értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

15 épület elgyengülés

Hogyan válik kényelmesebbé ...

Építés, javítás, hiányosságok stb. - ki nem tudja ezt? Mindenki azt akarja, hogy lakása vagy háza kellemesebb legyen, kényelmesebb, többé. De ott van: az építészet is tudomány! Néha semmi sem történik tudás és tapasztalat nélkül ... De ez nem számít - akár a szovjet szellem, akár az orosz idiónia jön a mentésre. A következő sorozatból.

Hogyan kell telepíteni a légkondicionálót? Annak érdekében, hogy ez minden feszes, sima és a technológia szerint legyen. És így dolgozott! Friss levegőt veszünk a szobából és fújjuk a szobába. Stop! Hogyan - a helyiségekből? Nagyon egyszerű, ha a külső egységet telepítették, onnan friss és fúj: nézd meg a fotót, hogyan kell csinálni:De lehetséges volt az elme, az utcán, hogy ezt a nagyon külső egységet tegye! Igaz, ebben az esetben szorosabban kell közelebbről megvizsgálnunk - de semmi sem akadályozza meg, hogy normálisan és rendszeresen dolgozzon?


 


Az ablaknyitás mérésekor rossz a méret? Vagy vásárolt egy kész ablakot, de nem illik? Vagy, hogy elismerjék, nem akarjuk a nyílást a kívánt méretre kiterjeszteni? Ne aggódj! Építőink a világ legmodernebbek, így még mindig ablakot tartanak rád - és meleg és boldog lesz!És ha az ablakegység kisebb, töltse fel fél méternyi helyet az összeszerelő habgal. Ígéret:Ez nem egy Bulgakov Master's garret, ma a pince alatti szobák modern swingegységekkel vannak felszerelve:


Fotó: vasi.netNaná! Ez azért van, mert még az orosz Gosstroy is van, ami új ablakokat fog felvenni rajta! Már beállítva:


Fotó: vasi.net


Az építőink még mindig nem szeretnek piszkos és poros munkát végezni, ha ujjheggyel találkoznak, ami minimális munkaerőköltséggel segít nekik. Ez például a kábelezés alatt álló strobirovaniya falakra vonatkozik. A falról van egy régi aljzat, amelyből egy euró-aljzat is behelyezhető, és egy euró-csatlakozót ragaszthat. Az Eurocurrent ...


Fotó: vi-va-design.com


És ha a ház vészhelyzetben van, akkor veszélyes az erkélyeken! Ezért nincs ajtó az erkélyre, csak egy ablak, amely megcsodálhatja az utcai tisztességes külső nézetet:


Fotó: vi-va-design.com


Gondolod, hogy kifejezetten úgy épült, hogy a bérlő nem tudott igazán kijönni az erkélyre? Nem, csak az ablakok és az erkélyblokkok összekeverése:


Fotó: fishki.netÉs ki él egy új házban, de valamilyen oknál fogva nem kapott erkélyt a projekthez - sértődött, és maga építette. Minden emeleten - tartós, tágas, és ami a legfontosabb - ajtóval ...Az épületen kívül is lehet lépcsőházat építeni, de az építők valamilyen módon nem akarnak válaszolni a funkcionalitására ...És néha lépcsőn lakóépületünkben minden rendben van, csak meg kell tudnod használni őket helyesen, mert mozoghatnak - mint a mágikus iskoláról szóló filmben, amelyben Harry Potter tanulmányozta ...


Fotó: blogs.mail.ruVan egy kis fürdőszoba, amely nem illik a mosogatóhoz? Ne aggódj! Van egy teljesen innovatív megoldás, hogy egy ilyen mini-szobában ne egy mosogató-tulipán, hanem egy mosogatót ... valamit vagy valamit:


Fotó: doseng.org


És az alábbi lakásban építsen egy ilyen víz- és csatornaváltót:És annak érdekében, hogy ne keverje össze az áramlási és visszatérő áramlást, festje meg a csöveket:És akkor biztosan a ház kényelmében és boldogságában leszel! Sikeres az Ön döntéseit!

Szerző: Vadim Yashin 31.12.2012
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák