értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

15 hiba egy lakás javításakor

Az opciók felülvizsgálata "hogyan ne csináljunk javítást"

Természetesen a lakás önálló javítása, legalábbis közbenső, kozmetikai, még az új épületben is jelentős. A modern anyagokkal foglalkozó fő technológusok meglehetősen egyszerűek és mindenki számára érthetőek. Biztos benne, hogy megbirkózik velük olyan szinten, amely megfelel az összes követelménynek? A legkisebb eltérések az építési vagy befejezési munkálatok szabályaitól, vagy saját ügyetlen fejlesztésüktől - és ezekre a "csodákra" várnak, amelyek ebben a tömör áttekintésben láthatók.


Fotó: stroimvmeste.su

 

Először is vannak bizonyos szabályok, fali igazítási technológiák. Különösen akkor, ha a sarkok és repedések a sarkokban találhatók - itt nem lehet anélkül, hogy az illesztés és a gondos tömítés lenne. A népi „mesterek” azonban saját technikáikat és módszereiket mutatják be modern anyagok felhasználásával - például habot:


A falak felületével végzett munka következő szakasza a végső befejezés előkészítése. De ha elhagyja ezt a lépést lustasággal vagy tudatlansággal, és azonnal elkezd, mondjuk, festés, valami hasonlót kapsz.


 

És ha nem kezeli a fal vagy a mennyezet felületét antiszeptikumokkal, akkor a minőségi javítás néhány hónap múlva rosszra fordulhat. Szeretne ilyen dolgokat látni a mennyezeten - egy meglehetősen drága javítás után az anyagköltség tekintetében?


Fotó: poremontu.blogspot.com

 

A helytelen antiszeptikus vagy annak hiánya még az előkészítő szakaszban is látható, még a munkálatok befejezése előtt is. Ne engedje, hogy a brigád vagy a bérelt hegyépítők brigádja ilyen falakra burkoljon:


 

Vagy talán ez: nem csak a fűtő radiátorok a falak felszínének előkészítése nélkül kerülnek felszerelésre (akkor a „burkolat” alá kell „mászni”), a fűtőcsövek kábelezése is helytelenül történik, az ún.


 

Felkészületlen felületen a vakolás drágább! Ezután a dekoratív felület teljesen fel nem foghatóvá válik, ha a felújított lakásban lévő vakolat darabokban csökken:


Fotó: s-sm.ru

 

Itt a lakás tulajdonosa úgy döntött, hogy egy kicsit „szabotál” és saját partícióit rendezi. Nem ismert, hogy a projektek felújítása engedélyezett-e az adott esetekben. De az a tény, hogy a szakemberek nem fejlesztették ki, nyilvánvalóan egy tudatlan személy meztelen szeme. Csodálatos, hogy egy orosz ember hulladékot tud szállítani, a szükséges szerkezeti szilárdsággal „hajlíthat”, többször drágább bázist választva, és a mechanikai jellemzők többszöri szükségességével. Miért van ilyen rúd a partíciókhoz? Miért nem állította be a naplót?


Fotó: sakhapress.ru

 

És azt is, hogy a tőkeépítés értelmetlen vagy őszintén nevetséges. Miért van az ajtóban, hogy a boltívet a központtól eltolja? Mert a vonakodás megtörni egy kis részét a septumnak?


Fotó: ideas.vdolevke.ru

 

Vagy miért egy befejezetlen és rossz minőségű esztrichen új padlóburkolatot? Ezenkívül a padlólapokat még nem díszítették, és maga a bevonat nem illeszkedik a méretekhez. De az új konyhabútorok már szállítottak!


 

És ha a laminált padlót a padlóra fektetik - egy ilyen népszerű padlót -, akkor biztosan óvatosan kell dolgoznod vele. A panelek ilyen kombinációja nem egy példa a rossz minőségű javításra, ez egy példa arra, hogy a munka technikája teljes mértékben nem teljesül. Ez valójában negatív végeredményhez vezet bármilyen befejező munkában. Soha ne csináld!


Fotó: otdelochnik.wordpress.com

 

Mozgás a mennyezetre: Az ívelt felületek készek, az építők már kezdik ragasztani a mennyezeti díszléceket, de a falak sarkai egyértelműen nem igazodnak egymáshoz. Minőségi javítás?


 

És ha felkínálták a mennyezet gipszelését, fel kell készülni arra a tényre, hogy ha a technológiai folyamatot nem követték el, ha a munkát helytelenül végzik, hasonló hiba léphet fel:


Fotó: gensovety.ru

 

Általában véve, amikor a mennyezeten gipszkartonmal dolgozunk, természetesen az egész felületet tíz négyzetméteres darabokból lehet összeállítani, és varrni egy patchwork paplanot szövetrészekből. De szükség van egy ilyen "patchwork" mennyezetre?


Fotó: interplazasharm.com

 

Általánosságban elmondható, hogy a gipszkartonnal és hasonló befejező anyagokkal végzett munka némileg specifikus. Ez különbözik attól a ténytől, hogy az ilyen befejezés során gyakorlatilag nem szükséges az alap elkészítése. Ez azonban csak azt jelenti, hogy nem lehet kiegyenlíteni vagy még tisztítani, de minden alapozás után és nagy növekedések és szükségtelen elemek eltávolítása szükséges! És hogy összegyűjtsük a keretet, mint ebben az esetben, közvetlenül a "nyers" tégla- és blokkfalakon - ez, pardonte, az istenkáromlás a szobához képest.


Fotó: kabstroy.ru

 

Az ilyen cselekedetek eredményeként nem csak a falak elkezdenek csillapodni, vagy más hibák is megjelennek benne, de maga a keret is vezethet. És akkor is, ha a keretet téglafalon gyűjti, a gipszkarton lapjai eltérhetnek - a falakon repedések jelennek meg.


 


Tehát egyszerű erőfeszítésekkel, vagy inkább a tudatlansággal és a folyamat lényegét megértő akaratlansággal könnyen szép, de rossz javításokat végezhet a lakásában. Nem az övé, az úton is ... Tehát legyen óvatos, amikor kiválaszt egy építők-befejezők csapatot!

Lásd még:

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák