értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A Continental ContiIceContact autógumik leírása

Autó gumik Continental ContiIceContact - előnyök, hátrányok, jellemzők

A Continental ContiIceContact autógumik leírása

Műszaki adatok

Általános jellemzők
kinevezés Kinevezés: az autó / SUV számára
szezonalitás Szezonalitás: tél
átmérő Átmérő: 15/16/16/17/18/19/20 "
Profil szélessége Profil szélessége: 155/165/175/185/195/205/215/225/235/245/255/265/275/285 mm
Profil magassága Profilmagasság: 40/45/50/55/60/65/70/75/80
Funkciók és funkciók
Maximális sebesség index Maximális sebességindex: Q (legfeljebb 160 km / h) / T (legfeljebb 190 km / h)
Terhelési index Terhelési index: 75 ... 116
Maximális terhelés (gumiabroncsonként) Maximális terhelés (gumiabroncsonként): 387 ... 1250 kg
Tömítő módszer Tömítő módszer: csőmentes
tervezés Építés: radiális
RunFlat technológia RunFlat technológia: opcionális
tövis Thorns: igen

Értékelések Continental ContiIceContact téli gumik

méltóság

 • csendes, a tövisek zengése nem hallható; gumi dörzsölés egyenletesen 120-as sebességnél; világos és kiszámítható viselkedés bármely felületen; a bontási pillanat különálló és lágy.

hiányosságokat

 • nagyon puha oldalfalak; gumi hamis érzést ad a nyári útnak

megjegyzés
2 hetes korcsolyázott rajtuk, mielőtt egy véleményt írt volna.
10 év körüli tapasztalatokkal egész évben.
korábbi gumi tapasztalat: Michelin x-jég (tépőzáras, r15), hack-2, hack-4. mind a 205/55 r16 dimenzióban.

a vélemények elolvasása után (különösen Mike-től) el akartam utasítani a Michelin javát. DE! Michelin az Orosz Föderációban csak az Orosz Föderáció gyártása. Nem találtam semmit, de a nyári khaki szomorú élménye az Orosz Föderációban történt, de valójában nem akartunk vásárolni, még ha minőségellenőrzés stb. ígéretek a gyártótól ...

még megvásárolta ezeket. a harmadik napon elmentem a vizsgálati helyszínre, és visszamegyem éjszaka is a moszkvai körgyűrű és más utak rúdjait. különböző sebességgel. a stabilizáló és a vontatórendszerek be- és kikapcsolása. Röviden, az éjszakai lovaglás fele.

tökéletesen a hóban. parkolás hóviharban és részleges leszállással a hasán - bumm. a jégen (egy közeli jégpályán) - jól van, barátaidnak kell lenned a fejeddel - egy kicsit nagyobb sebességgel, és semmit sem fogsz megmenteni. általában véve észrevehetően ragaszkodik ahhoz, hogy gázt játszhatsz, és ami a legfontosabb, hogy kapsz választ a gumiból (egy friss hack-ről 4 ez rosszabb volt ezzel - hordozva). gátolja a minőséget is. Az utolsó pillanatban az Abs kezdi a munkát.

az aszfalton télen (-10-től 0-ig) elégedett a viselkedéssel. Párszor le kellett lassítanom, így egy pillanat múlva már aggódtam a seggem miatt, mert majdnem tét megáll. A haka4 hajlamos arra, hogy ilyen fékezéssel hajoljon.

a rendszerek kikapcsolt állapotában a viselkedés nagyon kiszámítható. A bontási pillanat 100% -ban érezhető és puha. a hake4-nél ez a pillanat nehéz elkapni, azaz először megtartja, majd azonnal csúszik. Ugyanazon autó végén zökkenőmentesen fogsz.

teszt a fogyatékkal élő rendszerekkel a jávorszarvas teszten. 80 km / h sebességgel - megbirkózom, bár a határomban a kezem izzadhat. :)

Nem volt gondom a fúrókkal. az újjáépítések során sem az aszfalt, sem a hóesés nem okoz problémát, és az autó előre meghatározott pályán halad.

a polgári vezetéshez a fejjel, MOST MINDEN!
osjun, 2012-02-24 értékelés 5


 

méltóság

 • Valamennyi, amit itt írtak, igazak. Rendszerint bármely felületen ésszerű sebességgel, hó alatt és jégen futó lapátok, a tüskék nem repülnek ki stb. Nem fogom megismételni, ez egy nagy téli gumiabroncs.

hiányosságokat

 • Annak ellenére, hogy sokan tagadják - gumi üvölt. 30 km / h feletti sebességgel stabil ciklikus. A különböző (bevált) helyeken két vásárolt újdonság alapján ítélve meg: egy 16 (2012-ben megvásárolt) és 17 (2014-ben vásárolt) gépkocsit különböző autókra szereltek fel (Audi Q3) és az első kerékhajtással (Audi A3). Minden készlet több mint 5000 kilométert ért el, a zümmögés sehol sem ment. A zajszigetelés függhet. Talán az üzleti osztályú gépeken és az irreleváns =) hiányában

megjegyzés
Szubjektíven jobb, mint az orosz hakka, és nem rosszabb, mint a finn.
cheapthrills, 2014-10-24 értékelés 5


 

méltóság

 • Az autó nagyon kiszámítható viselkedése egy frissen havazott, jól ápolt úton :) A Hakka-hoz képest (korábban 4 volt) ez a gumi egyszerűen nem hallható. Gumi nagyon elégedett!

hiányosságokat

 • És hol vásárolhatok jó olcsó téli gumiabroncsokat? Gumi jó vagy olcsó. Egyetértek egy varangyával !!! :)

megjegyzés
Figyelmesen nézze meg a szerelőgumi. Tüskés téli aszimmetria nem túl gyakori, és a szolgáltatási vezetők nagatachit !!!
anonim, 2012-01-17 értékelés 5


 

méltóság

 • Jól tartja az utat (140-150 km / h sebességgel próbálkozott). Nem értem, hogy mások hogyan kaphatnak ilyen negatív visszajelzést. A hó sorokban kiváló. Szinte a hasról és a gépről mászik. Megyek a 2. szezonban. Az első szezonban nem vesztettem el egyetlen csúcsot (kb. 5000 km). Fél második szezon aszfalton (nem volt hó).

hiányosságokat

 • Zaj az aszfalton

megjegyzés
Gumi megéri a pénzt.
Avantime-pro, 2012-02-23 értékelés 5


 

méltóság

 • + Kiváló viselkedik a jégen.
 • + Kiváló viselkedés nedves járdán a reagensek után.
 • + Kiváló húzás a hóban
 • + A Suzuki Jimny minden hajtásánál mindenhol és bárhová húzódik (könnyen felmászott egy meredek dombon a hófürt felett a legtisztább jég tetején)
 • + Minimális aquaplaning

hiányosságokat

 • A telepítés során rossz oldalt helyezhet el

megjegyzés
Ha a gépkocsival jobbra halad, vagy más nehézségek merülnek fel a gumi használatakor, akkor ellenőrizze, hogy a gumi megfelelően van-e felszerelve a lemezre: a hópelyhek a kerék külső oldalán kell lenniük (!!!)

Sajnos nem sok telepítő néz ki a belső / külső címkéket a telepítés során (például hibásan megfordultam a 3 kereket).

A gumiabroncsokat az első hó elején kicserélem, és már akkor is felszállok, amikor az aszfalt majdnem száraz - 2 szezonban az összes tüskék a helyükön vannak, a védő olyan, mint az új! Örülök! :)

A gumi egy ikertestvérű, hasonló névvel rendelkező, általában nulla aquaplaning és kiváló kitartású változat. Ha szereted a ContiIceContact-ot, és ugyanazt a buzzot akarod nyáron, győződj meg róla, hogy keresed.
Pupkin Artem, 2013-07-21 értékelés 5


 

méltóság

 • Az előny egy és legjelentősebb, a tulajdonságok összességéből származik, és ez a gumiabroncs teljes körű megfelelősége, és a bizalom megteremtése abban, hogy a városban minden szükséges manővert bármilyen felületen, de a sebességkorlátozás és a téli közúti helyzetfelmérés teljesülése mellett végezhetünk! Lehetővé teszi számomra, hogy becsapjam magam, eddig még nem teszteltem a kritikus határait különböző felületeken, de a tartalék több mint elég :) Az igazság az, hogy egy normális embernek nem kell télen vezetnie az ilyen városokban, minden normál helyzetben több mint elég.

hiányosságokat

 • - 80 km / h feletti kérdés az aszfalt viselkedésére.
 • - Ár. Csak azt tudom felajánlani, hogy évekre vagy hónapokra osztom fel a túlfizetést, hogy pszichológiailag elfogadjam a túlfizetést 25 dollárban. egy hónap méltó, hogy télen érezzék magukat az ellenőrző autókkal, nézve a következő Rada-ban lecsúszó Lanost :)

megjegyzés
Ez a Continental ContiIceContact 2013 egy könnyű tüskével.

Semmi sem panaszkodott, sajnálatos volt a pénzért, de szerencsére nem volt ok, hogy ideges legyen :) Vették a VW NewBeetle (2.0 AT) 16R-t.

Gyorsulás. A gép olyan, mint egy tartály, lefelé bármilyen felületen, zabkása, hó, jég, tengelydobozok tippjei nélkül (kivéve, ha kifejezetten eldobja a pedált). A sorok szomszédai csiszolnak, és biztosan elhagyhatok.

A fékezés is tetszik, ha nem hallja megfelelően az ABS-t (természetesen, ha a fülét tapad, és keményen kell nyomni a féket, akkor az ABS működni fog).

Ha a szokásos belépési rátát meghaladja, akkor a varázslatos varázslat lágy egyenletes bontást láthat a papok uralkodó driftjével, de nagyon érthető és kellemes. Ez nem furcsa, a gép a gáz kiömléséhez (első kerék meghajtás!) Van igazítva, valamint a gáz hozzáadásával és a kerék pályájának beállításával. A jégen, még a fékezés közben is, a gép is vezet, és nem mozog közvetlenül a kerekek forgásirányában.

Száraz és nedves aszfalton a szélsőséges módokban nem volt olyan gép, amely tüskékkel (tüskék szánalmasak) lettek, ezért nem vettem észre semmit, ami kellemetlen meglepetéshez vezetett, egyszerű módokban minden nagyon megfelelő.

Sok zajt tett, kb. 300 km után csendes lett, és nem mondhatod, hogy a tövis.

Comfort. Lágy, tetszik.

Speed. Már 80 km / h után a könnyű úszás érzés (0-2-nál), nem kellemes, megpróbálom növelni a nyomás fölötti nyomást, lássuk, remélem, hogy segít. De a városban télen olyan sebességgel nem látok sok értelme a vezetésnek. Ha szüksége van egy pályára, akkor természetesen fontos a pillanat. Azt is érdemes tudni, hogy a skandináv típusú gumiabroncsok mindig az aszfalton elveszítik a sebességet, de a hóban / jégben nyernek.

Megbízhatóságát. Eddig úgy tűnik, hogy az összes tüskék a helyükön vannak (mindössze 1000 km a vezetés közben).

Általában hosszú ideig olvastam, sokszor megváltoztattam a fejem, de megvettem! Eddig nem bántam meg. Lesz kiegészítések, írok. Megvenném a második gépen, de nem kell spike, mert Európába utazik, Haka R2-t vettem.
Dakal Yuri, 2013-12-25 értékelés 5

Videó felülvizsgálata autó gumik Continental ContiIceContact

 


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák