elhalványult, mesterségesen öregített fa, régiségek, a pasztellek díszítik az "ország" stílusát.

5. A bútorok vontatásakor használjon kárpitos pasztellhangokat

Sokan elkerülik a pasztell árnyalatokat attól tartva, hogy a ház túl sima és halvány lesz. Ne aggódj a szín miatt. Csak vegye fel az új kárpitot az ismerős bútorokhoz. A kedvenc kanapéja, amely virágos, csíkos vagy borsó színekben pasztell árnyalatokban öltözött, az új belső teret ismerősnek és intimnek teszi.


Fotó: cdn.freshome.com

 

6. A fa megfelelő árnyalatának kiválasztása a pasztell belsejében kész megjelenést eredményez.

A pasztellek szépsége abban rejlik, hogy csodálatos tulajdonságai harmonizálnak minden természetes anyaggal. Fából készült fali panelek és padlók, rattan, tengeri moszat és egyéb befejező anyagok tökéletesen illeszkednek a pasztell belsejébe. Könnyű fa (fehér tölgy, bambusz, könnyű juhar) használata a pasztell dekoráció és a díszítés kiemeléséhez. A belső kontraszt megadásához válasszon fényes cseresznyefát, amely fényesen néz ki a rózsaszín vagy őszibarack árnyalatokkal. Kísérletezzen mahagóniával, vagy próbáljon meg sötétbarna foltokat pasztell sárga, kék vagy zöld árnyalattal kombinálni.


7. Jelölje ki a belső pasztell színeit a do-it-yourself projektekkel.

Használhatja a kész tervezési javaslatokat, vagy megvalósíthatja saját ötleteit. Ezen a területen van egy végtelen számú ötlet, amelyet a pasztell varázsa ihlette - a színátmenetből (a fénytől a sötétig) a nappali fülhallgató székek egyszerű festéséig a kedvenc pasztell árnyalatokig. Mindenesetre az általa készített ütések kitűnőek lesznek. Vizsgálja meg otthonát, és döntse el, mit lehet festeni puha pasztell színben.


 

8. Szabadulj meg arról, hogy a pasztell árnyalatok csak egyfajta stílusban használhatók.

A pasztell színek használata nem korlátozódik a gyermekszobák díszítésére vagy a fiatal nők budoáraira. Például a sötétkék, türkiz és halványkék árnyalatok kombinációja egy ágynemű készletben élénkíti még a legbrutálisabb ember hálóját is. Ne feledje, hogy a pasztell színek fényes mintákkal és gazdag színekkel kombinálva valós térbeli mélységet hozhatnak létre. Használjon pasztellet más domináns árnyalatokkal, mint hangsúlyt vagy fő hangot.


9. Fedezze fel a csendes pasztell színek új palettáját.

A pasztell árnyalatokról csak a szivárvány 7-8 alapszínét értjük, csak gyengéd, homályos színekben. Miért nem fedezhetünk fel egy csendes árnyalatú világot, hozzáadva egy kis szürke színt az összes színhez? Próbáljon meg keresni az interneten egy színpalettát, amely a telítettség különböző árnyalatait tartalmazza. Itt találja a szivárvány minden színének csendes pasztell árnyalatait. Például egy sötét lila színű lila lesz. De a legérdekesebb dolog az, hogy miután a szín pasztell változatát világos szürke színnel hígítottuk, új árnyalatot hozunk létre, amely az alábbi képen látható.


10. Felébreszteni a kreativitást pasztell színekkel.

Mindannyian ihletet nyerünk különböző forrásokból. Látogasson el a helyi cukrászdába, sétáljon a piacon, sétáljon a botanikus kertben. Meg fog lepődni a mindennapi életünkben a pasztell árnyalatok bősége. És meg fogod érteni, hogy milyen színt szeretnél az otthonodban rögzíteni. És akkor hagyd, hogy a képzeleted szabaddá váljon, hagyd, hogy a kreativitásod megállíthatatlan legyen!


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák