értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

15 kis hálószoba tervezési ötlet

Hogyan készítsünk egy kis hálószobát, hogy ne legyél közel élni?

15 kis hálószoba tervezési ötlet

Egyesek nagyon gazdagok, míg mások nem. Ezért nem mindenki engedheti meg magának a professzionális tervező szolgáltatásait. De ha közönséges házakban élő hétköznapi emberekről beszélünk, és a szokásos hálószobákban alszanak, amelyek mérete közepes vagy akár kicsi, akkor kényelem létrehozásához néhány szabályt kell követnie.

Inspiráció, hol vagy?

A kis lakóterület kialakításának inspirációjára néhány érdekes ötletet kínálunk. 

A képekben bemutatott modern design megoldások radikálisan megváltoztatják a kis hálószoba belsejét. A klasszikus, japán, modern vagy csúcstechnológiás stílusban díszített, hangulatos és hangulatos szobákban csodálatos formatervezési minták nyílnak meg az óceánra nézve, még akkor is, ha egy lakóházban lakik.


Fotó: www.yourmomhatesthis.com

De a szobába való beiratkozás projektjének kidolgozása során nem szabad sietnie. Ismerje meg a cikkben bemutatott képek részleteit, és létrehozhatja az álmaid egy kis hálószobájának egyedi designját.


 

Bútorok és tükrök

Érdemes meggondolni, mielőtt egy nagy ágyat helyeznénk a hálószobába, ami minden helyet foglal el. Jobb vásárolni egy kis méretű, összecsukható kanapéval, vagy akár a „második” emeletre, és töltse ki a szabad helyet hasznos bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel.
Vizuálisan növelje a helyet úgy, hogy tükörbe helyezi az egész falat. De emlékeznünk kell arra, hogy ez a hálószoba kialakítása ellentétes a Feng Shui szabályaival - tartsa szem előtt, ha betartod őket.


Fotó: cdn.freshome.com

 Falak és mennyezet. Hang és szín

A belsőépítészetben nagyon fontos helyet foglal el a szoba befejezése. Egy kis hálószoba falainak festéséhez válassza ki a kívánt színt. Ez harmonizálható és akár két vagy több további is hígítható. Amikor falakat fest, készítse el kedvenc színeit vagy dominálja.


Az élénk színek bármelyik szobája vizuálisan szélesebb lesz. Ezért nem szabad sötét színekben festeni a falakat, ezért a hálószoba csak kisebb lesz. A hely növeléséhez segít a megfelelően kiválasztott háttérkép.


Alacsony mennyezetet kell megvilágítani, mivel a sötét tónus még alacsonyabbá teszi őket, és elnyomó hangulatot teremt a hálószobában.
 

Paul. Textúra, szín és hang

A falak és a mennyezet befejezése után az egyik legfontosabb dolog a kis hálószobák kialakításában és díszítésében a padló textúrájának és színének megválasztása. Csempékkel, lamellával, linóleummal, parafával vagy fával, parkettával, stb. Mindezek az anyagok nagyszerűek lesznek a kis hálószobában, ha könnyű, kerámia, bézs vagy világos fából készült anyagot választ.


Elvileg semmi sem tiltja meg, hogy a padlót egy kis szobában, más színben készítsük el. De érdemes gondolkodni, mielőtt szőnyegeket fektetnénk a padlóra, vagy díszítő kerámiából díszítené őket díszítéssel vagy porcelánnal.Ne feledje, hogy egy nagyon tarka padló, amely nagyszámú mintázattal rendelkezik, túlterheli a kis méretű szobát, telített lesz és negatív hatással lesz. A túl sötét padló is ellopja a kötetet és sötétebbé teszi a helyiséget.


 

Fotó: www.homesthetics.net


 

Dekoratív hamis ablakok a hálószobában

A tér vizuális kiterjesztése érdekében dekoratív ablakot készíthet fényekkel és kilátással az óceánra. Ez nyerő darab lesz, még akkor is, ha nincsenek ablakok ezen a falon. A hamis ablak lehet egy tükörkép, festett üvegtechnikában, vagy végül csak egy fotó háttérkép.Óvatosan vigyázzon egy kis hálószoba kialakítására. És akkor jön haza igazán pihenni, és örömmel fogsz lenni egy ilyen hangulatos és pihentető szobában.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák