értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

10 legjobb törülközőmelegítő

A legjobb vízmodellek, elektromos és kombinált törülközők kiválasztása a fürdőszobában

10 legjobb törülközőmelegítő

A fűtött törölközősín ma már nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is elengedhetetlen része a fürdőszobabelsőnek. A hazai piacon sok hasonló eszköz található a különböző anyagokból, különböző formákból és költségből. Egy felkészületlen vevő szó szerint fut. Ezért először definiáljuk milyen jellemzők nem felelnek meg a "jó minőségű törülköző melegítő" fogalmának:

 • hegesztett csőből készült, vékony fal;
 • a cső fekete acélból készül (gyorsan rozsdásodik);
 • a fűtőrendszerbe beágyazott importált változat (előfordul, hogy az ilyen berendezésekben nincs belső korróziógátló bevonat);
 • nagyszámú különböző csővel rendelkező eszköz (az eltömődés valószínűsége nő;
 • zománcozott polimer bevonat - kevésbé modern, mint a króm, és a legrosszabb fogyasztói tulajdonságokkal rendelkezik;
 • szelep nélküli berendezés (az úgynevezett „Mayevsky-daru”) a víz felszabadítására (levegő dugók alakulnak ki).

Mielőtt egy térdhűtőt vásárolna, döntse el, hogy milyen típusú eszközre van szüksége: víz (ismerős a honfitársaink többsége számára), elektromos (nincs csatlakoztatva a víztárolóhoz, hanem a hálózathoz) vagy kombinált (a víz áthalad rajta, de szükség esetén egy ilyen egység fűtése a fűtőelem segítségével), majd folytassa a legjobb modell kiválasztását.

A legjobb víz törölköző sínek

Energia modern


Fotó: www.sancity.su

Becsült költség - 5200 rubelt.

Az Energy Modern fűtött törölközőtartó kiváló minőségű élelmiszer-acélból készül, amely a melegvíz rendszer agresszív környezetéhez igazodik. Megbízható és tartós (a gyártó garanciát vállal). A tükör polírozott nem sötétebb idővel. A design alkalmas minden szobára, és szokatlan. A fűtött törölközősín magas funkcionalitását nagyszámú vízszintes kereszttartó biztosítja. A csomag mindent tartalmaz, ami a telepítés során szükséges lehet.

Értékelésünk: 9,8-ból 10-ből (van egy hátrány - a rozsdamentes acél érzékeny a kóboráramok hatására, amely egy lakóházban lerövidítheti az abból készült berendezések élettartamát).

Az értékelésből: Energy Modern, fűtött törölközőtartó: „Nem tudom megosztani az örömöt! Végül a fürdőszobánkban csak egy fűtött törölközőtartó, amit mindig szerettem volna - Energy Modern. Ragyogó, stílusos, a fürdőszobát felismerés nélkül megváltoztatta.

 

Terminus Astra New Design


Fotó: maximus-nsk.ru

Becsült költség: 5200 - 11400 rubel (a méret függvényében).

A Terminus Astra New Design fűtött törölközőtartó a funkcionalitás, a szép design és az érték legjobb kombinációja. Alkalmas a fűtési rendszerhez való csatlakoztatáshoz, valamint a melegvíz-ellátó rendszerhez. Kiváló minőségű rozsdamentes acélcső, speciális technológiával. A legmagasabb fokozatú polírozott felület. Nagy magassági paraméterek (53 - 118 cm) és egy kis szélesség lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy adott helyiségnek megfelelő modellt. A fűtött törölközősín tervezése 8 atm üzemi nyomásra van tervezve. (a lakóépületek rendszereiben ez a szám általában nem haladja meg a 7,5 atm-ot) és a 115 ° C-os hőmérsékletetkörülbelülC. A gyártó 10 év garanciát vállal.

Értékelésünk: 9,8 a 10-ből (a cső a berendezésben nem szilárd, hanem hegesztett).

Az értékelésből: - Azt hiszem, a legjobb választásom volt - az Astra New Design vízforraló melegítője! És még a feleség is boldog. Tapasztalt férfiak tudják, hogy ez mennyire fontos.

Margaroli Vento 405 forgatható


Fénykép: waveshop.com.ua

Átlagos ár: 10400 rubel.

A Margaroli Vento 405 fűtött törölközőtartó nem válogatós a vízminőségről és rozsdaálló. A fűtött törölközősín szokatlan kialakítású.Sárgarézből készült, krómozással és dekoratív feldolgozással. Kiváló tüske és szerelés gondoskodik a problémamentes telepítésről. Kis méret (60x64 cm) és a szárító 180 forgatásának képességekörülbelül jelentősen bővíti funkcionalitását. A gyártó 2 év garanciát vállal. A készülék szelepekkel van ellátva, és teljesen készen áll a telepítésre. Üzemi hőmérséklet - 110 ° C - igkörülbelülC, nyomás - akár 8 atm.

Értékelésünk: 10-ből 10 - sárgaréz berendezés sokkal hosszabb ideig tart, mint az acél.

Vélemények: „A Margaroli Vento 405-es fűtött törölközőpálya már évek óta működik. Nagyszerűen működik, azt hiszem, a design félelmetes. Az ár száz százalékban megfelel a minőségnek. "

Sunerzha Furor


Fotó: suntehnica.ru

Becsült költség: 9000 - 13000 rubelt.

Sunerzha Furor - az egyik legeredetibb dizájn radiátor - ugyanakkor megbízható, funkcionális és stílusos. A fűtött törölközősín elosztóhálózatot kap, amely minden szükséges tartozékkal és tartozékkal rendelkezik. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A berendezés felszerelhető kiegészítő elemekkel: termosztátok, szelepek, polcok, szögek, akasztók, reflektorok. A felületi felület és a szín több lehetőség közül választható ki.

Értékelésünk: 10-ből 10 - a fűtött törölközősín minősége és megbízhatósága bizonyított.

Vélemények: - Vettek egy víz törölközőszárítót, Sunerzha Furort. Még a vízvezeték-szerelő is meglepődött, hogy mennyire könnyen csatlakozik és mennyire melegszik.

Zehnder Stalox STXI-060-045


Fotó: www.ceramicplus.ru

Becsült ár: 21500 - 26300 rubel csiszolt és 14000 rubelt - fehér zománcozott.

Vízmelegített Zehnder Stalox STXI-060-045 fűtött törülközők vásárlása zománcozott felülettel, a fogyasztó elfogadható áron vásárol kiváló minőségű berendezéseket.

CA fűtött törölközősínnek két változata van: porszórt zománc és polírozott felület. Beépítési készlet. Üzemi hőmérséklet 120körülbelülC, a nyomás legfeljebb 12 bar lehet. Rozsdamentes acélból készült, létra formájában függőleges és vízszintes elemeket hegesztéssel négyszögletes regiszterekkel csatlakoztatnak. A hegesztések szinte nem észrevehetők. A kis méretek (60,8 x 45 cm) lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen fürdőszobába telepítse. A berendezés levegőnyílással van ellátva, amely megakadályozza a levegő zárását a működés közben.

Értékelésünk: 9,6-ből 10-ből (bár a gyártó azt állítja, hogy a készülék mind a nyitott fűtési rendszerben, mind a melegvíz-ellátó rendszerben használható, de jobb, ha a másodikhoz csatlakozik. A hegesztési varrat szivárgást okozhat a működés során).

Vélemények: „Néhány évvel ezelőtt telepítettem egy olcsó, fűtött törülközőt, amely szó szerint csepegett egy év alatt. Ebben az évben a javítás során vásárolt Zehnder Stalox STXI-060-045. A fórumok áttekintéseiben nem hazudnak - ez az egyik legjobb víz törölköző sínek. Sikeres sikert kívánok egy ilyen jó gyártónak.

 

Top elektromos törölközősínek

TermoSmart Comfort-El


Becsült ár: 8 640 - 10700 rubel

Konkrét modell A TermoSmart Comfort-El fűtött törölközősín a szoba méretétől függően választható.

Különböző méretű és különböző számú kereszttartóval rendelkező modellek: 50x50x10 cm (5 kereszttartó), 60x40x10 cm (6 kereszttartó), 60x50x10 cm (6 kereszttartó), 80x50x10 cm (8 kereszttartó) az elosztóhálózatba kerül. 100x50x10 cm (10 keresztléc). A Siemens összes tena törölközősínjében függőlegesen rögzítse. A termelés rozsdamentes AISI-304 acélból készül, amely a "Terminus" gyárból származik. A csövet hegesztik, a varrót lézer hozza létre, a minőséget ultrahangvizsgálattal ellenőrizzük. A többi elem hegesztéséhez félig automatikus ívhegesztést használnak adalék nélkül. Minden varrás szoros és nagyon vékony. A külső felület polírozott, a legmagasabb fokozatú. Az elosztóhálózatba való belépéskor a készülék szerelvényekkel (4 db), A kábellel és utasításokkal van felszerelve.

Értékelésünk: 9,9-ből 10-ből (a varratok jelenléte a csőben növeli a károsodás valószínűségét, bár kissé).

Vélemények: „Fürdőszobánkban a TermoSmart Comfort egy elektromos fűtésű törölközősín 7 évig. A tervek szerint javításra kerül, megváltoztatjuk a törülközőszárítót, győződjön meg róla, hogy ugyanazt a céget választjuk - csak a méretre van szüksége.

Argo Ray 4


Becsült ár: 4 100 rubel.

Az Argo Ray fűtött törölközőtartója könnyen illeszthető bármely belső térhez. A használt rozsdamentes acél gyártásában. A háztartási villamosenergia-hálózat táplálja, a teljesítménye kicsi: 60 W (nem több, mint egy izzólámpa), de egy kis területű városi fürdőszobában ez elég. Három szín közül választhat: arany, bronz, fehér. Névleges üzemi hőmérséklet +53körülbelülMivel a fűtött törölközősín gyorsan felmelegszik. Biztonságos leállítási rendszerrel van felszerelve. A készlet eladásakor szerelést is tartalmaz. A gyártó 1 év garanciát vállal. A minimális élettartam 5 év.

Értékelésünk: 9-ből 10-ből (van korlátozás: nem lehet 60 cm-nél közelebb a vízhez csatlakoztatni).

Vélemények: „Nemrégiben megváltoztattuk a lakást, és ugyanezt az elektromos törölköző melegítőt vásároltuk a fürdőszobában, mint a régi lakásban - Ray az Argo-tól. Az előbbi panasz nélkül 6 évig szolgált, így senki sem kételkedik abban, hogy cégünk rendelkezik a cég által nyújtott eszközök minőségével.

ZorG ZR 017


Átlagos ár: 6 800 rubel.

A ZorG elektromos fűtött törölközősínek az orosz piac legjobbjai közé tartoznak. A 86x53 cm-es létrát nemcsak a fürdőszobában, hanem más helyiségekben is használhatjuk. A ZorG törülközőszárítók kiváló minőségűek és különböző színekkel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy organikusan keveredjenek a legkülönfélébb belső térrel. A ZorG törülközősínek áttekintése során nincs említés a forgácsolásról vagy más sérülésről a használat során.

Értékelésünk: 10-ből 10. Miután megvásárolta az ilyen fűtött törölközősínt, biztos lehet benne, hogy sok évig tart.

Vélemények: „Tavaly javításokat végeztek, megváltoztatták a fűtött törülközőt is. Ezt megelőzően egyszerű, valószínűleg kínai voltam, állandóan lebontva. Barátok sok éven át, a készülék a ZorG, úgy döntött, hogy vásárolni ugyanaz. Elégedett. "

A legjobb kombinált törülközőmelegítők

ARBONIA Karomix (KM)


Fotó: elsostudio.ru

Átlagos ár: 132 000 rubel.

Az ARBONIA Karomix fűtött törölközősín egyedülálló, teljesen egyedi kialakítású. A nagy méret (194x50x22 cm) és egy világos geometriai szerkezet teszi ezt az eszközt bármilyen belső tér eredeti elemének. Az ARBONIA fűtött törölközősínek ismételten győzteseknek minősülnek a szaniter berendezések tervezési versenyein. Lehetséges távvezérlő berendezések. Vásárláskor számos színválaszték közül választhat. Hőteljesítmény +50 ° C-onkörülbelülC - 950 watt. Ha kívánja, akkor megvásárolhatja a fehér törülközőt, csökkentve a vásárlási költséget 20 - 30% -kal. Problémák nélkül szerelve a hőmérsékletet egyszerűen szabályozzák.

Értékelésünk: 10-ből 10. Kiváló minőségű, hosszú élettartamú tervezőeszköz.

Vélemények: „Nemrégiben egy városi lakásból vidéki házba költöztünk. A fürdőszoba nagy, ezért úgy döntöttünk, hogy megvásároljuk a legjobb elektromos fűtött törölközőtartót - ARBONIA. Az értékelések kiválóak, a készülék kiváló minőségű és nagyon szép. Teljes. Nagyon köszönöm!

allegro


Becsült ár: 10 000-17 000 rubelt (méretétől függően).

Az „Elektromos fűtésű törülközők”, melyet a „Radiátor” kiadott, nem rosszabb a külföldi gyártók felszereléséhez.

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült a külső felület két változatában: polimerrel (fényes fehér) és fényes fényű bevonattal. A polírozást a plazma-elektrolitikus módszerrel végezzük, amely lehetővé teszi, hogy olyan tükör felületet hozzon létre, amely nem zavarja működés közben. A magasság nagy választéka (330 - 1290 mm) lehetővé teszi, hogy beállítsa a készüléket egy adott helyiséghez. A fűtött törölközősínek acél konzolokkal csatlakoznak. Mayevsky daruval és vakdugóval felszerelt.

Értékelésünk: 10-ből 10 (a minőség jó, a költség versenyképes, de a design nem egyenlő).

Vélemények: „A fürdőszobát a WC-vel összekapcsolták, az utóbbi fala a lépcsőhöz megy, így nagyon hideg. A fűtés és a meleg víz nem egész évben, így egy kombinált "Allegro" fűtött törölközősín, amely folyamatosan felmelegszik. Míg elégedett.

Melyik melegebb törölközőtartó jobb vásárolni?

"A legjobb" mindenkinek. ezért:

 • ha nincsenek túlzottan magas követelmények a tervezéshez, akkor az Energia Modern lehet a leginkább elfogadható lehetőség;
 • szükség esetén hasznos helyet takaríthat meg a legjobb törülközőtartó - Margaroli Vento 405;
 • ha a fűtött törölközősín teljes értékű design elemré válik, akkor válasszon egy Sunerzha Furor vizet vagy egy kombinált ARBONIA Karomixot;
 • egy nagyon nagy, és egy nagyon kicsi fürdőszoba esetén az egyik számos elektromos TermoSmart Comfort El vagy kombinált „Allegro” öltöny;
 • ha pénzt kell megtakarítani, megvásárolhatja az Arche "Ray 4" -t;
 • ha egész évben meleg törölközőszárítót szeretne, akkor az „Allegro” (városi lakásban) vagy az ARBONIA Karomix (egy nagy vidéki házban) lesz.
Szerző: Anna Mikhailova 15.09.2014
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák