értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan válasszunk egy fürdőt?

5 egyszerű lépés a tökéletes fürdőszoba kiválasztásában

1. lépés. Először is meg kell határoznunk annak a helynek a pontos méretét, ahol a fürdő található, majd utána felfedezheti azokat a modelleket, amelyek kényelmesen elhelyezkedhetnek ezen a helyen.

Vedd fel a mérőszalagot!

Az idő nem veszít el hiába, ha nagy figyelmet fordít a fürdő számára engedélyezett terület mérésére. Gondolnia kell, hogy milyen modellt szeretne. Szabadon álló fürdő vagy lábfürdő? Aszimmetrikus, szögletes, ovális vagy téglalap alakú? Hogyan csatlakozik a vízvezeték és a szennyvíz, és mennyi hely szükséges a kommunikációhoz való szabad hozzáféréshez? Milyen webhelyeken szabadon maradsz? Miután eldöntötte ezeket a paramétereket, kiválaszthatja az anyagot.

2. lépés. Meg kell vizsgálni a fürdő gyártási folyamatában használt anyagok előnyeit és hátrányait annak meghatározására, hogy melyik a megfelelő.

Ne bízz a nagyapában, aki biztosítja, hogy az öntöttvas zománc fürdők a legmegbízhatóbbak.

A nagy választék miatt a legjobb anyag kiválasztása meglehetősen nehéz. Fontolja meg a közös anyagokból származó fürdők előnyeit és hátrányait:
 

akril

 

 


- Az akril a világ legnépszerűbb fürdőanyaga. Jellemzője a természetes melegség, a könnyű karbantartás, a különböző formák és rugalmasság.

- Az akril fürdők kiváló állapotban tarthatók. Meg kell tisztítani puha, nem koptató termékekkel (szokásos mosodai szappannal vagy mosóporral) és puha ruhával. Kis karcolások könnyen eltávolíthatók a felületről finom csiszolópapírral vagy javítócsomaggal. Az akril hosszú megjelenés után is szép megjelenést eredményezhet, fényesen csillogva, ami acél vagy öntöttvas fürdővel nem lehetséges.

- Elég gyakran az akrilfürdőket hidromasszázs rendszerekkel egészítik ki. Emellett megfizethető áron értékesítik őket.

- Az akril fürdők könnyű és tartósak, könnyen szállíthatóak. Ezenkívül biztonságosabbak. Az alja nem csúszós, és az akril puhasága nem teszi lehetővé a gyerekek játszását. A gyártó megfelelő választásánál ez a fürdő nem hajlik és képes ellenállni minden súlynak. Az akril ellenáll a penésznek, a vegyszereknek és a magas hőmérsékleteknek.

- Gondosan mérlegelni kell a gyártó és a vásárlás helyét. A rossz minőségű fürdő nem lesz elégedett az erényeikkel, valamint az egészségkárosodással. Idővel, olcsó ABS műanyag repedések és deformálódnak. Egy hamis anyag éles kémiai szaggal azonosítható. Ez az akril illat hiányzik.

 

Öntöttvas

 

Fotó: sanner.ru


- Az öntöttvas fürdők időellenőrzéssel rendelkeznek, tartósak és tartósak, de nehézkesek. Zománcfestékkel vannak borítva, amelyek különböző árnyalatokban jönnek létre, és gyönyörű ragyogással rendelkeznek.

- Először hideg az öntöttvas. Melegítjük a vizet a fémbe, majd vissza a szobába. Ezért szükséges rendszeresen meleg vizet adni a fürdőhöz.

- Nem ajánlott tisztító csiszolóanyagot használni - visszafordíthatatlanul elpusztítja a ragyogást. A zománc ellenáll a repedéseknek és a karcolásoknak, de amikor megjelennek, a helyreállításhoz költséges szakmai javításra van szükség.

- Amikor érdemes figyelmet fordítani a zománc minőségére. Még az észrevehetetlen károk is veszélybe kerülhetnek azzal a ténnyel, hogy a zománc idővel megreped, és a termék megjelenése romlik.

- A vasöntés meglehetősen bonyolult folyamat, így az ilyen fürdők méretének és modelljének megválasztása korlátozott.
 

acél

 


- Vásárláskor meg kell jegyezni, hogy a falaknak legalább 3-4 mm vastagnak kell lenniük.A vékonyabb falakkal rendelkező termékek az öntött víz súlya alatt kanyarodnak, ami a zománc károsodásához vezet.

- Az acélfürdő négy-ötször könnyebb, mint az öntöttvas. Könnyebb szállítani és telepíteni.

- Sokan nem szeretik a fürdőbe ömlött víz hangját - különösen fémfürdőkben hallható. A hang speciálisan csökken
tömítések, amelyeket a fürdők gyártója gyárt, vagy saját gyártású szigeteléssel (pl. hab vagy hab).

- A fémfürdők a hőt rosszabbul tartják, mint az öntöttvas és az akril, - a víz nagyon gyorsan lehűl.

- Az acélfürdők modellje igen széles. Kiválaszthatja az acél sitz-fürdőt, a sarkot vagy a színes zománcot - mindez a saját preferenciáitól függ. Az acélfürdő hidromasszázs rendszerrel is felszerelhető.

- Az acélból készült fürdő olcsóbb, mint a kiváló minőségű akril- és öntöttvas, ami döntő tényező lehet a kiválasztási folyamatban.

Öntött márvány fürdők (mesterséges kő)

 


- A mesterséges kő tartósabb, mint az akril, nehéz megkarcolni vagy megszakítani.

- A színek széles választéka választja a különböző színeket.

- A fürdő erős ütések miatt bomlik, míg a javítás szinte lehetetlen.

- A mesterséges kőből készült fürdőszoba könnyen kezelhető, de ne használjon kemény keféket és klórtartalmú termékeket.

- Az ilyen fürdők tartóssága és praktikussága az anyagok minőségétől függ.

Szegény minőségű porózus mesterséges kő, elég nehéz tisztán tartani. Vásárláskor gondosan ellenőrizze a fürdő felületét - ha tele van buborékokkal és porózus, akkor jobb, ha nem vásárolja meg a terméket.
 

Más anyagok fürdő


Fotó: goshara.ru

 
Ha különleges kényelmet szeretne, akkor egy természetes anyagból készült fürdőt kell vásárolnia. Eladó itt értékes fa fürdők (kullancs, cédrus, vörösfenyő, wenge, stb.). Ezek a fürdők kellemes tapintásúak és nagyon melegek.

Fürdők természetes kő (márvány, gránit, onyx) nagy szilárdságú, tökéletesen megtartja a hőt. Az ilyen fürdők tulajdonosai biztosak lehetnek abban, hogy senki sem rendelkezik a második ilyen termékkel, mert egyetlen kő sem ismételhető meg a természetben. A kőfürdő - egy igazán intelligens beszerzés - egy ilyen megszerzés egy nagyon tisztességes összeget fog fizetni. Azonban az anyag környezetbarát, tartóssága és kényelme igazolja a magas költségeket.

A fürdők rézből, sárgarézből, üvegből és egyéb anyagokból készülnek. Ezek közül sok fürdő igazi műalkotás. Különös gondosságra van szükségük az anyagoktól függően, hogy megőrizzék szépségüket.3. lépés. Válasszon egy fürdőt, amely kényelmes a leggyakrabban használó személynek.

A nagy fürdők vízszámlák megérkezésével elveszítik a fellebbezést.

A nagy fürdők kényelmesek lehetnek minden családtag számára, de sok vízre van szükségük úszni. És meglehetősen drága, és sok időt igényel a töltéshez és a vízelvezetéshez a fürdés után. Igen, és tartsa tökéletes állapotban egy nagy fürdő nehezebb.
 


Fotó: zelsantehnik.ru


A fürdőszoba méretének és alakjának kiválasztásakor:
- Vegye figyelembe a hátsó lejtőt és a magasságot;
- Kényelmes elhelyezés a fürdőszobában, lábakkal tágítva és nyugodt állapotban;
- Felszereltségi fürdőkilincsek. Az idősebb emberek számára fontos;
- A csúszásgátló bevonat az alján.

Sok modell van az eladásra, nem szabad időt szabadulnia az Ön számára a legjobbak kiválasztására, mert ez egy évekig történő vásárlás.

4. lépés. Ne takarítson meg minőséget

Amikor a fürdő használhatatlanná válik, ez gyakran nemcsak a tál cseréjéhez vezet, hanem a fürdőszoba költséges javításához is. Általában a sérült kerámiacserép szétszerelése esetén. Szükség van a kommunikáció - vízellátás és szennyvíz - cseréjére vagy újrarendezésére is. Sok szoba nem lenne szükség felújításra, ha a fürdő nem lett volna használhatatlan.Hasonlítsa össze a különböző gyártók specifikációit, garanciáját és hírnevét, hogy a lehető legjobb minőségű terméket kaphassa.

5. lépés. Hidromasszázs nélkül vagy anélkül?

Biztosan mindenki pihenni szeretne egy munkanap után. És nincs semmi kellemesebb, mint egy masszázs. A modern fürdők masszázsrendszerrel felszerelhetők, amikor egy vízsugár mosogat egy fürdőt, masszírozza és lazítja a testét.

A fürdőszobában 2 fő típusú masszázsrendszer található. Aero masszázs és hidromasszázs.

klasszikus hidromasszázs rendszer szivattyúk segítségével vizet vonz a fürdőszobából, levegőzteti, és visszajuttatja a mosóba. Ugyanakkor a fürdés után néhány víz marad a rendszerben. Emiatt a hidromasszázs rendszerben baktériumok és algák szaporodhatnak. A teljes fertőtlenítő rendszer vezetése nehéz.

Aero masszázs rendszerek higiénikus. Képesek a levegőt húzni, fűteni. Ezután a fűtött levegő áthalad a fúvókákon, amelyek a fürdőszoba alján találhatók. Ugyanakkor a víz nem lép be a rendszerbe, így lehet sóval és olajokkal fürdeni.

És kiválaszthatja a hidro-boxot?

Hidromasszázs dobozok - Ezek olyan komplex eszközök, amelyek masszázsgépeket, többféle zuhanyzót, víz tálakat, video- és hangeszközöket, gőzfejlesztőket, a programnak megfelelően szerelt világítást és számos más segédprogramot kombinálnak, amelyek az egyszerű fürdést nagyon kellemes szertartássá teszik.


Fotó: www.santehmoda.com

A fürdőkádak tágas kabinok, mély fenékkel, ahol hidromasszázs zuhannyal és káddal lehet ellátni. Emellett kiválaszthatja a gőzgenerátorral felszerelt hidraulikus doboz modelljét is. Ez a fürdő otthoni szaunává válik. A hidromasszázs gőzkabinok különböző méretű és formájúak, amelyek egy vagy több ember számára tervezhetők.
 

Összefoglalva

A fürdő választékát nagyon óvatosan és felelősségteljesen kell kezelni, mert ez a vásárlás nem egy évszakra szól. A fürdő kiválasztása előtt gondosan tanulmányozza az anyagok jellemzőit, nézze meg a modelleket, olvassa el a véleményeket. Az üzleti hozzáértés nemcsak a kívánt vásárlást teszi lehetővé, hanem a rossz minőségű fürdő kiválasztásakor felmerülő további problémákat is megmenti.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák