értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Top 5 tömörfa gyártók

Szilárd tábla - évszázadok óta

Top 5 tömörfa gyártók

A legjobb szilárd alaplap kiválasztása két szakaszból áll:

 • Megbízható információk beszerzése a gyártóról;
 • Minőségértékelés fafajonként.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a márka határozza meg egy hatalmas tábla tervezését, geometriáját, tartósságát és működési paramétereit.

A piacelemzés és a fogyasztói vélemények szerint a legjobb masszív táblákat az orosz és a német cégek gyártják, amelyek közül elsőként figyelmet kell fordítani az ilyen márkákra, mint „Borostyán fa"(Oroszország),"Berthold"(Németország) és «Amigo» (Oroszország). Nagy fajok sokféleségeMagestik Floor»(Hollandia): a cég fő iránya az egzotikus, ritka fafajokkal foglalkozik.

A fa szeszélyes anyag, amely érzékeny a környezeti paraméterekre. És mindig van egy dilemma: a hazai gyártó vagy egy külföldi partner legjobb masszív padlólapja, de más éghajlatra is alkalmazkodik? Azok, akik érdekeltek az ilyen kérdésekben, élvezhetik a munkát egy kanadai céggel.Mercier": Az orosz viszonyok közelében gyártott termékek kifogástalan minőségűek.

A masszív fórumot kínáló többi céget kritikusan kell értékelni: a fafajokat, a kiválasztást, a feldolgozási típust, a megjelenést és, ha lehetséges, az ügyfelek véleményét. Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a cikket: „A jó szilárd tábla megvásárlásának titkai».

A választás során érdemes megnézni a választékot:

 • vágóhidak (Németország, Litvánia, Norvégia);
 • Missouri Gyűjtemény (USA);
 • Tree Life Lab (Olaszország);
 • Montblanc (Kína, Németország);
 • Premier parketta (Olaszország)
 • Parketoff (Németország, Peru, Indonézia, Kína).

kategória
A legjobb "luxus" fedélzeti osztály
A legtöbb "nem szeszélyes" hatalmas tábla
Az egzotikus fa legjobb szilárd lapja
A legjobb tömör tölgyfa tábla
A legjobb, olcsó masszív tábla

Kategória:

A legjobb "luxus" fedélzeti osztály

 
Berthold
Átlagos ár: 6000—10000 Р
A Berthold-ot megvásárolandónak kell tekinteni, ha nem megfelelőnek tűnik a minőség megtakarítása. A gyártó hatalmas fórumát mind a mesterek, mind a felhasználók értékelik. A bevonat felszabadulását két változatban hajtjuk végre: a ragasztó és a ragasztásmentes telepítési módszerhez. A második esetben a tábla speciális zárral rendelkezik, amely úszómódszert biztosít.

A Berthold is megjegyezni kívánja:

 • A tömörfa ideális vastagsága legalább 9 mm;
 • A bevonatok (viasz, olaj, lakk) megrendelésének lehetősége;
 • A fafajok széles választéka (a klasszikustól az egzotikusig);
 • Különböző javaslatok a válogatásra (kiválasztás, rusztikus, természet).

Vélemények: - Hosszú választotta a szalonokat. Amikor látta, hogy Berthold gyűjteménye rájött, hogy megtalálta az ideális! A táblák kitűnő formatervezéssel és geometriával rendelkeznek, és a mesterek a telepítés során nagyban dicsérték a minőséget.

10 / 10
értékelés

Kategória:

A legtöbb "nem szeszélyes" hatalmas tábla

 
Mercier
Átlagos ár: 4000-5000.
A márka tömörfa népszerűségének titka a szerző termelési technológiájában rejlik, amely egykor egy privát műhelyt transznacionális vállalatgá alakított. A Mercier megvásárlásával a vásárlók biztosíthatják a minőséget, mivel az anyag előnyei:
 • Tökéletes megjelenés (árnyék, megkönnyebbülés);
 • Teljes védelem a külső tényezőktől (fény, hőmérséklet, páratartalom, gomba, penész);
 • Egyszerű gondosság a mindennapi életben;
 • Kivételes kopásállóság.

A leggyakoribb ajánlatok a hatalmas juhar, kőris, tölgy, dió és cseresznyefa. Ugyanakkor a vállalat saját erőforrás-bázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi a legjobb ár-minőség arányú gyűjtemények értékesítését.

Vélemények: „Megijedtünk, hogy a hatalmas fórum problémás és szeszélyes volt, de ez nem Mercierről szól! A nemekkel kapcsolatos problémák nem állnak szemben, éppen ellenkezőleg, ez a nemi fickó a hónapban.

10 / 10
értékelés

Kategória:

Az egzotikus fa legjobb szilárd lapja

 
Magestik Floor
Átlagos ár: 2000–9000.
A cég holland márka, de Európában csak egy iroda van. Az összes gyárat a világ minden táján forgalmazzák, és a növekvő fafajok közelében helyezkednek el.

A fő hangsúlyt a Magestik Floor az egzotikus fafajok tömörfa gyártására helyezi, ezért a wenge, a rózsafa, a lapacho, a kurupaya és más, hasonlóan ritka fajtákból származó anyagokat értékesítenek. A konkrét termelési technológiák szigorú betartása segítette a teljesen versenyképes termékek létrehozását, amelyeket a fogyasztók a magas költségek ellenére értékelnek.

Bevonatként a Magestik Floor gyakran olaj- vagy félfényes lakkot használ, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban hangsúlyozzák a fa természetes mintázatát és növeljék a bevonat élettartamát. A termékek jellemzői közé tartoznak a kiváló geometria és a perem körüli letörés. Az utolsó tényező döntőnek tekinthető annak érdekében, hogy a lakk ne kerüljön a szélekbe a telepítés és üzemeltetés során.

Vélemények: „Tökéletes geometria! Különböző tételekből álló táblákat tudtunk kombinálni - sokat mondanak.

9.8 / 10
értékelés

Kategória:

A legjobb tömör tölgyfa tábla

 
Amigo
Átlagos ár: 3200-33400 Р
Kiváló anyag, amelyet német felszereléssel gyártottak és értékesítik a közepes árú szegmensben. Ugyanakkor a gyűjtemények változatossága megfelel az exkluzív márkák körének. Hagyományosan minden Amigo ajánlat két kategóriába sorolható:
 • Klasszikus tölgyfa;
 • Egzotikus - masszív bambusz, merbau, madár és más ritka fajok.

Minden termelési mód ugyanabban a klímában történik, ahol a fák nőnek, ami kedvező hatást gyakorol a költségekre. Jellemzően a gyártási létesítmények Kínában vagy Malajziában vannak, legalábbis Európában.

A tömörfa típusának kiválasztásakor ne rohanjon: az „egzotikus” éghajlatunkban nagyon óvatosan kell használni, mivel a termékek nedvességtartalma gyakran nem éri el az Oroszország számára javasolt szintet.

Az Amigo a szilárd bambusz parketta kizárólagos gyártója!

Vélemények: „A tábla szuper minőségű! Két év múlva - nem egyetlen hiba! Ez az, amit a szigorú gyártási ellenőrzés jelent.

9.3 / 10
értékelés

Kategória:

A legjobb, olcsó masszív tábla

 
Borostyán fa
Átlagos ár: 1800–3200.
A versenytársak még azt is megerősítik, hogy az Amber Wood a legjobb ajánlat az orosz piacon. Ennek a gyártónak a hatalmas testülete mind belföldön, mind külföldön keresletet igényel, ami a termékeket már a legmagasabb minőségű anyagként jellemzi.

A hamufa és a Ussuri taiga tölgyéből fát termelnek, amellyel csak a német berendezésen dolgozunk. A termékek előnyei:

 • A beszerelés megkönnyítése érdekében a nyelv és horony rögzítési elvét használják;
 • 50 év garancia;
 • A masszív tábla egyedülálló képessége, hogy tűrje a páratartalom és a hőmérséklet változásait.

Különösen érdemes megjegyezni, hogy a "téli" tuskó gyűjteménye, amelynek analógjai ritkán találhatók a versenytársak között. A „téli” termelés hatalmas táblája megkülönbözteti a nyers és kész anyag nagyobb könnyedségét és sűrűségét, ami csökkenti a deformáció valószínűségét nullára.

Vélemények: „Az Amber Wood a legerősebb és könnyebben fekvő szilárd tábla a belföldi piacon levő cégektől. Nincs problémája a geometriával, a lakkkal vagy a nedvességgel. "

9.1 / 10
értékelés

következtetés

A tömörfa minősége a gyártótól függ. Egyértelmű szétválasztás minőség és típus szerint, a nedvesség csökkentése a kívánt szintig, a lakk vagy más bevonat rétegei száma - a termék további felhasználásában. A gyártó „neve” és hírneve a piacon garantálja a vásárolt tömörfa minőségét.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák